crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
1. ne razumem kako neko moze da ne primeti veliki broj sudiskih pogresnih odluka na stetu partizana, narocito u drugoj utakmici ? naravno kada se razlika popne na 20 poena oni onda malo promene kriterijum pa odsviraju nesto i za nas.
2. u kojim je to kosarkaskim elementima smesni lorbek bolji od centara partizana pa da ih onako razvaljuje u obe utakmice ?
3. unikaha koju je partizan izbacio iz evrolige bi bar jednom, a ako ne i oba puta odgovorila pobedama u moskvi na ovakvo ukupno gledano prosecno izdanje cska u oba meca.
4. slazem se da nije realno da ocekujemo osvajanje evrolige ove sezone. ali
5. STO POSTO SMO MOGLI DA ODEMO NA FAJNAL FOR !
1. sve pravopisne greske sto ljudi naprave jos i djene djene, al da napises Partizan sa malim pocetnim slovom, a za crno-bele navijas
sto se tice sudjenja, to je prednost domaceg terena, prosle godine smo pokradeni protiv TAU-a, ali ovo nije nista vise od prednosti domaceg terena
2. Lorbek ima sut s poludistance, nas centar (samo je Slavko klasicna petica) ne moze da pogodi zicer, Lorbek moze da odigra ledjima, Slavko ne moze, brzi je od Slavka, skocniji, Lorbek je vrhunski centar, izuzetno placen, Slavko je polufabrikat koji nije uspeo da se nametni ni u jednom klubu, kod nas igra jer mi nemamo para
3. Unikaha bi tesko dobila CSKA, oni igraju slicno kao i mi, a kad te CSKA stegne u okove, ne mozes da odigras leprsavo, Unikaha bi mogla mozda da iskoristi to sto ima dve petice, a CSKA samo Lorbeka, ali bi CSKA napravio razliku na bekovskim pozicijama, a i na cetvorci je jaci CSKA
4. i ja se slazem
5. da li je realno da tim sa najmanjim budzetom u EL ode na F4?