Kad je Roberts hteo da iznabada koga ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je Roberts hteo da iznabada koga ?
Ovaj novi Milosevic mnogo podseca na Marica samo da krene i on da trpa i bice ok.
Njihovog pleja. Bacili se obojica za loptu i nesto se pokacili a sudija ih razdvajao. Nista specijalno ali bi ga Roberts naflekao da je trebalo.
Da samo sto je Maric jedno 20x okretnijiovaj je balvan kao sto je vranes bio... ali dobro stoji tu da pruzi snagu u reketu... ljudi se od njega prosto odbijaju... ali onaj zicer mu nikada necu oprostiti... bio sam na tribinama na toj strani sa koje je promasio ono ne znam... mekejleb koji je plej daje pored centra a ovaj masi,,, dobro postoji tu i faktor treme... ipak nije lako igrati za partizan... (igrati sa najboljima) sve ce se dovede u red nadam se da ce maric biti spreman za top 16 od pocetka... tako sam barem cuo nesto... sutra pregledi ce odluciti...
NAPRED CRNO BELI!!!![]()
Ja sam mislio da je bukvalno nekog hteo da iznabada.![]()
Panatenaikos - Partizan 59:64
'Ajde sad nek' se javi neki Cigan... I da, jesu, pustili su nas.
Evo tu smo!Sta imas da izjavis?![]()
@Dr.Jekyll: I Vas su ovi juče pustili, pa Vam ja ništa ne kažem.
Onaj Nimburg iskreno je ispod prosečan tim i iz naše domaće lige bi ga mnogi opleli ali ovo sa Panatenaikosom je već providno...dobro još i kolce nisu svi zajedno odigrali.
Onaj Nimburg iskreno je ispod prosečan tim i iz naše domaće lige bi ga mnogi opleli ali ovo sa Panatenaikosom je već providno...dobro još i kolce nisu svi zajedno odigrali.
Sta ima Pao od toga da nas pusti?