KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj novi Milosevic mnogo podseca na Marica samo da krene i on da trpa i bice ok.

Da samo sto je Maric jedno 20x okretniji :) ovaj je balvan kao sto je vranes bio... ali dobro stoji tu da pruzi snagu u reketu... ljudi se od njega prosto odbijaju... ali onaj zicer mu nikada necu oprostiti... bio sam na tribinama na toj strani sa koje je promasio ono ne znam... mekejleb koji je plej daje pored centra a ovaj masi,,, dobro postoji tu i faktor treme... ipak nije lako igrati za partizan... (igrati sa najboljima) sve ce se dovede u red nadam se da ce maric biti spreman za top 16 od pocetka... tako sam barem cuo nesto... sutra pregledi ce odluciti...
NAPRED CRNO BELI!!! :)

Da samo sto je Maric jedno 20x okretniji :) ovaj je balvan kao sto je vranes bio... ali dobro stoji tu da pruzi snagu u reketu... ljudi se od njega prosto odbijaju... ali onaj zicer mu nikada necu oprostiti... bio sam na tribinama na toj strani sa koje je promasio ono ne znam... mekejleb koji je plej daje pored centra a ovaj masi,,, dobro postoji tu i faktor treme... ipak nije lako igrati za partizan... (igrati sa najboljima) sve ce se dovede u red nadam se da ce maric biti spreman za top 16 od pocetka... tako sam barem cuo nesto... sutra pregledi ce odluciti...
NAPRED CRNO BELI!!! :)

Lici na Marica po konstituciji,ali ako ostane kod nas sredice ga Dule da lici i po igri. Maric jos nosi bandazu i nece sigurno igrati za 3 dana protiv Pao-a.

Ja sam mislio da je bukvalno nekog hteo da iznabada.:hahaha:

Malo sam i ja bzvz napisao.

Aleks Marić bi mogao da propusti ceo prvi krug Top 16 faze Evrolige, čak i završnicu Kupa Radivoja Koraća! Duško Vujošević je vidno nezadovoljan prokomentarisao tok oporavka najboljeg igrača Partizana i Evrolige.

"Ne ide dobro. Ako se nastavi ovim tokom, ne znam da li će uopšte igrati Kup u Nišu. Nisu u pitanju objektivne stvari, više odabrane terapije koja ide ziheraški i stvara kod njega predrasudu da multiplikuje strah i oprez. Da je klub u drugoj situaciji sigurno bi doveo nekog igrača", rekao je Vujošević i dodatno zabrinuo navijače pred početak Top 16 faze.
Vujošević je i obaveze Partizana u Top 16 fazi vezao za povredu Marića: "Obaveze su srazmerne ulaganjima. Povreda Marića nam jako otežava posao. A naš posao je samo da se borimo. Ovi igrači iz velike borbenosti nadoknađuju izostatak Marića u NLB ligi, ali je on suviše veliki za ovakvo takmičenje. Kada se završi trening ili utakmica, meni je bitno da najveći broj igrača kaže - „Ja više nisam mogao“.

Naravno da sam odusevljen igrom i odnosom prema igri kosarkasa Partizana.
Isto kao i postavkom igre Vujosevica.
Ali ono sto bih zeleo da kazem, a odnosi se na beskrajne rasprave koje sam vodio na ovim stranicama oko strucnosti Obradovica, je da valjda sad i slepci vide koliko je on kao trener limitiran, da ne kazem glup.
Trener je selektovanoj ekipi vazan u 10% slucajeva.U ostalim ekipa igra bez obzira na to ko je vodi sa klupe.
Ali, bas tih 10% je ono sto UVEK nedostaje Obradovicu.
Moze on osvojiti sto titula, za to je mnogo zasluzniji beskrajan budzet koji ima kod kupovine igraca, a apsolutno nista njegovo trenersko znanje.
Smeo bih se opkladiti da bi vecina od vas ovde na forumu, da je sedela na klupi Panatenaikosa, lagano razbila Partizan sa 10-15 razlike......Obradovic nije dovoljno dobar cak ni za ovaj forum.
Sve cestitke ekipi Partizana, na borbrenosti, zelji, odsustvu straha.Sve cestitke Vujosevicu koji je znalacki vodio ekipu.
PS: Da li primecujete da je u PAO Pekovic dosao kao najbolji igrac Eurolige?
Ne cini li vam se da je poprilicno nazadovao kod Obradovica?
Bojim se da se isto ne dogodi (koliko vidim vec se dogadja) i Tepicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back