KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad je boza maljkovic postao prvak evrope sa kukocem i radjom kao glavnim igracima oni su bili veoma mladi. a oni su postali kukoc i radja u jugoplastici jer im je trener maljkovic to omogucio.
vujosevic je samo solidno resenje za partizanovu klupu, ali nedovoljno dobro.
cele sezone mu pojedini igraci ponavljaju iste greske u igri, narocito u napadu. pa ako je kvalitetan trener trebao je da ih nauci da to poprave.
ako je partizan izasao na kraj sa odbranom koju cine hejslip, kuk, himenez, ndong, kelati i ostali iz unikahe, pa nije logicno da ne moze da kvalitetno poentira pored lorbeka, smodisa, holdena i ostalih iz cska koji su za klasu slabiji po fizickim predispozicijama i cvrstini odbrane od unikahinih kosarkasa.

Vujosevicev stil igre je takav da pravi dosta izmena i koristi ta pravila koja omogucuje gotovo rotiranje non-stop i prosto trazi neke igrace koji su raspolozeni ne verujem da bi npr Velickovic, Tripkovic ili Rasic mogli da igraju po 35 min jer jos uvek nemaju iskustva za to al nadamo se da ce veceras dati sve od sebe pa sta bude.
Srecno!

Stvarno je bezveze pricati sta bi bilo sa ovim ili onim trenerom jer pre svega igraci daju sve od sebe,a ne tamo Pesic ili Maljkovic...secamo se kako je ovaj tim izgledao na pocektu sezone,iskreno izgubljeno:(ali pogledajte dokle su stigli!!Ovo nije opravdanje,vec podsecanje na to koje su realne snage,iako su momci toliko puta pokazali da mogu da dobiju i mnogo,mnogo jace od sebe!

sada je vec ocigledno da je cska KUPIO OVU SERIJU !
ako partizan nije u tome ucestvovao ne bi uopste trebali da izadju na parket u drugom poluvremenu.
ovo sto se do sada zbivalo narocito u ovom prvom poluvremenu druge utakmice, sudjenje 300 posto na strani cska i greske igraca partizana koje ne bi cinili ni petlici u zabavistu, apsolutno ukazuje, ako ste i malo poznavalac kosarkaske igre da ovde SIGURNO NISU CISTA POSLA .

u svakom ozbiljnom i kvalitetnom evropskom klubu nakon ovakve blamaze neko mora da snosi odgovornost, nekome iz kluba mora da se kaze cao tj.pa -pa ili ti dovidjenja.
ovakve bruke ne mogu tek tako da prodju i da se zaborave.
na zalost to kod nas nece da se desi jer smo mi odavno navikli da nam ja dovoljno da smo samo zivi.
velika i realna sansa je bila da ove godine odigramo fajnal for, ali na zalost i ta prica ode u istoriju.

Jako volim KK Partizan,necu govoriti o zaverama ali nisu mi bas jasne sve stvari

CSKA je jedan od najvecih klubova u istoriji Evropske kosarke,daleko bogatiji i kvalitetniji od Partizana. Nikakvu potrebu oni nemaju da vidno slabijem klubu bilo sta placaju (iako nam novac treba) jer kada bi odigrali jacu odbranu mi ne bi imali sansu ni da sutnemo,kamoli da pogodimo.

Sa druge strane,neko ko nije gledao Partizanove utakmice u Tip 16 sa pravom ce se pitati sta ovako malodusna,mlitava i nezainteresovana ekipa radi medju 8 klubova starog kontinenta. Ako su otisli u Moskvu ubedjeni da ne mogu uraditi nista u prve dve utakmice u zrebu je umesto naseg trebalo biti ime nekog drugog kluba

Meni zaista CSKA ne deluje kao ne znam kako besan klub. Dali smo takvom klubu 3 poena u jednoj cetvrtini. Onda ispada da nekom NBA klubu ne bismo dali do poluvremena nijedan. Stvarno smo obe odigrali k'o p****! Kao sto neko rece, nama je dosta sto smo zivi. Cska moze da se pobedi. Ali realno, pored borbenosti i publike, nas u evropi drze realne ali i nerealne trojke! Kad Velickovic, Tripkovic i ostali krenu da bacaju trojke preko ruke i iz okreta, mi tada pobedjujemo.

aj malo usporite ljudi
nasi nosioci igre TNT imaju 22, 23, 23 godine i imamo Lazmea
ostalo su polufabrikati (Strahinja, Rakocevic), talenti (Veseli) ili propali igraci (Rasic) koje Dule vraca u zivot
takva realno skrpljena ekipa je naletela na zid i pocela da puca, jednostavno CSKA je mnogo jaci
setite se one utakmice kad smo ih dobili, mi smo odigrali savrsenu utakmicu, a njih nije islo i opet je malo falilo da ne izgubimo
sad su digli formu, procitali su nas ko i PAO u Atini, a nasi bez podrske publike ne mogu protiv ovako jake ekipe
a ove price o zaveri ne piju vodu, oni su prvaci, pa nece valjda od nase bede da se plase i da nam placaju da ih pustimo
i sudjenje sto spominjete nije pristrasno, ne moze da se poredi sa onim protiv Tau od prosle godine

aj malo usporite ljudi
nasi nosioci igre TNT imaju 22, 23, 23 godine i imamo Lazmea
ostalo su polufabrikati (Strahinja, Rakocevic), talenti (Veseli) ili propali igraci (Rasic) koje Dule vraca u zivot
takva realno skrpljena ekipa je naletela na zid i pocela da puca, jednostavno CSKA je mnogo jaci
setite se one utakmice kad smo ih dobili, mi smo odigrali savrsenu utakmicu, a njih nije islo i opet je malo falilo da ne izgubimo
sad su digli formu, procitali su nas ko i PAO u Atini, a nasi bez podrske publike ne mogu protiv ovako jake ekipe
a ove price o zaveri ne piju vodu, oni su prvaci, pa nece valjda od nase bede da se plase i da nam placaju da ih pustimo
i sudjenje sto spominjete nije pristrasno, ne moze da se poredi sa onim protiv Tau od prosle godine
Fala Bogu i ti da jednom nešto pametno napišeš :mrgreen: :whistling:

u svakom ozbiljnom i kvalitetnom evropskom klubu nakon ovakve blamaze neko mora da snosi odgovornost, nekome iz kluba mora da se kaze cao tj.pa -pa ili ti dovidjenja.
ovakve bruke ne mogu tek tako da prodju i da se zaborave.
na zalost to kod nas nece da se desi jer smo mi odavno navikli da nam ja dovoljno da smo samo zivi.
velika i realna sansa je bila da ove godine odigramo fajnal for, ali na zalost i ta prica ode u istoriju.

Secam se da smo ranijih godina gubili sa po 30-ak razlike u takmicenju po grupama koje smo zavrsavali sa skorom 2-12. Sad smo izgubili sa tolikom razlikom u cetvrtfinalu. Uvidjas li razliku? Kakvo dovidjenja, kakvi bakraci, naisli smo na mnogo jaceg protivnika i toliko. Uostalom, eno i Tau izgubio od Barselone 23 razlike, mislis da ce neko iz kluba da odgovara za taj poraz?

Odlika velikih evropskih klubova je upravo ta da se NE otpustaju igraci i clanovi uprave posle 1 (i slovima: jedne) lose utakmice.

Secam se da smo ranijih godina gubili sa po 30-ak razlike u takmicenju po grupama koje smo zavrsavali sa skorom 2-12. Sad smo izgubili sa tolikom razlikom u cetvrtfinalu. Uvidjas li razliku? Kakvo dovidjenja, kakvi bakraci, naisli smo na mnogo jaceg protivnika i toliko. Uostalom, eno i Tau izgubio od Barselone 23 razlike, mislis da ce neko iz kluba da odgovara za taj poraz?

Odlika velikih evropskih klubova je upravo ta da se NE otpustaju igraci i clanovi uprave posle 1 (i slovima: jedne) lose utakmice.

Mi u Zvezdi nemamo čemu da trabunjamo što se tiče Evrope,ali su zato ovi vaši vas toliko razmazili sa tim silnim uspesima i noseći oreol nepobedivosti da ste počeli da otvarate i nebulozne teme kao ona o tome kako je vaša uprava prodala meč rujama :lol:
Uspehe koje postižete su za svaku pohvalu iako vas organski nepodnosim.

Ja navijam za zvezdu al ne kontam ljude koji pricaju o nekim zaverama i najgore one paradajz navijace koji samo cekaju evroligu pa se tako ko stoka guraju za karte a kad se igra jadranska liga ima ih oko 200 sad mi takodje nije jasno zasto kukamo kad znamo sta je i ko je cska kakve igrace imaju i koliko su jaki da je bilo ko ddrugi bio protivnik mnogo bi lakse bilo a do ovoga je doslo zbog paradajz navijaca koji su nezahvalni za ono sto su ovi momci do sad uradili
Klasicno srpski!!

Mi u Zvezdi nemamo čemu da trabunjamo što se tiče Evrope,ali su zato ovi vaši vas toliko razmazili sa tim silnim uspesima i noseći oreol nepobedivosti da ste počeli da otvarate i nebulozne teme kao ona o tome kako je vaša uprava prodala meč rujama :lol:
Uspehe koje postižete su za svaku pohvalu iako vas organski nepodnosim.

Ma pusti, pomislili ljudi (ne svi, ali 80% njih) da cemo da operemo CSKA u 3 utakmice i da se posle toga prosetamo do titule. Ybt, kad se setim da nam je na pocetku sezone startno krilo bio Vitkovac a prvi centar Vranes... Molio sam se Bogu, Budi i Alahu da ne budemo bez ijedne pobede u grupi. Za mene je ova evroligaska sezona nadmasila sva ocekivanja, i za to momcima samo :worth: Jednostavno, CSKA je bolji, zreliji i organizovaniji tim, i to je to. Ja sam pre ove serije bio zadovoljan i sa jednom pobedom, da bi se 2 utakmice igrale u Areni, bar jos neki dinar da zaradimo :)

1. ne razumem kako neko moze da ne primeti veliki broj sudiskih pogresnih odluka na stetu partizana, narocito u drugoj utakmici ? naravno kada se razlika popne na 20 poena oni onda malo promene kriterijum pa odsviraju nesto i za nas.
2. u kojim je to kosarkaskim elementima smesni lorbek bolji od centara partizana pa da ih onako razvaljuje u obe utakmice ?
3. unikaha koju je partizan izbacio iz evrolige bi bar jednom, a ako ne i oba puta odgovorila pobedama u moskvi na ovakvo ukupno gledano prosecno izdanje cska u oba meca.
4. slazem se da nije realno da ocekujemo osvajanje evrolige ove sezone. ali
5. STO POSTO SMO MOGLI DA ODEMO NA FAJNAL FOR !

@Lepotan
Tacno je to, ali mislim da ipak posle svega niko njima ne zamera nista... dobro mozda malo Komodo Zmajonator

nemamo sta da im zamerimo
ovo je neverovatan uspeh, KK Partizan i VK Partizan (mozda i KK Hemofarm) su jedine svetle tacke naseg klupskog sporta
mi zivimo u jednoj maloj, siromasnoj i ucmaloj zemlji sa lopovima na vlasti vec 20 godina, ovo sto su oni postigli je ravno hodanju po povrsini vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back