KK Crvena Zvezda

Клађења на овој ККЦЗ Меридиан теми сaмо ако су типа: гробар фегелтија умире од инфаркта пре или после Божића? ... прејело се лимаревих сендвича гојазно говедо, холестерол повишен, притисак изнад нормале, неће још дуго.

tegeltija-vladan-jago-dos-santos-460x0.jpg

Pa ništa. A šta misliš da će biti kada vi budete igrali sa Zvezdom u ArenI? Šta je bilo prošle godine kada ste imali mnogo jači tim nego ovaj sada?
mislim da ćemo vas pobediti.. prošle godine smo uzeli abu i dobili vas u Pioniru u EL
vi uzeli KLS pobedom nad FMP om u nedelju u 11 ujutru pred 1000 navijača a u EL opet bili 15 ti il 16 ti

Vidi, da je Zvezda svake godine dobijala pare pre pocetka sezone kao sto Partizan dobija od dolaska Zeljka i oformila tim i prosla kompletne pripreme drugacije bi bilo.
Velika je sramota sto oba kluba dobijaju veliku lovu, a jos veca jer svi znaju kako se ulazilo u EL.
Svi dizu Zeljka u nebesa, a covek je prosecan trener koji je uvek imao extra igrace i neogranicene budzete. Dolaskom u Partizan, prve godine, video se njegov domet sa prosecnim igracima i koliko ume. Treca godina, rezultati nikakvi, a ulozeno oko 50 miliona evra ukupno. Jedna ABA i to je to.

Богови кошарке. Тео магико.
Сатирање турака. 31 разлике, без пар повређених.
Ово је Звезда! Уз овакву борбу и дисциплину уз два појачања освојили би ЕЛ лако.

Pogledajte prilog 1447241

Pogledajte prilog 1447242

Pogledajte prilog 1447251

Pogledajte prilog 1447249

Pogledajte prilog 1447250

Pogledajte prilog 1447244

Pogledajte prilog 1447245

Све, све али вампир да нам падне међ’ народ… Шес’ дана би жалос’ била!

п.с. Одлична вест за Јага ако је тако.

Vidi, da je Zvezda svake godine dobijala pare pre pocetka sezone kao sto Partizan dobija od dolaska Zeljka i oformila tim i prosla kompletne pripreme drugacije bi bilo.
Velika je sramota sto oba kluba dobijaju veliku lovu, a jos veca jer svi znaju kako se ulazilo u EL.
Svi dizu Zeljka u nebesa, a covek je prosecan trener koji je uvek imao extra igrace i neogranicene budzete. Dolaskom u Partizan, prve godine, video se njegov domet sa prosecnim igracima i koliko ume. Treca godina, rezultati nikakvi, a ulozeno oko 50 miliona evra ukupno. Jedna ABA i to je to.
ma da jadni vi uvek bez para :D
mrzi vas Vučić jbga veliki Grobar, pa ne da.. samo sipa u Partizan a vama ništa jbg.. tugica :(
Željko prosečan trener :D ok :)

Poslednja izmena:
kao što sam rekao ložili se dan i po i vraćeni u realnost.. rutinska pobeda rezervnoog tima Olimpijakosa..
16 to mesto posle 9 kola
ako večeras Asvel iznenadi Baskoniju ode FMP na 17 to mesto
sreća pa igra ova raspala Alba, da ne igra bili biste zadnji

Posle Baskonije i Bajerna trebalo bi da se pokrijrš ušima.
zašto? pa bolji su i jedni i drugi od FMP a.. tu negde sa nama kada poredimo kvalitet.. .resetuj tabelu.. ta Baskonija dobila Barsu 30 razlike a i vas će toliko otprilike..
Baskonija sigurno ide u top 8 a Bajern će se boriti za plej of.. vi opet oko 15 tog mesta gde ste i sada trenutno

druže igrate 10 god EL i nemate rezultat.. o čemu pričaš? fališ se sa 12 tim i 13 tim mestima ?
mi ako ne uđemo u top 8 za mene je to sramota.. al vi za sramotu ne znate
Koliko para toliko muzike. Vi ste krenuli odmah va bank, niste se opametili kada vas je u EC počistio Alimpije sa daleko jeftinijim timom pa stenastavili iu E. Ne znam čime temeljite optimizam koji se graniči sa prepotncijom o F4, EL tituli i sličnim glupostima. Prošle godine vas je ugasio Jabusel, ove nećete ni dotle da stignete.

Koliko para toliko muzike. Vi ste krenuli odmah va bank, niste se opametili kada vas je u EC počistio Alimpije sa daleko jeftinijim timom pa stenastavili iu E. Ne znam čime temeljite optimizam koji se graniči sa prepotncijom o F4, EL tituli i sličnim glupostima. Prošle godine vas je ugasio Jabusel, ove nećete ni dotle da stignete.

Ми мож' о том њи'овом да имамо само.. :snovi:

Back