diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Vazda se krio i krije iza žena i dece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta drugo očekivati od ustaša u Zadru?
https://www.mozzartsport.com/kosark...veno-beli-traze-da-se-igra-bez-publike/466644
Lično mi je drgo što nas ovakvi napadaju a ne aplaudiraju kao nekima.
s tom razlikom što Zvezda svake godine ( već 10 sezona ) počne loše i završi loše.. slede Barsa, Fener, Olimpijakos, Efes i zakucavanje na dno tabele
previše je ozbiljnih ekipa u Evroligi da bi se Zvezda nekako dovukla do plej ofa..nemoguća misija po meni..čak i da se desi neko čudo to bi bilo osmo mesto a osmi ide na prvog i to je čišćenje u najavi
zvezda ima: kuzmića, ilića, lazarevića i lazića
to su 4 igrača koji apsolutno nemaju kvalitet za Evroligu..ako tu dodamo i Davidovca i Tea koji su na granici, jasno je da je Zvezda tim za donji deo tabele..
znači u startu ti je pola ekipe krš čak i da su svi stranci odlični a nisu ( iskreno gledao sam ih samo protiv Partizana pa ne znam njihov kvalitet )
za neki bolji plasman možeš da istrpiš dva ili tri slabija igrača kao Partizan npr ( Trifke, Kopriva ) ali Zvezda ih ima previše
Kazes gledao sam ih samo protiv Partizana,a ovde si napisao roman.Smanji pisanje brate ako nesto ne znas,ne pisi da bi bilo napisano.Vreme ce pokazati ko je bolji,samo polako ne zuri nigde.Prosle sezone ste krenuli da igrate evroligu posle ihahaj,ne odlucuje se sezona na osnovu dve utakmice...

pisao sam o igračima koje poznajem.. kakav roman bre?!
pa ne odlučuje se posle dve al odlučuje se posle desetak a vi ćete imati dve . najviše 3 pobede iz tih 10
svake godine sprdnja sa vama..loženje na početku sezone a posle Nove Godine prazna dvorana
Невиђена судијска пљачка у барселони.. у режији судије лопова јавора пацова и других, гробљанске мафије у врху ЕЛ и политичких власти и паравласти које праве милионерски пројекат камерунизан, трпају им појачања, купују судије, плаћају маркетинг ботарију,, а Црвеној звезди симболу кошарке и највећем српском клубу којој је преко потребнији центар и плеј још не доводе појачања?! Не би ме чудило да милионе које предизборном пројекту кк платизану загроб дају користе да плаћају Нејпира да игра ко аматер.
Очигледно да проблем судија постаје неподнишљив и најбитнији је спортски, друштвени проблем у земљи... После бруталне пљачке у корист ккп у Аба дербију, и плаћања фудбалских судија да свирају у корист пеналтизана и против нас у Лиги шампиона, и ЕЛ судије дошле на ред да се подмире државним новцем и погурају распали кк паратизан док су у лошој форми (и чак суде против привилегованих власника турске евролиге) и због усташоидних комплекса купују судије да саплићу ККЦЗ ослабљену повредама против милионерске барселоне, уз плаћање противнике да играју без пола тима против њихових шимпанза. И да не трче - што се очекује у наредној фази криминалног фашистичког јсдп пројекта окупиране државе, као што траје актуелно друга фаза намештанског глупог пеналтизаиа у фудбалу.
Зато нека реакција мора бити.. управе клуба, навијача Звездиних, прозвездашких струја у политици!!! Организованих или дезорганизованих Звездаша у костоломачкој акцији ка судијским лоповима и кримизанској секти у црном! Нека пати агресивна мањина којој је црно-бела боја при срцу, радује се већина у црвено-белом.
Сви у напад заједно! Овде само Звезда!

Vazda se krio i krije iza žena i dece
Pogledajte prilog 1445730
Дивљачки србомржњом мотивисани напад задарских хулигана на двојицу српских новинара и члана делегације српског клуба отвара изнова тему ове АБА лиге, колико је смислено играти у таквом амбијенту и посебно ако српски клубови Звезда и Партизан добију А лиценцу за евро-лигу, што није немогуће.
Што се тиче напада хулигана на тројицу Срба, напад је припремљен, србомржњом мотивисан, ту је "гријех" пребијених Срба што су се нашли у домету усташтвом задојеног олоша. Сам град Задар је легло србомржње деценијама, то је одавно прешло у болест, наравно да има и у Задру оних нормалнијих који и сами имају гнушање због тих хулигана, но створен је један прилично затрован амбијент.
Тих изљева националистичког дивљања имали смо и на утакмицама КК Задар, апсурд је да у том Задру годинама играју српски кошаркаши, тренутно игра Аријан Лакић, сви ти српски кошаркаши имали су добар третман у Задру, и од стране те публике која их није узимала, дал због игара или етничке припадности, на зуб, а Иван Маринковић који је своју најбољу копшарку играо управо у Задру у сезони 2016/17 био је невјероватно обожаван од те исте задарске публике која би у другим ситуацијима била склона србомрзилачком скандирању. Но то му је тако, понашање спортске публике зна бити "промјењиво".
Како год, дивљачки србомржњом мотивисани напад задарских хулигана наеавно да треба осудити, треба се уздржати од исхитрених реакција, но и по мени неопходно је да свих шест српских клубова у АБА лиги, баш због овог дивљачког напада, сагледају што шта, па и колико та АБА лига доброг доноси и да ли има бољих избора за српску кошарку од АБА лиге.
Видели су од вас црнокошуљаша гробарских који од срамоте што су им неки још ћопавци загорски из прве екипе добили батине јер су безобразно зашли у Звездашки крај пласирали лажи преко усташких птаризанских нова.рс и сличних медија и измишљали децу, жене...
И видели да треба претити деци и женама и свима који их не воле од кк павелићзановог пацова жоца руменоглу робијe убице жене у Чачку и измишљања како га страх од детета које му показује средњи прст, уз потом бацање петарди на аутобус ККЦЗ и судијску пљачку невиђених размера у финалу АБА, линч амбијент где се прети женама и деци Човића и већег дела Србије од мањине морбидне секте крава у црном плаћене од влсти снс лимара, спс ружића, и јбг неког из квази опозиције устсшоидног гтрлгбт сорош лобија и судијске крађе које и даље трају у тој фрањевој аба лиги мртвој и турчиновој ЕЛ повлашћеног спонзорисаног милионерског пројекта кк камерун. Све вам кебем болесно гробљанско мало загробачко.
Душмани из ндхјсдп су наручили овај напад у кошарци као спин фокуса јавности са крађа, пенала и намештања нк пеналтизана у фудбалу. Што отежава Звездину фудбалску борбу за трофеје и одговара њиховој љубоморној браћи загробачког динама и плаћеника фк и кк реала јер су сви Ватиканци уплашени од успона источног царства вођеног ФКЦЗ узастопним ЛШ учешћима, јачањем и довођењем све бољих играча повратком ФКЦЗ на старе стазе славе 1991.
Зато нека узгуби фк пеналтизан вечерас.
А у кошарци нека се укине ова буђава лига.
Pogledajte prilog 1445957

Pogledajte prilog 1446435
Само насилно напредно повлашћено код судија и система - мото је комшијске банде јсд павелићзана.
https://twitter.com/psihijatar_26/status/1723849088322469990?s=19