- Poruka
- 62.443
Koji olosi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sedi,gledaj i uci.
Pogledajte prilog 225903

KUP JE NAS!!! 

Anđušta je bio zadužen za to malo koliko je igrao i za Milutinovića, sa njegovih 0 poena. Tako da, svaka čast. Treba naravno još više da igra.Moram nesto da kazem
Dugo sam u Partizanu trpeo razne diletante, trpeo sam Pjera Boju, trpeo sam Rnica, u danasnjem vremenu Miljkovica...
ALI OVOG MILOSAVLJEVICA JEDNOSTAVNO VISE NE MOGU !!!
Da li je covek odigrao 5 dobrih utakmica za 2 godine provedene kod nas ??? Lik je pogubljen totalno, dobije loptu i ne zna sta ce sa njom
A sto je najgore takav igrac zauzima mesto Andjusicu, sve zbog zamisli "genijalnog" Vlade Jovanovica
Mi njih nismo ni nakantali, mi imamo 12 igrača koji mogu da njima zaključaju koš, ali bukvalno. Mislim, limitirati ih na 50 poena... nije da su oni neka strašna napadačka ekipa, ali svejedno, daju puno na frku, trčanje i ono malo kvaliteta što imaju. Igrali smo klasični katanačo. Nije da mi je prijalo. Možda nisam trebao gledati pre toga Barsa vs Real.
Anđuši raste minutaža kako igra bolju odbranu, što je sasvim logično. Obratite pažnju na Nedovića i njegovu odbranu, pa i na njegovu minutažu, ako već ne verujete našem kvazi stručnjaku.Anđušta je bio zadužen za to malo koliko je igrao i za Milutinovića, sa njegovih 0 poena. Tako da, svaka čast. Treba naravno još više da igra.

Joj. Ovo je zabolelo.Milosavljevic je izmisljen igrac za Andjusica. Mislim, nije on bas mozda cak ni prosek, ali je za Andjusica Dzordan.
), a ono njegovo iživljavanje na košu u zadnjim minutima nas je moglo koštati tehničke. Jedino mi je milo što je to uradio onom magarcu Popoviću u facu, a dečko je duplo veći sivonja od njega. Uglavnom, sve je to daleko od manira jednog Kecmana, Božića i ostalih, a više priliči ciganima, FMPu i jednom Milanu Guroviću.