KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisamo rekao da smo nekvalitetni. Videlo se od pocetka da smo krenuli mrtvo u mec. Volim ja ove momke ali treba i malo da se kritikuje kad se izgubi.

Ne znam, nisam siguran...
Ne znam sta bih mogao da im zamerim. Da smo umrtvljeni bili ne bi imali 25 skokova u napadu. A je*es mu mater kad nece onda nece...

Pa naravno da smo imali 49 skokova kada je bilo mnogo promašenih šuteva i od strane nas i od strane Marusija. Tekma je bila blagi užas. Uvek gubimo od nekih indijanaca na strani. bamberg, Orlean, Marusi... 1 tradicija. Ništa, šta je tu je, moramo da ih pobedimo u Pioniru. Ali rezultat 2. četvrtine 2-11. Kako loš basket... unfuckinbelievable

Sta ovo znaci? :)

Pa naravno da smo imali 49 skokova kada je bilo mnogo promašenih šuteva i od strane nas i od strane Marusija. Tekma je bila blagi užas. Uvek gubimo od nekih indijanaca na strani. bamberg, Orlean, Marusi... 1 tradicija. Ništa, šta je tu je, moramo da ih pobedimo u Pioniru. Ali rezultat 2. četvrtine 2-11. Kako loš basket... unfuckinbelievable

Znas li ti sta pricas?
Marusi indijanci?
dobili Olimpijakos, PAO u zadnja dva kola, pre toga Makabi, izgubili od Barselone relativno tesno u Spaniji..I oni indijanci?
Stvarno ovde ima neverovanih komentara.......:dash::dash:

Ima li tu možda kakvog prekršaja??? Jesi li prozvan?? Jel Partizan kao institucija prozvan??? Jel tu ima nešto uvredljivo u smislu nezdravog iliti crnog humora??? Izvoli???
Naravno da nema!!!
Dule je javna ličnost, košarkaški stručnjak i ne treba nikakve zaluđene sljepce da ga po forumu brane od običnih i bezazlenih šaljivih doskočica!!!

Sta je tebi covece?
Nisam hteo da branim bilo koga. Znam da onoga na koga se tvoje "fore" odnose ne dotice ni 1%, ali da li zaista mislis da ce nekom biti zanimljivo da cita kako njegova vaga pokazuje "to be contiunited"???
Da li ima nezdravog crnog humora? Kako za koga. Meni nije strasno, ali ne znam sta si hteo time da postignes.

To je samo komentar koji se nadovezao na već prethodnih par postova koji nisu imali veze sa temom!!! Utakmica samo što nije bila počela a diskusija u otišla krasni tuki preseravanjem o Duletu...

Nema veze sa temom? Pa da li u svacijem postu treba negde da pise "KK Partizan" (kao sto je i sam naslov teme) da ne bi slucajno tema otisla u krasni tuki? O cemu smo trebali da pisemo kad je vec sve receno u toku dana ili jos mozda juce? Neko je rekao da ce biti lako, neko da ce biti teze itd, itd.... Sta ocekujes?

Dobili Baselonu??? Svaka čast!!! POZDRAVLJAM I ČESTITAM!!!
Al preseravanje o hvalospjevima isključivo Vujoševiću i to sve do samog meča protiv Marusija kao je mečom protiv Barse već sve riješeno...!!! Kao da je ono bila zadnja utakmica u sezoni...
Niko se ovdje nije objektivno bavio mečom protiv večerašnjeg protivnika... već su svi ko drogirani: "Dule yebe ovog, Dule **** onog..."

Da li je tebi poznato od kad postoje te fore u kojima je glavni lik Vujosevic? To sigurno nije nastalo od kako je Partizan usao u Top 16 ove godine. Kao da je dignut u visine od kad je Partizan pobedio Barselonu...

A sta ti smatras pod objektivnim? Manje - vise svako je izneo svoje misljenje i to je to. U svakom slucaju mislim da je bolje da se vise bavimo nama nego protivnikom (ko god on bio)

Uostalom evo kako to izgleda kada i tim tako razmišlja... KADA TIM NA IZIĐE NA PARKET I SVI DO JEDNOG KONTAJU: "MA KO IH YEBE... NEK VODE SA TOLIKOM RAZLIKOM... SNAĆIĆE SE DULE VEĆ NEKAKO... POZVAĆE NAS NA ODMOR I REĆI NAM ŠTA DA RADIMO!!!" Svi igrači večeras... svi do jenog su bili očajni... Svi su kontali da je Dule taj koji će im riješiti meč!!! Niko nije "kile potegao" da se meč dobije!!! Tako je to kada se diže u nebesa prije nego što se posao završi!!! To se dešava već drugi put u ovoj sezoni!!!
Evo večerašnjeg rezultata protiv objektivno slabijeg protivnika... Sve zbog već poznate naše šuplje... "Ma šta drugi koji qr.c?? Ma tu je i Dule!!!"
A Dule??? Pa ne može čovjek još i da igra umjesto njih!!!

A ko kaze da je tim tako razmisljao? Pa nisu toliki mentoli da misle da ce ih izvuci njegove reci; niti je iko od navijaca tako mislio.

Taj covek od kako je dosao na mesto trenera Partizana je svake godine redovno osvajao titulu prvaka zemlje i jos po koji trofej usput.
Taj covek je toliko igraca stvorio da bi mogao samo sa polovinom njih da osvoji Evroligu samo da su mu ostali u Partizanu.
Dalje, od jednog relativno anonimnog Marica je stvorio najkorisnijeg igraca Evrolige.
Pogledaj sta je napravio od Perovica i Vranesa. Izvukao je 150% njihovih mogucnosti.
Da ne nabrajam, nermam toliko mesta. Da, nemam mesta (ne vremena)!
Kako mislis da posle svega on ne bude omiljen lik u Partizanu kod svih tih ljudi koji vole ovaj klub?
Pogledaj kako se ponasaju novinari kad se Dule vrati u halu da pozdravi navijace posle neke pobede u Pioniru. Oblecu oko njega kao lesinari da bi ga slikali jer znaju koliko covek znaci svima nama.

A šta treba??? Da se ponosiš što si dozvolio da te pobijedi ekipa koja ti je dala 2 poena za četvrtinu???

Ako si procitao post koji sam citirao verovatno ti je jasno. Ne treba da se sramotimo sto smo dali 18 poena za poluvreme kad imamo tim preko puta nas koji je dao 2 poena za cetvrtinu.
Ne treba da se sramotimo ni sto smo izgubili od istog tog tima. Ne mislim da je bilo ko bio umrtvljen. Mislim da su svi dali svoj maksimum, ali su imali tu prepreku u glavi sa kojom smo evidentno imali problema i ove i proslih godina.

I nemoj da se deres! I nemoj da odma' dizes uzbunu!!!

Nema potrebe za velikim slovima. Nisam slep.

unfuckinbelievable

When something is so hard to imagine, that you just can't ******* believe it.
Did you see that jerkoff pull out in front of my car and almost hit me?!
That was just unfuckinbelievable!!!

Hteo je da kaže da ne može da veruje, odnosno kao ne moguće.

Ma znam ljudi, salim se malo :mrgreen:
Nije ni meni lako u ovim momentima.

Znas li ti sta pricas?
Marusi indijanci?
dobili Olimpijakos, PAO u zadnja dva kola, pre toga Makabi, izgubili od Barselone relativno tesno u Spaniji..I oni indijanci?
Stvarno ovde ima neverovanih komentara.......:dash::dash:
I postigli 2 poena za jednu četvrtinu.
Ajde ne smaraj... Vidiš i sam da je PAO u kriminalnoj formi. A Olimpijakos umalo da izgubi od Cibone u Pireju.

I postigli 2 poena za jednu četvrtinu.
Ajde ne smaraj... Vidiš i sam da je PAO u kriminalnoj formi. A Olimpijakos umalo da izgubi od Cibone u Pireju.

Pa ako su Marusi indijanci, sta je Partizan?
Dobio taj PAO u raspaloj formi, kako kazes, dobio Olimpijakos, kod kuce.......
Postigli dva poena za jednu cetvrtinu, i POBEDILI.
Ako je takva ekipa indijanska kakav je onda protivnik?:dash:

Protivnik koji je pobedio Barselonu koja razbija koga god stigne. Pao smo i dobili zato što je u očajnoj formi i pogodilo se da im ne igra Batist... Jok, najbolje da smo kvalitetniji tim od Panatinaikosa i Barselone... Ali od Marusija jesmo kvalitetniji. Videćeš u Pioniru kolika je razlika.
Pošto znam šta ćeš da kažeš, da napišem odmah odgovor.
Mi smo domaćinska ekipa, slažem se. Ali Marusi je tako očajno odigrao da smo mi ovo jednostavno morali da dobijemo. Nema opravdanja za šut 18-61 iz igre. Izgubili smo isključivo zbog naše loše igre u napadu a ne zbog toga što je Marusi nešto posebno kvalitetan.

Nastavi da udaraš glavom od zid, možda ti i dođe iz dupeta u glavu :)

A je l' ne bi bilo bolje da recimo PAO dobije oba puta, da mi dobijemo Marusi i da budemo prvi sa 3-1, Marusi i PAO sa po 2-2 i Barsa 1-3 posle 4 kola (ako sam dobro izracunao)?
Da ali mi u poslednjem kolu gubimo od Barselone tamo, gotovo sigurno. A nismo ni favoriti protiv Panatinaikosa u Pioniru i ako izgubimo sa odgovarajućom razlikom, može se lako desiti da ispadnemo sa skorom 3-3. Zato je bolje da Barselona pobedi obe i mi sa pobedom protiv Marusija obezbeđujemo plasman u TOP 8. Ioanko nemamo kvalitet za prvo mesto :)

Partizan se veceras susreo sa ekipom, koja isto kao Partizan nedostatak kvaliteta nadoknadjuje borbenoscu i cvrstom odbranom.Problem Partizana na ovom mecu je u tome sto visoki igraci Marusija, za razliku od Barselone i PAO, imaju veoma dobar sut sa distance, i igrati protiv takve ekipe sa Vranesom koji treba da isprati te kretnje je veoma tesko, zbog brzine Vranesa.....Takodje, Vranes nema dovoljnu brzinu za pomeranje u zoni.
U napadu Partizana se videlo da je trener Marusija odradio odlicnu pripremu meca,maksimalno se trudeci da zatvori sut spolja Rasica , Bozica(sto je rezultiralo sa onoliko skokova u napadu), stalno izlazeci na Robertsa visoko, i na Veselog...McCaleba su prakticno pustali u prodor uopste ne pomerajuci odbranu kada probije prvu liniju, a sve iz razloga sto Vraners nije Maric da kvalitetno primi pas od naseg pleja....... Ostavljali su McCaleba na ulazu prepustajuci ga odbrambenom centru, ali sprecavajuci njegov kvalitetan pas na sutera......Svaki sut Partizana spolja je bio preko ruke(sem vrlo malo njih), sto znaci da je odlicno odradjena priprema meca.
Sad se treba koncentrisati na sledeci mec, ispraviti greske, vratiti Marica u ekipu......Dobiti mec bilo kakvom razlikom,pa se spremiti za najvazniji mec protiv PAO u Pioniru.....

Protivnik koji je pobedio Barselonu koja razbija koga god stigne. Pao smo i dobili zato što je u očajnoj formi i pogodilo se da im ne igra Batist... Jok, najbolje da smo kvalitetniji tim od Panatinaikosa i Barselone... Ali od Marusija jesmo kvalitetniji. Videćeš u Pioniru kolika je razlika.
Pošto znam šta ćeš da kažeš, da napišem odmah odgovor.
Mi smo domaćinska ekipa, slažem se. Ali Marusi je tako očajno odigrao da smo mi ovo jednostavno morali da dobijemo. Nema opravdanja za šut 18-61 iz igre. Izgubili smo isključivo zbog naše loše igre u napadu a ne zbog toga što je Marusi nešto posebno kvalitetan.

Nastavi da udaraš glavom od zid, možda ti i dođe iz dupeta u glavu :)

Razbija koga god stigne?
Ovo se ne bi nikako moglo nazvati RAZBIJANJEM

R. FC BARCELONA MAROUSSI BC 19-5 22-22 16-20 22-22 79-69
A odgovor na tu tvoju pricu oko "lose" igre u napadu bih ocenio kao veoma veoma smesnu.
Pa na ovim stranicama, se nonstop prica, posle pobeda Partizana, kako je PARTIZAN zasluzan jer PAO, pa Barselona, nisu dobro sutirali......
Na mogu da shvatim da neko moze da bude toliko nerealan....Ja jesam navijac, ali nisam slep kod ociju, kako kazu u nasem narodu.

Pa da...
Bezveze mi što smo dobili Panatinaikos i Barsu, a pukli od jadnog Marusi-a...
Imamo realne šanse za prolazak u narednu fazu...
Sad je važno vratiti Zvezdi za onaj derbi...

hm, očigledno da nije toliko jadan...dobio je čak i Makabi...nije to tim za podcenjivanje...ali isto tako mislim da Partizan nije igrao ni upola dobro koliko ume...zašto?
to već ne znam...:D

hm, očigledno da nije toliko jadan...dobio je čak i Makabi...nije to tim za podcenjivanje...ali isto tako mislim da Partizan nije igrao ni upola dobro koliko ume...zašto?
to već ne znam...:D

Pa jadan je u odnosu na Panatinaikos i Barsu, i sad mi malo jadno dobiti tako jake i pući od lošije ekipe od ove dve...
Nisu igrali kao što umeju, nisu igrali pred svojim navijačima, a možda se čuvaju da dobiju Zvezdu.:D

Pa jadan je u odnosu na Panatinaikos i Barsu, i sad mi malo jadno dobiti tako jake i pući od lošije ekipe od ove dve...
Nisu igrali kao što umeju, nisu igrali pred svojim navijačima, a možda se čuvaju da dobiju Zvezdu.:D

meni su u prvom poluvremenu delovali nekako bezvoljno...drugo nisam gledala...pa ne mogu da pričam...u svakom slučaju, Partizan je kvalitetan tim...u Pioniru očekujem pakao...
baš sam se začudila koliko nije bilo ljudi na ovoj utakmici, nekako sablasno:eek::eek::eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back