KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. ne razumem kako neko moze da ne primeti veliki broj sudiskih pogresnih odluka na stetu partizana, narocito u drugoj utakmici ? naravno kada se razlika popne na 20 poena oni onda malo promene kriterijum pa odsviraju nesto i za nas.
2. u kojim je to kosarkaskim elementima smesni lorbek bolji od centara partizana pa da ih onako razvaljuje u obe utakmice ?
3. unikaha koju je partizan izbacio iz evrolige bi bar jednom, a ako ne i oba puta odgovorila pobedama u moskvi na ovakvo ukupno gledano prosecno izdanje cska u oba meca.
4. slazem se da nije realno da ocekujemo osvajanje evrolige ove sezone. ali
5. STO POSTO SMO MOGLI DA ODEMO NA FAJNAL FOR !

1. sve pravopisne greske sto ljudi naprave jos i djene djene, al da napises Partizan sa malim pocetnim slovom, a za crno-bele navijas
sto se tice sudjenja, to je prednost domaceg terena, prosle godine smo pokradeni protiv TAU-a, ali ovo nije nista vise od prednosti domaceg terena
2. Lorbek ima sut s poludistance, nas centar (samo je Slavko klasicna petica) ne moze da pogodi zicer, Lorbek moze da odigra ledjima, Slavko ne moze, brzi je od Slavka, skocniji, Lorbek je vrhunski centar, izuzetno placen, Slavko je polufabrikat koji nije uspeo da se nametni ni u jednom klubu, kod nas igra jer mi nemamo para
3. Unikaha bi tesko dobila CSKA, oni igraju slicno kao i mi, a kad te CSKA stegne u okove, ne mozes da odigras leprsavo, Unikaha bi mogla mozda da iskoristi to sto ima dve petice, a CSKA samo Lorbeka, ali bi CSKA napravio razliku na bekovskim pozicijama, a i na cetvorci je jaci CSKA
4. i ja se slazem
5. da li je realno da tim sa najmanjim budzetom u EL ode na F4?

Te tehnicke greske ja gledam kao neki psihicki rat sa sudijama al sad je stvarno preterao sa dve znaci 8 poena jer su u obe kolko sam video dali oba bacanja i dva poena znaci 8 poena.
Normalno je da ce sudije biti na strani cska i nerealno je ocekivati da ce svirati u korist partizana ili bilo kojeg drugog koji igra protiv cska

Ako ste mislili da ce Partizan da pobijedi u Moskvi...svaka cast!
Dobili smo ih jednom ove godine, i na tome se zasnivao neki optimizam ... Mislio sam da mozemo da im ozbiljno pripretimo a ne da ih dobijemo ... U prvoj smo imali sansu, posto je Tepic pred kraj na -7 izgubio loptu, oni dali laganu kontru, i time zavrsili utakmicu ...

U drugoj utakmici smo bili egal u sutu, oni su dali jednu dvojku vise od nas (15-14), u trojkama smo bili isti (po 5), ali su oni imali 39 bacanja za razliku od 15 Partizanovih ... 24 bacanja vise bi bilo puno i za Tau Keramiku da stigne a ne za Partizan ...

kolega Crni lepo si konstatovao u kakvom crnilu zivimo vec dugo vremena i to si u pravu.
ali ne mora crnilo,porazi, snosishodljivost svega i svaceaga bas da nam postane zivotni moto. suvise podrazumevas lose ishode mnogih situacija i covek kad slusa tvoje pesimisticke teorije pocne da se pita zasto da uopste gledam nastupe zvog kluba u evropi.
klubovi iz ovog regiona su oduvek bili finansiski slabiji od konkurenata sa zapada, sa najcesce puno mladjim i manje iskusnim igracima pa su osvajali evropske trofeje pogotovo u kosarci.
a ako ti je lorbek extra centar, a blo koja cetvorka iz cska bolja od markusa hejislipa iz unikahe onda tvoje kosarkasko znanje nije bas na visokom nivou.
i na kraju, ovde ja najvise obracam paznju na sadrzaj svog i tudjih tekstova, a to da li je neko izostavio veliko slovo ili nije potpuno je nevazno.

Knjiga osvajanja:
U pocetku dodje Dule u Partizan
A hala bijase prazna i pusta
I rece Dule:"Nek dodju Vujanic,Krstic i Avdalovic"
I vidje Dule da su oni dobri
I rece Dule:"Nek dodju Tripkovic,Bogdanovic,Perovic,Bakic,Velickovic i Borovnjak"
I rece Dule:"Nek se osvajaju titule i kupovi"
I vidje Dule da je dobro
I rece Dule:"Nek igra Slavko Vranes"
I bi tako
I vidje Dule da je dobro
I tako bi godina 8

I rece Dule:"Nek se protiv CSKA igraju dvije utakmice u Areni"
I bice tako

http://vukajlija.com

kolega Crni lepo si konstatovao u kakvom crnilu zivimo vec dugo vremena i to si u pravu.
ali ne mora crnilo,porazi, snosishodljivost svega i svaceaga bas da nam postane zivotni moto. suvise podrazumevas lose ishode mnogih situacija i covek kad slusa tvoje pesimisticke teorije pocne da se pita zasto da uopste gledam nastupe zvog kluba u evropi.
klubovi iz ovog regiona su oduvek bili finansiski slabiji od konkurenata sa zapada, sa najcesce puno mladjim i manje iskusnim igracima pa su osvajali evropske trofeje pogotovo u kosarci.
a ako ti je lorbek extra centar, a blo koja cetvorka iz cska bolja od markusa hejislipa iz unikahe onda tvoje kosarkasko znanje nije bas na visokom nivou.
i na kraju, ovde ja najvise obracam paznju na sadrzaj svog i tudjih tekstova, a to da li je neko izostavio veliko slovo ili nije potpuno je nevazno.

Smodis je bolji od Hejslipa, uporedi ih kako su igrali protiv Novice
a sto se tice toga zasto gledam Partizan u Evropi to je zato sto volim Partizan, zato sto se momci bore i postuju grb, zato sto igraju dobro cak i atraktivno, zato sto zelim da vidim cudo da ih dobijemo u Areni
a tvoj problem je u tome sto si nerealan, mi imamo 20 puta manji budzet od CSKA, PAO-a, Olimpijakosa...
jednostavno CSKA je jaci na svakoj poziciji, Lorbek je prvi centar prvaka EL i prvi strelac prvaka EL, za Slavka je izmislio kosarku
Lengdon i Holden su vec godinama jedan od najboljih bekovskih parova, Siskauskas je prosle dve sezone najbolji igrac u EL, kosta ko ceo KK Partizan sa sve tetkicama i Misom Tumbasom, ej jedan igrac placen 6 miliona jevreja kad su ga doveli iz PAO-a, tri nasa budzeta
Planinic, Zizis, Krijapa sve vrhunski kosarkasi
ekipa koja je napravljena da im je sve sem uzimanja EL neuspeh
jednostavno oni imaju jedno slabo mesto, nemaju drugog centra (Kaun je smehotresija), a mi nismo ekipa koja moze to da iskoristi
videcemo koliko mozemo na krilima najboljih navijaca na svetu

Knjiga osvajanja:
U pocetku dodje Dule u Partizan
A hala bijase prazna i pusta
I rece Dule:"Nek dodju Vujanic,Krstic i Avdalovic"
I rece Dule:"Nek dodju Tripkovic,Bogdanovic,Perovic,Bakic,Velickovic i Borovnjak"
I rece Dule:"Nek se osvajaju titule i kupovi"
I vidje Dule da je dobro
I rece Dule:"Nek igra Slavko Vranes"
I bi tako
I vidje Dule da je dobro
I tako bi godina 8

I rece Dule:"Nek se protiv CSKA igraju dvije utakmice u Areni"
I bice tako

http://vukajlija.com
:D:D ali najbolji je komentator,vidi da je tehnicka ali ne zna kome je svirana..kaze verovatno je Vujosevic!

Pa dobro nema potrebe sad ova 2 poraza shvatati kao tragediju, jednostavno izgubili smo od jaceg i kvalitetnijeg tima, i sam plasman medju 8 je velika senzacija.

E da i sad je valjda nekima jasno zasto sam rekao da su Tepic, Tripkovic i Velickovic sasvim osrednji igraci, i da je jos smesno govoriti o njima kao o nekakvim standardnim reprezrentativcima i asovima svetske i evropske kosarke.

Pa dobro nema potrebe sad ova 2 poraza shvatati kao tragediju, jednostavno izgubili smo od jaceg i kvalitetnijeg tima, i sam plasman medju 8 je velika senzacija.

E da i sad je valjda nekima jasno zasto sam rekao da su Tepic, Tripkovic i Velickovic sasvim osrednji igraci, i da je jos smesno govoriti o njima kao o nekakvim standardnim reprezrentativcima i asovima svetske i evropske kosarke.

da, ljudi dosli do F8 kao nosioci igre u skrpljenom timu su sasvim osrednji igraci
a ko po tebi treba da igra u reprezentaciji? Balvan, Cepanica, Maneken?

drugi bold, koji je to nas igrac izuzev Stojakovica i Rakocevica as?
sta, ostalih 10 nam i ne treba u reprezentaciji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back