KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja sve mislim da cemo dovesti nekog treceg igraca,a ne ni Robertsa ni Bastona...

Jednostavno mi je neverovatno da Partizan pre zavrsenog posla prica o pojacanju...

Baston.....po visini vise 5-ica,ali brz,skocan,sjajan bloker ....jedina mana slabiji sut sa distance.....ali postava Veseli na 3,Baston na 4,Vranes na 5....brrr....................prosecna visina njih trojice 216-217.......

ako je tako, meni se ovo uopste ne svidja
veci deo prosle sezone je proveo povredjen, polupovredjen ili rovit
mislim da on ima neku hronicnu povredu

Imao je tesku povredu kolena (mislim ligamenti) dok je bio u Olimpijakosu,ali je to zalecio.

A prosle godine kod onih je prvo iskrenuo zglob,pa je sjebo neku kost kada se bacio za loptu i na kraju mu je polomljen nos. Sto bi reko Tegi mehanicke povrede.
A vidim da je Pejsersima po nekim testovima bio medju fizicki najspremnijim.

Tako da se nadam da ce to biti ok. A stvarno je odlican igrac.

Imao je tesku povredu kolena (mislim ligamenti) dok je bio u Olimpijakosu,ali je to zalecio.

A prosle godine kod onih je prvo iskrenuo zglob,pa je sjebo neku kost kada se bacio za loptu i na kraju mu je polomljen nos. Sto bi reko Tegi mehanicke povrede.
A vidim da je Pejsersima po nekim testovima bio medju fizicki najspremnijim.

Tako da se nadam da ce to biti ok. A stvarno je odlican igrac.

nisam mu pratio sve povrede prosle godine, al znam da malo-malo pa nije igrao
e bruke od koga smo mi izgubili u Pioniru
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=21&nav_id=387997
veceras protiv Unikahe
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=21&nav_id=387926
realno je da izgubimo 10tak razlike (i oni su promenili neke igrace od prosle godine, ali mi smo prosli gore), ali Dule i ekipa su nas vec navikli na nerealne stvari
mislim da ce Veseli biti kljuc ove utakmice i cele sezone

Poluvreme.. 41:32 za Partizan...Mislim da momci igraju odlicno,iznad ocekivanja! Svaka im cast...zadnjih 5 min,igraci unikahe su se malo pogubili ali mi to nismo iskoristili,gubili smo neke lopte...mozda smo mogli otici sa vecom prednoscu na odmor. SVAKA VAM CAST MOMCI !! IZDRZITE DO KRAJA...

Poslednja izmena:
steta, Veseli nije izdrzao pritisak nosioca igre, a ovaj plej je fizicki nespreman, ima tu jos dosta da se radi i Dule ce to sve da skocka, Djekic danas jako dobar, znam da je bio tata-mata u mladjim kategorijama, bice jos bolji
pristup, ponasanje, postavanje dresa kao i uvek na viskom nivou i ovi momci ce biti ponos svih onih kojima je srce crno-belo

SMRT FASIZMU, ZIVEO PARTIZAN!!!!!

e igrali smo realno dobro prvo poluvreme, drugo je loshe zbog nedostatka 1) koncetracije (manje) 2) kondicije (mnogo)
vidi se da je amer u qurcu s kondicijom
vesely neshto neraspolozhen, chini se da se razbesneo pa krenuo da pravi sranje
mladjani djekic dobar, videcemo kako ce nastaviti
centri su nam raspad, meni se od kad je pekovic otish'o sve chini da mi dobrog centra nemamo, vranesh je balvan po mom mishljenju

Nisam nesto mnogo razocaran. I pored poraza video sam mnogo stvari koje mi daju nadu da se dominacija nastavlja.

Djekic - nisam ni sumnjao u neverovatan talenat,jer sam ga gledao u mladjim kategorijama,ali je veceras pokazao da ima mooda do zemlje. Ne plasi se da sutne,da povuce kontru,da krene na ulaz.......uz mnogo rada dobili smo vrhunskog igraca.

MekKaleb - definitivno smo dobili igraca boljeg od Palasia. Odigrao je po meni dobru utakmicu, a bilo je ocigledno da fizicki nije spreman. Mozes da treniras koliko hoces,ali bez utakmica nista....a covek nije odigrao utakmicu od maja....

Maric - isto dobro pojacanje. Covek je fizicki neverovatno jak i samo jos da nauci da tu svoju snagu koristi u razumnoj meri i smanji broj prekrsaja u napadu i bice super. Ocigledno je da brzo ulazi u problem sa penalima i onda igra mnogo manje nego sto bi igrao i to sto igra igra dosta rezervisano cuvajuci se prekrsaja. On je igrac koji trazi kontakt,koji snagom pravi poziciju u reketu da ubaci loptu u kos...

Rakocevic - izgubljen u vremenu i prostoru. Covek znaci nema nijednu ,apsolutno ni jednu karakteristiku da bi proveo i jedan sekund na cetvorci. petica je njegova pozicija i tu moze da odigra 10-15 dobrih minuta i to je to

Ostali starosedeoci klasika. Pera ko i uvek. Sotirovic...:think::think:
Vranes koristan u odbrani,u napadu nista. Dule Kecman nije na svom nivou,ali muci ga i dalje taj zglob,uopste ne sumnjam u njega. Milosevic polako trosi sve kredite....mislim da polako ide ka izlaznim vratima...

Ali definitivno bice ovo dobar tim,za mesec dva kad se sve skocka,uigra,kad se prikljuci Roberts koji dolazi spremniji od Mekkaleba jer je igrao u predsezoni.....bicemo opet jaki....

Zaboravih da kazem - Samo da se Pionir popuni!

Pa nije sa baš popunio ... prvi put posle nekoliko godina u Evroligi bilo je praznih mesta čak i u kopu ... Inače solidno navijanje ... mada ja lično nisam zadovoljan ...

Ja sam razočaran najstrašnije ... ***, vodili smo celu ... posle fudbala ove me dotuklo ... :dash::

Veseli :worth: će ove godine da razbija ... Mogu misliti kakav će biti tek za 2 godine ... Ima ugovor još 4 god tako da bi trebao tad da bude u Partizanu
Rakočević ubedljivo najgori ... Izgubio je 3 lopte , izveo par auta za nevericu :eek:
Marić nije mnogo igrao zbog problema s ličnim greškama , šteta
Đekić me prijatno iznenadio , vidi se da još nema iskustva ali biće od njega igrač ...
Mislim da će Pera imati veću minutažu ove sezone, što i nije dobro, on je igrač koji treba da šutne 2-3 puta po utakmici ... sinioć se dosta ispromašivao ...
Vraneš mi ide sve više na k... U napadu nula , i tako će uvek biti , nema dalje
Bo za prvu utakmicu odigrao odlično ... na kraju se malo pogubio ... ali ok
Kecman mora ove godine mnogo više u napadu...
Ova bi trebalo da bude sezona Miloševića ali izgleda nastavlja po starom ...

Biće ovo odličan tim ... samo da ne bude kasno ... za evropu :roll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back