KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Tepic je prve godine u Partizanu imao 0 poena, 1 skok....
Secam se kad mi je drug posle jedne evroligaske utakmice prokomentarisao: "Tepic standardno 0 poena" :)

Dobro, ali tad nije vredeo ni pišljiva boba, a u Grčku je ipak otišao za neke evriće :)
A možda i za ove pobede u TOP 16, što kažu komšinice :D
E, stvarno treba javiti Željku da nas ne pušta više ... iznerviraše se ovi pobednici nad Numbirkom :D

ima još:
Stoji mali uplakan na ulici, nailazi Supermen i pita ga šta mu je, ko ga je dirao. Mali kaže Čak Noris. Supermen je pobjegao i rekao, ******* mali, ja ti ne mogu pomoći, ali zovi Duška Vujoševića.

Tom Kruz ce u sledecem nastavku "Nemoguce Misije" glumiti Svetislava Pesica trenera KK'Sledeca sezona' koji pokusava da preotme Duletu titulu. Naravno, takve stvari se desavaju samo na filmu.

itd itd...

Ali kakav impozantan učinak Tepića ... 2 poena, 1 skok, 5 faulova za 12 minuta ... :eek:
Uvalismo im mačku u džaku :lol:

Možda zato što su čerga :think: :lol: :lol: :lol:

Nemojte tako ljudi,do skoro smo Tepicu klicali u Pioniru a sada ga pljujemo. Tepic je buducnost nase reprezentacije a setite se samo kako je igrao Teodosic kada je presao u Olimpijakos (bolje reci nije ni igrao) a sada je prvi plej kod Janakisa. Polako ima vremena za Tepica,proradice on kada to bude najvise trebalo.

Слажем се,не треба заборавити да нам је Тепић донео доста радости док је био у Партизану...
А ево и коментара легенде Паспаља:
"Ovo što se desilo, a slične stvari se mom nekadašnjem klubu dešavaju često, nema nikakvo logično objašnjenje. Stoga, mislim da je ova pobeda nad aktuelnim prvakom Evrope, usred Grčke, pravi povod za ekipu emisije "Insajder" da se pod hitno mobiliše i ispita ceo slučaj. Neka nam daju odgovor "šta se ovo dešava sa jednim od najsiromašnijih klubova u Evroligi"...
...са сајта србијаспорт...

kad smo vec poceli, evo jednog komentara sa B92 :D

Dan kad je rodjen Vujosevic Dusko treba proglasiti za nacionalni praznik. I niko ne sme raditi na taj dan, vec samo slusati njegove propovedi. Tako cemo postati mudriji i bolji ljudi.
:D

Pa u pravu je covek. Pogledaj samo izjave sa poslednjeg intervjua sa b92:

"Mi smo se našli u visokom društvu i uvek kada se čovek nađe u visokom društvu promeni i način ponašanja, odevanje..."

"važno je da toga svi budu svesni jer da bismo mogli ponovo da skočimo moramo sada da ostanemo na zemlji..."

Trebao bi da izda neku knjigu svojih umotvorina... ako vec nije do sada... :)

11k9x92.jpg

Kako smo ih prekjuce razbili.... :super: :super:

A, ja jedva uspeo da pogledam, tek od 3 cetvrtine, pokvario mi se TV u najgorem trenutku! :( Ali sam najvaznije odgledao, radovao sam se nenormalno kad je sviran kraj, to samo DULO MOZE!!!!!!!! :D

Obrad ce poceti da hejtuje PFC!!!! :mrgreen:

PARTIZAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :super: :super: :super:

SLEDECA BARSA!!!!! :super: :super:

Poslednja izmena:
Nemojte tako ljudi,do skoro smo Tepicu klicali u Pioniru a sada ga pljujemo. Tepic je buducnost nase reprezentacije a setite se samo kako je igrao Teodosic kada je presao u Olimpijakos (bolje reci nije ni igrao) a sada je prvi plej kod Janakisa. Polako ima vremena za Tepica,proradice on kada to bude najvise trebalo.

Ma šalim se ja malo :D

CRNO-BELE demolirale ciganke 83:62! DOMINIRAJ!!!

Partizan 15-0, Hemofarm 13-2, Radivoj Korać (-1) 10-4, Vojvodina 9-6, crvena zvezda 8-7, Voždovac (-1) 9-5, Čelarevo 7-8, Proleter 6-9, Kovin 3-12, Spartak (-1) 4-10, Radnički KG 2-13, Loznica (-1) 2-12.

DOMINIRAJ!!!

To žemskeeeeeeeeeeeeeeee :D

Šta je ovo :eek:
Niko ništa ne piše a za 24h počinje meč sa vanzemaljskom NBA Barselonom ... Ja prosto ne mogu da verujem koliko su oni jaki ... N'Dong, Navaro, Rubio, Moris, Lakovič, Lorbek, Bazile, Vaskez, Grimau ... Ma prestrašno!!!

Kladionice dale hendikep +8.5 na nas ... (nije baš da mi se sviđa ovo)
I opet nam sudi ono đubre Lamonika, što nas je, zajedno s onom cicom Španjolkom, zaklao u Litvaniji...

Al' mislim da su Dule i momci maksimalno napaljeni da prvi skinu skalp Barsi ... I daj Bože da uspeju ... ako dobijemo sutra Barsu, uopšte ne sumnjam da idemo na F4! :super:

Nećemo uspeti da dobijemo Barsu.

Od reči do reči moje mišljenje o utakmici sa Panatenaikosom :) Opet isto mislim, nadam se istom ishodu.

Pozitivna strana:
Mislim da Rubio neće pokazati ni procenat onog što može, ovo mu je prvi dolazak u Pionir. Atmosfera će ga progutati, mlad je. Eto, to je jedan plej manje, a ako nađemo neko (nesportsko;)) rešenje za Navara, završili smo posao!

Od reči do reči moje mišljenje o utakmici sa Panatenaikosom :) Opet isto mislim, nadam se istom ishodu.

Pozitivna strana:
Mislim da Rubio neće pokazati ni procenat onog što može, ovo mu je prvi dolazak u Pionir. Atmosfera će ga progutati, mlad je. Eto, to je jedan plej manje, a ako nađemo neko (nesportsko;)) rešenje za Navara, završili smo posao!

nema tu "ako Navara i Rubija zaustavimo, onda imamo sansu...", imaju oni takvih 7-8, sve to treba zaustaviti
nismo mi nesto zaustavili ni Spanulisa ili Jasekiviciusa (Pekovica jesmo) nego smo bili egal do finisa, a onda su oni promasili bacanja i otvorene suteve, a mi smo dali i to je to
tako jedino mozemo Barsu da dobijemo, egal ceo mec i na kraju kako se prelomi, samo sto oni igraju bolje nego PAO ove sezone pa ce biti teze, ne smemo da imamo npr. 5 zutih minuta jer to je +15 za njih koje mi ne mozemo da stignemo

sanse su 50%-50%, niko ne sme protiv nas u Pioniru da bude favorit

nema tu "ako Navara i Rubija zaustavimo, onda imamo sansu...", imaju oni takvih 7-8, sve to treba zaustaviti
nismo mi nesto zaustavili ni Spanulisa ili Jasekiviciusa (Pekovica jesmo) nego smo bili egal do finisa, a onda su oni promasili bacanja i otvorene suteve, a mi smo dali i to je to
tako jedino mozemo Barsu da dobijemo, egal ceo mec i na kraju kako se prelomi, samo sto oni igraju bolje nego PAO ove sezone pa ce biti teze, ne smemo da imamo npr. 5 zutih minuta jer to je +15 za njih koje mi ne mozemo da stignemo

sanse su 50%-50%, niko ne sme protiv nas u Pioniru da bude favorit

To je tacno. Mislim da mozemo (bar mi, navijaci) da dopustimo taj luksuz i da kazemo nismo autsajderi protiv bilo koga dok se igra u Pioniru.

Samo da se ispravim, naveo sam Bozica dva puta u prethodnom postu... sto mozda i nije tolika greska... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back