diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za koga navijas u cetvrtak?pa ja sam to znao i bez računanja..
jbni invalidi koji se u oktobru pale na F4 , u decembru već krenu da igraju rekreativno a u aprilu zavše na F4 kad okrenem laptop naopačke.. i tako iz sezone u sezonu.. ja bih voleo da svake sezone igraju EL.. nema ničeg lepšeg nego gledati njihovu propast.. zadnjih 8 utakmica 7 poraza jbt![]()
Jeste prijatelju ali ovde su izuzeti sportski motivi jer se boriš sa sektom.Bas naprotiv,treba da se igra na pobedu kao i uvek.Okej fore da Teo igra centra a Bolomboj pleja ili ne znam ni ja sta.Stoka zna da zavisi od nas i svi ce veruj mi navijati za Zvezdu protiv Efesa,samo sto ovde prosipaju price kako ne navijaju za Zvezdu a sve bi dali da pojedemo Efes.Ne treba da odigras lose da Partizan ne bi prosao dalje,nego bas suprotno odigrati najbolje moguce,ali ne zbog njih vec zbog nas.Da se vidi razlika u mentalitetu,da se vidi ko smo mi a ko su oni.
НаравноBas naprotiv,treba da se igra na pobedu kao i uvek.Okej fore da Teo igra centra a Bolomboj pleja ili ne znam ni ja sta.Stoka zna da zavisi od nas i svi ce veruj mi navijati za Zvezdu protiv Efesa,samo sto ovde prosipaju price kako ne navijaju za Zvezdu a sve bi dali da pojedemo Efes.Ne treba da odigras lose da Partizan ne bi prosao dalje,nego bas suprotno odigrati najbolje moguce,ali ne zbog njih vec zbog nas.Da se vidi razlika u mentalitetu,da se vidi ko smo mi a ko su oni.
Svakako brate da je zlocin porediti njih i nas u svakom smislu,ali bas zato da ne bi smo bili kao oni treba da idemo na pobedu u cetvrtak.Jeste prijatelju ali ovde su izuzeti sportski motivi jer se boriš sa sektom.
Pisali bordu EL za Topića pa slinavili opoziciji za Kampaca,kao najveća katolička kolonija u Srbiji pljuvali patrijarha bez ikakvih problema zbog Mirotića i još ko zna kakve još budalaštine su pravili tokom godine.
Nije potrebno pominjati razliku u mentalitetu,teško je što i vazduh delim sa njima ali oni su mi nešto najodvratnije što može da bude a da je ugnjezdeno u Srbiji.
Neka smo i najgori ali barem se ne ložimo kao navijači da ćemo nešto specijalno uraditi tokom sezone (naravno da je svakome želja da se domogne plejof-a).
Kme kme kmečalica ... dobro je .. skontali smo koliko nas mrzite ...Aj što brukate sebe već 10 sezona nego brukate i Srbiju sram vas bilo!! Ali vi srama nemate!!
Šta tebe boli patka da li smo se mi obrukali ili ne?!Aj što brukate sebe već 10 sezona nego brukate i Srbiju sram vas bilo!! Ali vi srama nemate!!
Šta tebe boli patka da li smo se mi obrukali ili ne?!
Vi ste iovako klub koji je najviše suza proizveo u vašoj matičnoj hrvatskoj.
Aj što brukate sebe već 10 sezona nego brukate i Srbiju sram vas bilo!! Ali vi srama nemate!!

Šta tebe boli patka da li smo se mi obrukali ili ne?!
Vi ste iovako klub koji je najviše suza proizveo u vašoj matičnoj hrvatskoj.
Ko se bese brukao po evrokupu, ko se bruka evo trecu godinu sa najskupljim trenerom i najskupljim timom i najvecim budzetom?Aj što brukate sebe već 10 sezona nego brukate i Srbiju sram vas bilo!! Ali vi srama nemate!!
Robert Prosinečki??O brukanju Srbije pišu on kojima su NDH i Ante Pavelić "posudili nogometaše" da formiraju nogometni klub u Zagorju. Lako je proveriti: Glazer, Brozović, Čajkovski, Matekalo, Bobek...Uz to Franjo Tuđman im bio pesdjednik JSDP-a.
Ma to za njih nije bruka ... to je sasvim normalno, kao što kaže onaj njihov Mutavi MutaKo se bese brukao po evrokupu, ko se bruka evo trecu godinu sa najskupljim trenerom i najskupljim timom i najvecim budzetom?
I sada posle ove utakmice samo se pojačava masovno ludilo i već viđena njihova briga o Zvezdi ali sada kako ne treba da nam daju pozivnicu za EL ako ne osvojimo ABA ligu a naravno sve sa samo jednim ciljem - da se predsednik države usmeri sa svim državnim finansijama samo ka jednom klubu,"uspešnom" kamerunskom klubu.Njima ni ove silne pare koje su bačene na taj državni projekat nije bio dovoljan (setimo se samo priča da se ide na osvajanje EL pa dobili džumutku po čelu).Ma to za njih nije bruka ... to je sasvim normalno, kao što kaže onaj njihov Mutavi Muta
O brukanju Srbije pišu on kojima su NDH i Ante Pavelić "posudili nogometaše" da formiraju nogometni klub u Zagorju. Lako je proveriti: Glazer, Brozović, Čajkovski, Matekalo, Bobek...Uz to Franjo Tuđman im bio pesdjednik JSDP-a.