KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma Rasic je tanak u odbrani, Palasio je bio dobar i u odbrani i u organizaciji i 1 na 1, jedino sto mu je sut bio nesto malo bolji od Markovicevog (a ono je budi bog s nama)
bilo bi dobro da dovedemo tako nekog
protiv NBA timova smo izgubili sa 30tak razlike, ja bih bio zadovoljan da je ispod 20, ovako nisam, ali razumem da se ekipa sastvalja i da nam fale 2 pojacanja
ono sto ne razumem jeste sto svake godine ostajemo bez nosilaca igre i svake godine kukamo kako nemamo pare, jel moguce da nam je uprava toliko nesposobna?

ma Rasic je tanak u odbrani, Palasio je bio dobar i u odbrani i u organizaciji i 1 na 1, jedino sto mu je sut bio nesto malo bolji od Markovicevog (a ono je budi bog s nama)
bilo bi dobro da dovedemo tako nekog
protiv NBA timova smo izgubili sa 30tak razlike, ja bih bio zadovoljan da je ispod 20, ovako nisam, ali razumem da se ekipa sastvalja i da nam fale 2 pojacanja
ono sto ne razumem jeste sto svake godine ostajemo bez nosilaca igre i svake godine kukamo kako nemamo pare, jel moguce da nam je uprava toliko nesposobna?

Ma nije problem 30 razlike.....gubili su CSKA i PAO prosle i pretprosle godine toliko a i vise.....tolika je razlika izmedju NBA timova i ovih iz Evrope.....
Mozemo mi iz ovoga videti dosta dobrih stvari. Dobili smo odlicnog centra Marica,nadskakali smo i Denver i Feniks,videli smo gde nam najvise skripi.......i za ove nase mlade igrace ovo je veliko iskustvo...

Definitivno nam je plej najpotrebniji...po 40 izgubljenih lopti na obe utakmice ( bez obzira na agresivnu odbranu i 48 minuta ) je previseeee. Neki tipa Palasia sa samo malo boljim sutem.
Za cetvorku cemo izgleda traziti resenje kroz domaceg igraca,videcemo koliko je ta opcija sa Askrabicem realna. Definitivno nam treba 4. sa dobrim sutem spolja da bi malo rasirili odbranu,jer nam je i ovako guzva u reketu sa Maricem,Rakocevicem i Vranesom....

Slazem se da vise ovo deluje....zalosno .Da posle ovakvih rezultata mi ne mozemo naci sponzora koji bi dao vece pare.........ali i da ga imamo tesko bi mogli zadrzati npr. TNT ,jer ono sto oni dobijaju u inostranstvu je u svakoj opciji previse za Partizan.....

Po onome sto sam video na brzinu kad je u pitanju statistika, reklo bi se da ce nam Veseli i Maric biti glavni igraci. Dobro je to sto Kecman i dalje moze pruza one partije od pre dve godine. Treba sacekati i poslednje pojacanje pa suditi, mada je tesko verovati da mozemo da dovedemo takve igrace koji bi bili dobre zamene za Palasia i Milojevica.

Ne znam kako ce biti ove sezone, ali ako zadrzimo Veselog jos koju godinu i kad ovi mladi stasaju verujem da cemo opet biti ubedljivo najdominantnija ekipa na ovim prostorima.

Slika za sva vremena....

baskettitula3v.jpg

pukli smo od Cibone
18 izgubljenih lopti 58% suta sa slobodnih bacanja je previse gresaka da bi se pobedilo

Treba izvuci pouke iz ovog poraza. Rezultatski nije toliko bitan.

Ali ocigledno je da nam treba plej. I to dobar. Rasic za 18 minuta 8 izgubljenih lopti. Njegovu igru juce ne vredi ni komentarisati.

Maric bolestan,Kecman ocigledno saa problemom sa zglobom.....ovi mladi igraci stegnuti,videla se trema pred dobro popunjenim pionirom....

Prica se da ce Askrabic potpisati na 1+1 godinu za nekih 130 000,a da ce plej stici do kraja nedelje ( a i mora stici jer vec sledeci cetvrtak je utakmica sa Unikahom ( ili sto Dule kaze Huventudom,a treba najmanje 3-4 dana da se sa njim postavi makar nekoliko napada i da se malo odrade kretnje u odbrani).

Sa dobrim plejom i ako stvarno Askrabic dodje ,bice to tim za titulu u Srbiji, za sam vrh NLB lige i sassvim sigurno top 16 EL.....

Treba izvuci pouke iz ovog poraza. Rezultatski nije toliko bitan.

Ali ocigledno je da nam treba plej. I to dobar. Rasic za 18 minuta 8 izgubljenih lopti. Njegovu igru juce ne vredi ni komentarisati.

Maric bolestan,Kecman ocigledno saa problemom sa zglobom.....ovi mladi igraci stegnuti,videla se trema pred dobro popunjenim pionirom....

Prica se da ce Askrabic potpisati na 1+1 godinu za nekih 130 000,a da ce plej stici do kraja nedelje ( a i mora stici jer vec sledeci cetvrtak je utakmica sa Unikahom ( ili sto Dule kaze Huventudom,a treba najmanje 3-4 dana da se sa njim postavi makar nekoliko napada i da se malo odrade kretnje u odbrani).

Sa dobrim plejom i ako stvarno Askrabic dodje ,bice to tim za titulu u Srbiji, za sam vrh NLB lige i sassvim sigurno top 16 EL.....

Ma i da dodju treba vreme da se uigraju i uklopre a ekipa nema vremena za to..ne pise nam se dobro...

Ma i da dodju treba vreme da se uigraju i uklopre a ekipa nema vremena za to..ne pise nam se dobro...

Ne bih rekao da nema vremena. Mozda smo u frci sa vremenom kad je Euroliga u pitanju, ali ako govorimo o NLB onda imamo vremena. Na kraju krajeva bitno je udjemo u play off, a do tada ce tim vec biti vise nego uigran i imacemo jasnu viziju onoga sta mozemo da ocekujemo.

sta ima drzava stalno da pomaze
imamo 500000-700000 gladnih u Srbiji po nekim podacima, a treba da se daju pare za nasu nesposobnu upravu koja ne moze da unovci uspehe ekipe i Duleta

Otprilike tako.
Nego Todoric izjavio da pregovaraju sa Robertsom....
Cudno mi je to...obicno Partizan krije ko zmija noge koga planira da dovede....
Ili je malo posipanja soli na ranu komsinici....

Evo navodne izjave Robertsa:

- Zbunjen sam... Ne znam o čemu govorite. Ne pregovaram ni sa jednom ekipom, pa ni Partizanom. Koliko ja znam, i dalje sam igrač Crvene zvezde i tu ostajem. Priča da je neko stupio sa mnom u pregovore jednostavno nije tačna i nemam šta da kažem na tu temu - kaže Roberts za sportal.rs.

- Nema nikakve priče o Partizanu. Ja nisam upoznat sa tim izjavama i ne mogu da komentarišem nešto što ne postoji, osim ako moj menadžer ne radi nešto iza mojih leđa, u šta ne verujem. Tu sam gde jesam i to je to - završio je Roberts.

Kazem navodne izjave.......Sportal je brze bolje povukao ovu izjavu sa svog sajta...

A evo i zasto.......Bejli koji je dosao u Zvezdu je nasledio broj mobilnog koji je imao Roberts i ovaj jadni nazovi novinar je nazvao(izgleda da cak nije ni zvao nego razmenjivao sms) i razgovarao sa Bejlijem i otud izjave da je on u Zvezdi i da ne zna otkud price o Partizanu.....komedija ziva...:hahaha::hahaha:
Mozete li da zamislite Bejlija,tek dosao u Zvezdu igra ocajno a vec ga sele u mnogo veci komsijski klub.

Roberts je u NBA,mislim u Indijani i 99,99% nece ostati tamo...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back