KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
predlazem vujosevicu da u zagrebu protiv cibone odmori lazmea, velickovica i tripkovica.
cibona ce igrati zustro, a partizanu utakmica nista ne znaci. ne bi bilo pametno rizikovati povredjivanje nekog od ova tri kljucna igraca i njihovo igranje protiv cska.
glavni cilj ove sezone partizanu treba da bude fajnal for. za jadransku ligu bice i kasnije vremena.

0900 215 215

Broj telefona koji je naveden je otvoren kako bi svi zainteresovani Grobari rezervisali karte za košarkašku utakmicu protiv CSKA koja će se odigrati 31. marta u „Beogradskoj Areni“.
Usled zloupotreba broja mobilnog telefona koji je za predhodnu utakmicu bio otvoren za rezervaciju, a koji se ogledao u pozivima u toku noći ili davanjem lažnih podataka ili kasnijim otkazivanjima rezervacija, bili smo primorani da otvorimo 0900 broj čije će se pozivanje naplaćivati 50 dinara + PDV po minutu za pozive sa fiksnog telefona, a 150 dinara + PDV za prvi minut i svaki sledeći minut 50 dinara + PDV za pozive sa mobilne mreže.
Jasno i koncizno saopštavajte podatke kako bi automat nakon prekida govora prešao na sledeće pitanje. Mogu da se rezervišu maksimalno dve karte po pozivu.
Prvih 1000 karata će biti moguće trebovati, a spisak će biti objavljen u utorak 24. marta u 22 sata na sajtu www.izaberipartizan.com kao i vreme i mesto preuzimanja karata.
Ukoliko se ne pojavite na zakazanom mestu, rezervacija će se smatrati otkazanom. Sve preostale karte koje ostanu eventualnim otkazivanjem rezervacija će biti prodate sledećima na listi koji su bili nakon prvih 1000.http://www.juznifront.com/index1.htm

realno je da se iz moskve vratimo u beograd sa 1-1 . to jedino moze da spreci :
1. sudjenje na stetu partizana
2. povreda velickovica ili nekog vaznog kosarkasa partizana
3. prodaja utakmica od strane rukovodecih ljudi u kk partizanu
iskreno se nadam da se nijedan od ova tri uslova nece ispuniti i da cemo u areni overiti sa 3-1 za partizan plasman na fajnal for.

Majko moja... 1/4 Evro lige :dash::dash::dash:

Dvojku smo ubacili nakon 15 minuta,napravili divan rekord u postignutim poenima u prvom kvoteru a par mucenika,na celu sa balvanom Rakocevicem,neko kao da je sa Marsa bacio u dvoranu.

A i vi bi se Rusi sa ovakvom igrom bas lepo proveli protiv TAU-a ili Pao-a

U svakom slucaju,protraceno posle podne :thumbdown::thumbdown:

Utakmicu nisam gledao, ali sam cuo da nam je svirano puno koraka... Uglavnom ako je strah i postojao trebao bi vec da nestane i da se druga utakmica zavrsi (mnogo) bolje!

Evo dva komentara sa b92 koja su mi zapali za oko:
ja ne znam sta vi mislite o Vranesu, ali je bolje da ja ne kazem sta misim
Dule vraze 'oces dva meca u Areni, znamo te! :)

Ybt, 3 poena u prvoj cetvrtini... Ostatak utakmice korektno odigrano, ali tih prvih 10 minuta su odlucili. Mali broj koseva me nije toliko iznenadio, ipak su u pitanju 2 najbolje odbrane u Evropi. Trebalo je iskoristiti njihovo ocajno sutersko vece, no sta je, tu je. Imamo jos jednu sansu za brejk, treba odigrati odbranu kao veceras, a napad ce valjda profunkcionisati.

koliko su oni jaki?
dva vrhunska igraca na svakoj poziciji, bilo koji kad bi dosao kod nas bio bi jedan od nosilaca igre
sledecu utakmicu treba vise u igri ocekivati Planinica i mozda Kauna (Lengdon i Lorbek su odigrali preko 35 min, verovatno ce ih malo odmarati), ovaj drugi nam je prilika
Velickovic i Lazme moraju bolje da odigraju, moramo da damo vise koseva iz reketa i da maksimalno koristimo slobodna bacanja

neka tvrdi ko sta hoce ali je ocigledno da za plasman na fajnal for partizanu treba bolji trener na prvom mestu. da nam je pesic ili maljkovic na klupi umesto vujosevica sigurno bi prosli cska i verovatno vec juce ostvarili prvu pobedu.
prvo da bi mladi igraci imali sigurnosti u napadu moraju da imaju vecu minutazu. ne mogu velickovic, tripkovic, milosevic, rasic ili neko drugi da pogadjaju vazne suteve u kontinuitetu ako im klupa stalno visi nad glavom. kada su na se ekipe osvajale trofeje u evropi uvek se rotiralo 7 do 8 igraca a ne svih 12.
neke jake evropske ekipe takodje puno menjaju, ali one imaju starije i iskusnije igrace od preko 26 ili 27 godina.
trebalo je juce iskoristiti losu igru cska i povesti sa 1-0.
vujosevic treba da se seti da kaze velickovicu da je jaci i cvrsci od svih centara cska i da treba udje vise ispod table i da odigra ledjima ka kosu. ne treba da ga menja nakon prvog promasaja i takva novicina igra stvorila bi puno prostora ostalim saigracima jer bi morali kosarkasi cska da ga udvajaju.
rasic i tepic ne treba da tapsu loptu blizu centra 20 sekundi i onda se zavrsnica napada odigra brzopleto.
kad su jedan na jedan na tolikom prostoru treba hrabrije da obilaze svoje cuvare i idu u prodor ili se da se zaustave na poludistanci i odatle sutiraju ili asistiraju.
ako neki centar cska, kao juce smesni lorbek pocne da pogadja sa poludistance logicno je da vranesa kao njegovog cuvara treba zameniti pokretljivijim centrom rakocevicem ili lazmeom.
ovo nam je velika sansa za fajnal for i treba je iskoristiti.
znaci, dusane vujosevicu to je sasvim izvodljivo uz svakako bolje sudjenje u preostalim mecevima serije.

Mislim da je nerealno pricati tako nesto(Komodo Zmajonator) jer je Vujosevic toliko toga dao partizanu da je ona ulica koju ima u zooloskom vrtu zaista malo. Pomenuo si Pesica i Maljkovica oni su uzimali evrolige sa mozda najjacim timovima a Vujosevic je specijalista za mlade igrace i mislim da je ovo ravno osvajanju evrolige sta su do sad uradili (inace navijam za zvezdu ;p)
Cska je ocajno sutao pre svega za tri tako da ako ih pro***** u drugoj bice zajebano. Ma sta reci za najjacu ekipu u Evropi kada na svakom mestu imaju po dva reprezentativca kao sto neko rece bilo ko od rezervista cak bi bio jedan od nosilaca igre u nekom drugom timu.
Imam neki osecaj da ce onaj PLaninic da razvali sutra nadam se da se varam.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back