KK Crvena Zvezda

Ja sam već napisao da to nije sigurno,i ogradjujem se ako nije istina,medjutim ni taj razlog nije jasan? Što onda nisu bojkotovali ove Partizanove otpatke,koje skupljamo kao kore od banane? Ako oni nisu primer nedogovora sa Partizanom,onda ne znam ko je. I,još jedno,mada je moguće da je slučajnost,sada u Moskvi su zajedno sa navijačima Spartaka imali transparent na kome je pisalo -ista vera. Možda je taj natpis bio čisto onako postavljen,ali mnogo meni tu smrdi stvari. A,da ne pominjem to da su npr. Gaj i Georgijev prvo trebali u Partizan da predju itd.Verujte mi da bih ja prvi voleo da sve ovo nije istina,jer(ako je istina) je to i moja sramota. I unapred se izvinjavam ako sve ovo nije istina,ali ja se samo trudim da branim interese Zvezde

Jasno se može pročitati na forumu Delija da se Elmedinu Kikanoviću zamera što je Musliman. To je prava istina. Počeo sam da čitam na jednoj temi o tome, jer sam naišao na taj link, i kad sam video kakve se bljuvotine pišu prekinuo sam sa zamaranjem mozga na debilne komentare. Apsolutno nije tačno da ima ikakve veze pregovaranje Kikanovića sa Partizanom, što 99% nije tačno.

to je malo jaca sramota za te Delije
mogu da imaju srece da je neko uopste dosao u Zvezdu, pogotovo kad se vidi broj upropastenih talenata u zadnje vreme
jadno je to
drago mi je da se ovde pojavljuju crveno-beli koji drugacije razmisljaju
pozz

Izvor: današnji Kurir
ŠTA SAM VAM SKRIVIO?
Elmedin Kikanović u šoku što se našao na udaru Zvezdinih navijača na meču u Moskvi samo zbog toga što je drugačije veroispovesti

Košarkaš Crvene zvezde Elmedin Kikanović izjavio je da sport treba da bude iznad politike, povodom prozivki navijača crveno-belih na račun njegove nacionalne pripadnosti na utakmici trećeg kola ULEB kupa protiv Dinama u Moskvi. Talentovanom igraču nije pomoglo ni to što je bio najbolji igrač utakmice, jer su “delije” skandirale “Uprava napolje”, samo zato što je letos angažovan mladi košarkaš iz Tuzle.
- Iskreno, bilo mi je neprijatno kada sam izlazio na parket. Mislim da bi sport trebalo da bude iznad politike, nacionalne pripadnosti i sličnih stvari, ali očigledno je da neki ne misle tako. Nije ti svejedno kad ti neki navijači dobacuju samo zato što si druge nacionalnosti, ali verujem da će sve doći na svoje. Slične probleme imao sam i u svojoj rodnoj Tuzli kada sam dolazio u Zvezdu, ali trudio sam se da se ne obazirem na sve što pričaju o meni - kaže Kikanović.

Trener Crvene zvezde Stevan Karadžić smatra da uprava sa Malog Kalemegdana treba da zaštiti mladog igrača i kaže da će na tu temu razgovarati sa čelnicima kluba odmah po dolasku u Beograd.

- Prozivke nisam čuo, jer se to desilo u poluvremenu, ali ljudi koji su bili u dvorani preneli su mi da su naši navijači skandirali ružne stvari na račun Kikanovića. To nije u redu i ovom momku svi moramo da pomognemo, jer to može da utiče na njegov košarkaši razvoj. Preneću to nadležnima u upravi kluba, kako bi oni razgovarali sa navijačima, da se ne ponove takve stvari. Stvarno mi ga je žao, jer Kikanović je odličan momak i maksimalno je posvećen Zvezdi - izjavio je Karadžić.

Prvi strateg crveno-belih već je na tu temu razgovarao sa njim pre početka utakmice sa Partizanom, pripremajući ga za neprijatno skandiranje sa tribina.

- Posle ovog incidenta nisam razgovarao sa Kikanovićem, ali na tu temu već sam pričao sa njim pre meča sa Partizanom, kako bih ga spremio za prozivke. On je na neki način i očekivao takve stvari kad je dolazio u Beograd, ali moramo svi zajedno da mu pomognemo da se što bolje adaptira, a ne da mu boravak u našoj zemlji postane noćna mora - završio je Karadžić.

Ej,ti,difovac,hajde leba ti nemoj da smaras...Da,ocekivali smo pobedu,i to sa razlogom,ne vidim u cemu je problem,posto nisi uopste ispao smesan...Kada bi svi bili "pametni" kao ti,forum bi bio prepun ovakvih smesnih dosetki sa suprotnih tabora,zato bih te zamolio da nastavis da pises na temama o sklekovima i zgibovima,a ovo ostavi za nas glupe i naivne koji smo ocekivalu pobedu protiv heliosa

Aleksandrov operisan,igra u martu

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Aleksandrov uspešno je operisan u SAD. Krilni centar koji je igrao za reprezentaciju na EP operisao je koleno koje izaziva mnogo kontroverzi u domaćoj javnosti.

Aleksandrovu su očišćeni ostaci meniskusa i odradjena artroskopija kolena, dok su ligamenti koje je igrač Crvene zvezde operisao u Vašingtonu ranije, u dobrom stanju. Očekuje se da će Aleksandrov već narednih dana početi laganu rehabilitaciju.

Punu rehabilitaciju Aleksandrov počinje 22. decembra kada se vraća u Beograd, a igrač koji je prošle sezone u nekoliko utakmica pokazao svoj vanserijski potencijal, na teren se vraća potpuno spreman za tri meseca.

"Dobro se osećam, operacija je prošla u najboljem redu, i očekujem da se tokom proleća vratim u ekipu Crvene zvezde", rekao je Aleksandrov za B92.

Back