KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za vikend Parkerov turnir u Francuskoj, prvo protiv Po-Orteza, a u drugom polufinalu igraju Asvel i Barselona. Nadam se da ćemo ozbiljnije izgledati, vreme je da se neke kockice polako počnu slagati. Igrača sa probe više nema... ali je i dalje tu Luka Bogdanović. Zbog lakših povreda neće putovati Milutinović i Bezbradica.

Sastav: Tepić, Dalo, Gagić, Kuzeloglu, Šalić, Andrić, Milutinović, Marinković, Murić, Bogdanović, Milutinov, Aranitović, Glišić.

Dule govori da još uvek nema "dva potencijalna strana igrača", tako da je jasno šta tražimo.

Da to pričaš o fudbalu pa da razumem, ali kkp nema rizične utakmice u svojoj režiji, to se dešava samo protiv ovih iz predgrađa i to po pravilu kad oni organizuju. Ako te bas brine bezbednost ne ideš na te, već na ostalih 95% utakmica, opet se isplati

A na fudbal i kosarku idu razlicite grupe navijaca?
Ma daj........

PS: Zbog onog tranparenta sinoc JA bih izbacio Partizan iz Evrokupova na 10 godina najmanje.......Pa kad ne zna uprava da se obracun sa sovjim navijacima, onda da UEFA zavede red, vec jednom........

Kaži mi, jel tebi smetaju navijači u blizini ili se smatraš ugroženim na utakmici?
P. S. Ono sinoć je obična glupa šala, ni r od rasizma u tom transparentu nema. Ali me ne čudi da ti to bude oči, zaboga to ima veze sa Partizanom i njegovim navijačima, na lomaču odmah!

Poslednja izmena:
Kaži mi, jel tebi smetaju navijači u blizini ili se smatraš ugroženim na utakmici?
P. S. Ono sinoć je obična glupa šala, ni r od rasizma u tom transparentu nema. Ali me ne čudi da ti to bude oči, zaboga to ima veze sa Partizanom i njegovim navijačima, na lomaču odmah!

Obicna glupa sala?

Sala je bila i kada su lutku Brankice Stankovic bacali po stadionu uz pesmice njoj upucene?

Jesi ti svestan da su vodja navijaca najokoreliji kriminalcu u Srbiji?
ONI su ti koji drze klubove u matu, a ne obrnuto...........

Videces koliko je glupa kada UEFA razmitri tu "situaciju'...........

Poslednja izmena od moderatora:

Ha,ha.. glupa šala!!?? Pa možda rasizma nema ali ima itekako antisemitizma pa će sada biti kuknjava kada vas UEFA rebne. Izbacio bih vas na 10 godina pa se i dalje šalite. Kako, relativno odrastao čovek poput tebe može da pravda ološ i huligane u svemu? tvarno, da li si ti pri sebi kada pravdaš taj ološ?

Ako je to antisemitizam, po tom kriterijumu i ti sa svojim kolegama širiš nacionalističku mržnju po forumu sa trulim zvezdaškim šovinističkim forama o Hrvatima, Jugoslovenima, Tuđmanu a sve u vezi Partizana.
Samo pominjanje Jevreja nije antisemitizam, kao ni šovinizam pominjanje Hrvata i Tuđmana, ali i jedni i drugi znamo šta to znači i šta se krije iza toga. Zato bolje ćuti.

Nije ni mesto da se priča o tome, al sa vama je uvek i svuda mesto za najgluplja i najciničnija prepucavanja.

515714_pilot-pavlovic-foto-fejsbuk_f.jpg

Nikako da se trsimo Simonovića, eno igra za Po-Ortez. Sa Tepićem i Murićem, a bez igrača sa probe, ozbiljnije izgledamo u prvom poluvremenu. Igra se i odbrana, prepoznatljivo, Gagator dominira, Murić fade-away iz sraćenog kornera isti Luča, Boris daje doprinos čak, Šalić isto, jedino je Milutinov slab. Evo i on sad prve poene. Mnogo se igra na njih, biće on i Gagator bolji no prošle sezone, samo da nađemo dobru četvorku.

Delujemo kao NBA tim protiv ovih amatera, odličan protok lopte u napadu, solidno pokrivamo u odbrani. Luka sa dve trojke u ključnom trenutku pokazao zašto ga Dule razmatra dok su plejevi razočarenje - Tepa usporen i sa dosta grešaka u dodavanjima a Dalo ne ume da organizuje napad ni da mu život od toga zavisi, ipak ne deluje toliko loše zbog fizikalija i drastično popravljenog šuta (2-2 za 3p). Šalić jezivo debeo i trom, nije mi jasno kako se to može desiti igraču kkp. Sve u svemu utakmica u kojoj se nije moglo proceniti gde smo, Ortez je preslab protivnik.

Edo ima korektan svaki aspekt igre i gladijatorske fizikalije, na njemu je da sve unapređuje i bude zverka kod nas. Tehnički dobar šut, dobar ulaz, dobar u kontri, skače, poludistanca, krade lopte, sve, sveee :mrgreen:
Da ne potcenjujemo Luku Bogdanovića, jeste da je dosad izgledao slabo i raspadajuće na pripremama, ali radi se o igraču koji je imao solidnu sezonu u Španiji. Iskusan je, zna košarku. Jedino što nije atletski profil za nas, spor za trojku pa kao igra četvorku a nije četvorka... šta znam. A i vidi se da se trenutno ne igra uopšte na njega, kad ne uzme ni svoju "porciju" šuteva.

PS: Šta je ovo, Simke zab'o 20. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Bogdanovic je za sada jedino pokazao da ima meku ruku, da bi bio pojacanje, a ne razocaranje mora da krene da igra, a znamo da ume. Milenku je danas dusa bila u nosu, ali razumljivo pauzirao je.

Zao mi Francuza, mislice da su doveli ubicu, kad ono Simonovic :mrgreen:

Sutra ipak igramo sa Asvelom, dobili Barsu 80-76.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back