FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Ugovor na 45 dana?
Ovo će još malo pa da se prave ugovori za jednu utakmicu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...слабије пратим Звезду сада, лигу уопште...али мени уопште не делује као тешки центар...и сами су га представили као четворку...110 кг на ту висину је мало...имам другаре од 2.05 са 115кг који не изгледају ништа претерано снажно...
...Пековић има минимум 125...
...хмм па центар са 2.10 и 110 кг би требало да има идеалан рацио висина/тежина...значи баш да буде више атлета...него тешкаш...
...а и лично преферирам да центар буде мрцина...убедљиво најбољи Звездин центар у последњих пар година је био Екези...а мислим да је Поповић одличан центар...али недовољно употребљен...
...сад сам видео...Пековић има изненађујуће малих 110...али је коњина...
Sećam se tog Marka Lekića kad je pokušavao(!!!) da igra u Partizanu. Samo mogu da kažem, daleko mu lepa kuća.
Što se tiče toga, tu si potpuno u pravu. Ipak je Lekić bolji igrač.Nije Marko toliko losh igrac.. Uostalom, on u Zvezdu dolazi da zameni Ticu, tako da, meni se cini da je mnogo bolje resenje... Od onoga leba nije bilo... ;-)
Poraz od Cibone 94:82.
Cook 20, Dragicevic 18.
11. januar 2008. | Izvor: B92
FIBA: Gromiko igrač Himkija
Apelacioni komitet Međunarodne košarkaške organizacije (FIBA) doneo je odluku da je mladi ruski reprezentativac Pavel Gromiko ipak košarkaš Himkija. Ova odluka doneta je na osnovu ispitivanja verodostojnosti potpisa, tada maloletnog Gromika, na navodnom ugovoru sa tom ruskom ekipom.
kompletna vest: http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=01&dd=11&nav_id=280090
Zvezda nastavlja da se osipa. Posle Jorovića izgubila je i Gromika.
Gledao sam utakmicu i sve živce izgubio. Kardžić je jedini pametan potez napravio kada je stavio Cvetkovića na Bakića u onom napadu. Inače,božja tuga. Zvezda nikad u svojoj istoriji nije igrala goru odbranu. Mišanović je najveća rupa u odbrani koju sam gledao godinama,mada se delimično izvukao igrom u napadu.
Kuku Karadžić treba da podigne spomenik Momak je ostvario 22 poena,10 asistencija,5 skokova i 5 uk. lopti. I sve to bez forsiranja. I povrh svega,bori se za Zvezdu kao da je rastao ovde. Kad se samo setim Burksa i Tomasa,nešto mi loše
KUČE,LEGENDO!![]()