KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma iako smo izgubili, drago mi kad vidim ove kompleksashe kako ostavljaju komentare na b92 :D

Svaka cast za CSKA! nego mene zanima KAD SE PUSTAJU U PRODAJU KARTE ZA CETVRTU UTAKMICU? I da li grobari idu na final 4 u Berlin organizovano ili... Ma smesna predstava veceras... a jos smesnije navijanje gde se cuje samo vodja (koji vice ajde moramo da navijamo, sta ste ocekivali da vodimo 50 razlike, ha,ha) i njegov megafon (extra kvaliteta moram priznati) .... pa mogli ste da dignete publiku i da pevate onu, 0-3, po 0-3, 0-3 sve mi se vrti.. opet ste o Zvezdi pevali, kompleksi su cudo... ali sta drugo i ocekivati, od vecito drugog kluba u Srbiji i njegovih navijaca... nadam se da Belosevici, Jovcici, pa i Spasici i Mazici gledaju sta je profesionalizam,cast i kako se sudi u Evropi i kakvu ragbi odbranu igraju grobari... ali nema ovdasnjim partizanovim sudijama pomoci, mogu samo da gledaju i da uce... Ma koga sve ovo zanima... Srbija zivi za Zvezdu! Volimo te Zvezdo !!!
(Dorcolac, 31. mart 2009 22:47)

A KAD SE PUSTAJU U PRODAJU KARTE ZA CETVRTU UTAKMICU? He.he...
Bravo za CSKA ! Zelim vam da uzmete Evroligu i da igrate finale sa Rakocevicevom Taukeramikom... kakva lekcija kosarke ovim amaterima u crno belim dresovima... Cestitke i za Megafon, vidi se da je veceras bio najglasniji u hali ! nemate pojma, Dule ostani!
(Etore MASHINA, 31. mart 2009 22:48)

Cuvsi rezultat ove utakmice ( naravno da je nisam gledao) ne mogu a da se ne zapitam OTKUD partizan medju 8 u Evroligi?! Ocigledno su zalutali ovde, malo sudije, malo pritisak vujosevica, malo nasi ljudi u drugim klubovima koji su ih pogurali, mnogo srece i eto... obrukase Srbiju po ko zna koji put ... ne brinite grobari, bice bolje SLEDECE SEZONE, he,he
(Sreja sa Vracara, 31. mart 2009 22:50)

KAD SE PUSTAJU U PRODAJU KART E ZA CETVRTU UTAKMICU? P.S. dobar vam je megafon, peva kao lud..
(megafon, 31. mart 2009 22:52)

Smesni ste!
(realno, 31. mart 2009 22:51)

A sta sam vam ja rekao!!!

Gdje ces ti Vranesem na Smodisa??!?!

Gdje ces ti Rasicem na Planinica??!?

Na kraju krajeva,gdje ces ti biciklom na Rusiju??!!?!!

Ma ajte molim vas,niste losa ekipa,imate solidnu euroligasku ekipu koja je dve prosle godine imala kakvu-takvu ulogu u Euroligi ali ono vase najavljivanje prolaska u Berlin...:-)

Umjesto da ste presretni sto ste promjenili svoj europski imidj,budite realni i priznajte da ste u Europi postali 'popularni' zbog ocajnih omjera u sezonama(2:12,3:11,4:10)

Mislim da shvacate poantu komentara...
POZDRAV
(Tomislav BG, 31. mart 2009 22:57)

Jovsicu, Belosevicu i ostale grobarske sudije, gledajte i ucite, ovo je sudjenje !!! odbranu koju igra partizan niko u evropi tako ostro ne igra... ali obraz vam je kao djon, tako da nista od toga u Srbiji...
(sudija, 31. mart 2009 22:55)

Moša...
(J.R.Holden, 31. mart 2009 22:54)

Naslov sve govori...
(LazniSjaj, 31. mart 2009 22:54)

A joj stvarno mi je zao ovih dobrih momaka, sto moraju da trpe ovakve traume... Al sta da se radi, tako je kad igras u partizanu... Pa da li je moguce da u 3 tekme ne mozete ubaciti 60 poena.. O Boze, Srbijo, na sta si spala... Bruka i sramota! Bolje da se niste ni plasirali... Ovako je ime Srbije u svetu pregazeno, Rusi ce nam se uvek sprdati... Oj, Srbijo medju sljivama!
(Fran Perea, 31. mart 2009 23:03)

20000 partizana-Dali je ovo navijanje?Dali se mogu cuti barem dve pesme a ne samo dreka i zvizduci?Pa ljudi sta je ovo?Igra partizanovih igraca je bila ravna nekoj seoskoj ekipi koja od nemoci ili ne znanja krene da bije kao na bojnom polju!!
(stara garda, 31. mart 2009 23:03)

Letonija je nastupala na nogometnom SP-u..

Grcka je postala europski nogometni prvak..

Partizan je usao medju 8 Eurolige..

NAZALOST....:-(

Pozdrav za Grobare(navijace vjecno manjeg kluba) od navijaca Cibone(vjecno veceg kluba) iz Maribora.
(Croatian Alpe, 31. mart 2009 23:29)

Svi ljubitelji KOSARKE slozit ce se samnom kada u povodu ovog,ipak sramnog i tuznog,cetvrtfinala Eurolige napisem;
Ne ponovilo se!!!

Nemam nista protiv toga da ponekad mali klubovi dodju visoko u nekim europskim natjecanjima-naprotiv to je sasvim o.k. ali sta onda preostaje nama ljubiteljima PRAVE kosarke???

Velike kosarkaske utakmice????
-To sigurno ne!!!
(Srijem, 31. mart 2009 23:03)

Bravo braco Pravoslavci!!!!
Mnogo su poleteli ovi swinjoshewicewi puleni, nakon onog dogovora sa Panatinaikosom!!!
Gledajte samo kako ce sad da se raspadnu.
Ah, da opet sudije krive....
Steta sto nisu sudili Belosevic i Ljuca...
(Krst pobedio polumesec, 31. mart 2009 23:08)

Dobro ste prosli ovog puta. Prebacili ste 50 koseva. A sada se spremajte za Swis lion ligu. Tu vam je mesto.Nasa poslovica kaze "Sta se gnjuras kada ti zadnjica pliva". Ustedeli vam rusi troskove da ne placate opet Arenu ali oglobice vas i ULEB za bacanje upaljaca i ostalih predmeta. Pevajte i dalje
(green aca, 31. mart 2009 23:03)

Da pogodim, sudije su krive?
(Realista, 31. mart 2009 22:57)

Ma dajte bre, zezali se malo ovi sa SOS-a, to rade svake godine. Fascinantno je da se neko uvek upeca.

Momcima naklon do poda za celu sezonu, odigrali su muski, postigli rezultate preko svih ocekivanja i, bez obzira na to sto kazu oni moroni, nisu obrukali Srbiju. Naprotiv. Ko to ne shvata ne razume se u kosarku, sport i zivot u celini.

Jos jednom, za celu ekipu i strucni stab: :worth: :worth: :worth:

Momci su najbolji! ALAL IM VERA !
CAREVI osvajamo Jadransku ligu...
ALI OGROMNA JE STETA STO VELICKOVIC SIGURNO ODLAZI :( :( :(

Sve mi se cini da ce ga Milojevic zameniti...

Evo i da dodam nesto iz danasnjeg Bilca o nasem treneru:

-Dule Vujosevic bi ispravio krivu Drinu.
-Dule Vujosevic u Kragujevcu bez dinara.
-Zasto Cak Noris ne igra za Partizan?
Zato sto mu je Dule rekao da ce ulaziti u igru samo da napravi faul.
-Jednom je Dule Vujosevic odbio Romana Abramovica. Onda je angazovan Murinjo.
-Dule Vujosevic sa Vranesom na pleju moze da osvoji titulu.
-Dule Vujosevic moze da vrati kaladont u tubu.
.
.
.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back