Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Ma cim smo poceli da igramo agresivnu odbranu,ovi nisu mogli ni da prdnu.Drago mi je sto je Jaramaz dobio sansu.Samo da nastavimo u istom ritmu i bice sve kako treba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zaključak: Gist može kući za novu godinu ... aj nek' ide i Džava da vidi ćerkicu...
a Kurtu zaključati u Pionir, ostaviti mu par sendviča i nek vežba za doček![]()

jeste vidli danas klobuchar dao trojku aleeeeeee!![]()
![]()
Pa dobro bre batko, nemoj tako
Nismo mi zivotinje, nek ide i on kuci (:

Definitivno licimo na Partizan. Posebno defanzivno. Kako Edin rece "defanzivna klinika Partizana". Ugusili smo Bogdanovica,na strani pomoci ka njemu smo odlicno odradili posao.
Imao je Kurta nekoliko poteze na osnovu kojih se moglo videti koliko je jak ofanzivno. Ali mi se ne svidja njegova igra. Prenese loptu,da prvi pas u stranu i ukopa se u mestu. Ne znam da li VJ tako trazi od njega ili.......
Ajde da bog da da nam ovo bude prekretnica . U glavi igraca pre svega.
A Cibonu ne treba ni komentarisati. Cibona za celu utakmicu,koliko Zadar za poluvreme. Ipak to vise govori o nama ,nego o njima.

zaključak: Gist može kući za novu godinu ... aj nek' ide i Džava da vidi ćerkicu...
a Kurtu zaključati u Pionir, ostaviti mu par sendviča i nek vežba za doček![]()

zameramo mu index 2![]()
Veseli dize polako formu.Onaj Veseli sa pocetka sezone i ovaj sada,to su nebo i zemlja.

ma dajte ljudi, od Veseljka se ocekuje da bude najbolji mladi igrac u Evropi, da nam bude vodeci igrac, setite se Iljasoe u Barsi, e tako nesto
ono sinoc nije zadovoljavajuce, daleko je od toga