KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaka cast na pobedi, samo se nadam da kretenizam pojedinaca sa tribina nece dovesti do suspezije hale, nije mi jasno zasto bi neko gadjao Halperina ili Kleizu, njih ponizavao, a Partizanu pravio probleme jos vece nego sto ima
Rasic ko vaskrsao, napokon da odigra kako treba, videcemo kako ce nastaviti
Maric fenomenalan, najkorisniji igrac kola u EL
Makaleb standardno sjajan
Veseljko i Roberts moraju bolje, Kecman solidan
imali smo i srece jer se Skorcinaidis povredio, a Olimpijakosu je ipak dosta falila Papalukasova smirenost u odlucujucim trenucima, Teodosic nema takvu poziciju u timu da moze da kontrolise pojedinacne zelje saigraca kao sto Papalukas to radi
jos ima puno da se igra, bice mnogo uspona i padova, nemamo kvalitet kao predhodne dve godine, ali srce je tu i samo ovaj Rasic da ne gubi 5+ lopti po mecu, moze nekako da se prodje grupa

svaka cast na pobedi, samo se nadam da kretenizam pojedinaca sa tribina nece dovesti do suspezije hale, nije mi jasno zasto bi neko gadjao Halperina ili Kleizu, njih ponizavao, a Partizanu pravio probleme jos vece nego sto ima
Rasic ko vaskrsao, napokon da odigra kako treba, videcemo kako ce nastaviti
Maric fenomenalan, najkorisniji igrac kola u EL
Makaleb standardno sjajan
Veseljko i Roberts moraju bolje, Kecman solidan
imali smo i srece jer se Skorcinaidis povredio, a Olimpijakosu je ipak dosta falila Papalukasova smirenost u odlucujucim trenucima, Teodosic nema takvu poziciju u timu da moze da kontrolise pojedinacne zelje saigraca kao sto Papalukas to radi
jos ima puno da se igra, bice mnogo uspona i padova, nemamo kvalitet kao predhodne dve godine, ali srce je tu i samo ovaj Rasic da ne gubi 5+ lopti po mecu, moze nekako da se prodje grupa

Kako me nervira sto Kecman ne zakucava, dva puta zaredom je popio bananu zato sto ne ide muski ka kosu!

veceras protiv Unikahe (prosle godine su se zvali Huventud :lol: )
realno sanse da dodjemo do pobede su male, Maric nije 100 % spreman, mozda bi trebalo rizikovati i katastrofu i dozvoliti Maricu da se upotpunosti oporavi
ali zna Dule sta radi i zna da nerealno ucini sto realnijim
proslih godina je bilo "valjda ce 3pko da proradi", ove godine to ponavljamo za Veseljka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back