KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sudije rešile da od starta unište utakmicu. Ako nastave ovako da sude, završiće se u 21.30h. Kontam da će im neko doći u poluvremenu i reći alo bre, ima druga utakmica u pola devet.

PS: Ma važno da Marković može da iskomentariše svaku svoju ličnu bez tehničke.

Poslednja izmena:
Tražili su tajmaut 10sec pre kraja da održe govor tipa "bilo je dobro, ali moramo da se naviknemo da nas sudije kradu".
Šabani. U prvoj četvrtini su izveli 20 slobodnih bacanja, dobili nesportsku i tehničku Mačvana koji se iznervirao jer je dobio isimuliran faul u napadu, sudije su nam priznavale koš pa povlačile odluku i dali im loptu, i onda će oni da kukaju jer se Mutavi zapucao negde tokom utakmice i nije znao kako da odgovori na presing, zonu i žestoku odbranu. CSKA je provaljen i uzduž i popreko, a to čak nije ni naša zasluga.

Poslednja izmena:
Znači, sutra sa Divom, očekivano, mada umalo da ne bude tako.
Diva nije dovoljno kvalitetna za nas, ali su se mnogo digli u odnosu na prošlu utakmicu, tako da ne verujem da ćemo ih slomiti odmah na početku. Oni sada mogu da trče sa nama, više nisu lakši sparing partner po pitanju odbrane, Tomas im je mnogo pomogao, digli su samopouzdanje. Moramo opet igrati pametnu i jaku odbranu jer oni u napadu nemaju bogznašta da pruže, pronaći odgovor na njihovu sigurno isto tako angažovanu odbranu, ne uletati u jurnjavu, haos sa njima i spustiti tenziju, pošto njima očito prija jak adrenalin, tu traže svoju šansu i umeju da je nađu.

mile, sta si se primio...:mrgreen: dobar je vlada... :mrgreen:

mada, kad bolje razmislim, voleo bih da su i meni ovi uspesi ( cek da zavrsimo ) uteha. ebi ga, nisu...

analizirati razlike izmedju partizana i dive je i dalje smesno. mojne da se time bavis....

os u pivo da sutra pada lagano gazenje ? msm, fizicki ce ih pregazimo, kao sto prilici ozbiljnom evroligasu kad igra sa divom. sve ostalo bi bilo veliko iznen... ma sranje...

Poslednja izmena:
Pa imali su oni Sajmona, al' ga je Kata neutralisao. :lol: Prodao je bar jedan faul, ono što se kaže, na iskustvo.

Jeste, ali roviti Sajmon, uz brzo dobijena 2-3 faula, to je kao da ga nije ni bilo, jer nije ni igrao veliki deo utakmice...
Sto se Katica tice, kakve je on zicere masio, majko moja...
Ja sam se za glavu hvatao (Raduljicu necu da komentarisem)...
Mislim da je vec Besovic zreo za 10-15 minuta po tekmi i sigurno ne bi bio gori od Katica i Raduljice...
Katic je u strahovitom padu forme, sinoc je uhvatio par lopti u napadu i dao par poena, kada je Radnicki vec bio gotov i nadam se da ce ga to malo trgnuti iz letargije...
Nego, sta velite, Caki krenuo da ubada trojke? :mrgreen:
Sad kad Caki krene da razbija protivnicke zone prackama...:lol:

i ludi miljojko se prosle godine dosta mucio. ja sam uvek mislio da je cakarevic bolji igrac od njega, ali evidentan je pritisak sa koijm igra, uostalom kao i lucic. ako bi uspeli da se malo opuste u igri, da ne dobijaju manji nervni slom svaki put kad nesto pogrese, obojica bi mnogo bolje igrali. e sad, da li ce to doci sa godinama i jos malo iskustva... nadam se da hoce... ono sto je kod cakara najveci problem, nije sut ( ustvari tu je problem samo sto ne sutira dovoljno ), vec izgubljene lopte. koraci, stvarno ponekad suludi pasovi, to ga je mucilo i ranije, i tu treba najvise da radi... inace, sta reci o coveku od 2m i nesto koji ima brzinu da cuva midgeta od 1.75-1.78 ( tu pavke varira u zavisnosti od patika :mrgreen: ).

ako udjemo max tvrdo, do koske, i dalje mislim da divu danas ceka guzenje. da je veseli tu bilo bi i smesno. :lol:

zaboravih katica... on covek dok je pek bio tu prakticno nije ni igrao. za njega, ebi ga, sezona prakticno tek sto je pocela. nije on kriv za to. rekao bih ko je, ali necu na danasnji praznicni dan da diram odredjenog kolegu.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Лепа,фина победа...Искрено чини ми се да је сада стварно ВЈ лепо водио утакмицу,промене,измене и то...
Судије су стварно лоше одрадиле посао ...на штету кошарке...Шта ли је сад фалило у игри Катићу ? Па није он Пековић,шта вам је ?
Одрадио је посао супер у складу са својим "реномеом"...У Чакара и не сумњам да може оволико (а вероватно и више)...
Пера убада тројке (кад баш и није густо z:))...Нови плеј ето за ове 2-3 утакмице показао више него Лоу (макар идеју и вољу-јер су ово ипак противници слабији од ЕЛигаша)...
...и све у свему -добро је !
Надам се вечерас победи са две- цифре- разликом...
П.С *бем ти телевизију кад су почели да преносе и тајм-аутове z:lol: ...и после не могу да "одбраним" тренера...:zroll:
Боље да пусте рекламу за ...не знам...

И заборавих да питам :
Неозбиљни имаш ли ти "верзију" (праву) зашто је Душан (Гавриловић ???) уместо Силни - постао турчин Чантекин ? Чини ми се да је из КГ ?
Иначе и ја сматрам да је против нас показао - доста ! Чини се да има потенцијал,али ...

И заборавих да питам :
Неозбиљни имаш ли ти "верзију" (праву) зашто је Душан (Гавриловић ???) уместо Силни - постао турчин Чантекин ? Чини ми се да је из КГ ?
Иначе и ја сматрам да је против нас показао - доста ! Чини се да има потенцијал,али ...

Nemam pojma iskreno...
Ja sam za njega tek letos cuo, posto se pricalo da je interesantan nama...
Zvanicna verzija je da su ga Turci skautovali, zvali da igra za njihovu juniorsku repku i on je to prihvatio, uzeo njihovo drzavljanstvo i promenio prezime...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back