KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi se da je James Gist opet jedan od najboljih igraca na utakmici, non stop podize formu i to je veoma dobro.
Igra Dzeralsa se nesto popravila ali mu treba malo vise hrabrosti za probijanje i samouverenosti da bi uspeo da odrzi ritam sa ostalim timom Partizana.
Dzavai je odigrao onoliko koliko je bilo potrebno da izludi ciboninu odbranu, odnosno njegove cuvare.

Znaci, stranci su ovu utakmici odigrali na kako to kaze "her zika" na nivou :)

Naravno, ceo tim je zasluzan za ubedljivu pobedu i sve cestitke. Ovako da nastave, jaka odbrana, ma i mis ne sme da prodje pored njih i sve ce biti na svom mestu.
Pored odbrane je kljucan faktor organizacija napada koja moze i mora biti mnogo bolja od sadasnje, nekako mi se cini kao da se sudaraju igraci Partizana s vremena na vreme ali nov je tim, sad je odmor pa nek na pripremama vezbaju sto vise i pripreme se za nove izazove!

Samo Partizan a druge ko faka :D

Definitivno licimo na Partizan. Posebno defanzivno. Kako Edin rece "defanzivna klinika Partizana". Ugusili smo Bogdanovica,na strani pomoci ka njemu smo odlicno odradili posao.

Imao je Kurta nekoliko poteze na osnovu kojih se moglo videti koliko je jak ofanzivno. Ali mi se ne svidja njegova igra. Prenese loptu,da prvi pas u stranu i ukopa se u mestu. Ne znam da li VJ tako trazi od njega ili.......

Ajde da bog da da nam ovo bude prekretnica . U glavi igraca pre svega.

A Cibonu ne treba ni komentarisati. Cibona za celu utakmicu,koliko Zadar za poluvreme. Ipak to vise govori o nama ,nego o njima.

aha, upravo to
nadam se boljoj 2011.
Deda Mraze zelim da se VJ prosvetli i da Veseljko zaigra kako se od njega ocekuje :lol:

Veseli dize polako formu.Onaj Veseli sa pocetka sezone i ovaj sada,to su nebo i zemlja.

Pa to i ja pricam. Manite me indexa. Jeste da mora da popravi jos slobodna bacanja i neke stvari u svojoj igri, ali meni je sinoc bio sasvim solidan. Da nije protivnik bila raspala Cibona, ja bih sad napisao da mi se vraca optimizam pred TOP 16. Ovako...cutacu bolje. Sledeca utakmica, protiv Buducnosti, ce bolje pokazati gde stojimo trenutno. z;)

Шта ће нама лепша нова - нека буде као ова! Нека буде трипла круна и Арена вазда пуна! Партизане да будеш све јачи - то ти желе твоји навијачи! И на крају шта још има, здравља, среће Гробарима! :)
ГРОБАРИ,СРЕЋНА ВАМ НОВА ГОДИНА!

Au,ako dodje Pavlovic bice to

Inace,gledah danas prvi put uzivo Radnicki u nekoj humanitarnoj utakmici za Kraljevo,sa Slogom.Mogu da vam kazem da je ovaj bek iz Svedske,Gadefors,koga je Muta iscupao iz njihove lige,izuzetno dobar igrac.Lik je uboo 5 trojki kao iz pi.ke,iz 6,7 pokusaja.Mislim da bi Todoric i ekipa mogli da se okrenu Evropljanima(dokaz za to je Veseli),a ne da jure samo ove sto ispuse u letnjoj ligi,pa ovde dodju letargicni i nikakvi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back