KK Crvena Zvezda

Kiperu ono sto se juce odigrali sa Uniksom gde su se isr/ali po vama, bolje da ste se mrtvi pravili nego da ste izasli na teren. Mozda bi vas ovi onjusili i produzili dalje. Ili da ste prijavili koronu mozda biste imali sansu da izgubite 20:0 ko ljudi a ne da prezivljavate ono silovanje u drugorazrednom evropskom takmicenju.

Da li si siguran da je pametno da kao navijac KK FK Gromada dodjes ovde jer i sam znas da cete ti i tvoji drugari uskoro da ronite jos vece suze kada krenu da uriniraju po vama druge velike kosarkaske velesile projektovane za F4 Evrolige poput Borca iz Cacka. Zasto si toliki mazohista da se javljas na ovoj temi kada znas da ces biti urnisan.

Vidis, nekima je normalno da izadju na teren i izgube koliko god zasluzuju, sportski, vide sve sta valja i ne valja, u pobedi i u porazu, a drugima je normalno da se prave mrtvi, ne dolaze na utakmicu, izgube sluzbenim rezultatom, a onda za zelenim stolom to opravdavaju, muljaju, skrivaju se iza nepostojecih preporuka drzave koja ih gura, itd.

Sto mi volimo reci - jedno brdo, dva univerzuma. Ili bolje reci, jedan grad, i njegovo predgradje.

Ali bez brige, vidim da stizu jos dvojica igraca koji igraju za porodicni koncept coravog. Nece Sale da se blamira sa ovim jeftinim sastavom. Bice sve ok, iako ce vas litvanska institucija rutinirati redovno iako imaju slabiji tim na papiru - ali su institucija, koja ima sistem, za razliku od vas koji ste politicko-mafijaska struktura.

Vidis, jednima je normalno da izadju na teren i izgube koliko god zasluzuju, sportski, vide sve sta valja i ne valja, u pobedi i u porazu, a
interesantno razmisljanje
pogotovo u svetlu izjava od pre par godina kad je zvezda igrala dobro u euroligi a grobari su tad izjavljivali..
lako je sad biti dobar tamo kad je otislo u NBA sve sta valja..liga nikad losija..i slicno.
mislim strasno je sta sve pisete i kako sebe opravdavate a zvezdu pljuckate.

Evroliga je uzasna, i to je sve losija i losija kako idu sezone. Ne samo sto sve sto valja ide u NBA, cak i goli prosek (ne samo Doncic, Jokic i slicni), vec ne postoji nikakva domaca produkcija. Isto vazi i za trenere. Pogledaj sastave Baskonije ili Zalgirisa, ja tu znam po dva-tri igraca. Lekavicijus vas upropascava svake sezone, obicna rezerva.

I u toj situaciji vi ne mozete nista bitno da uradite, a dovodite iz sezone u sezonu najbolje i naskuplje igrace za ovdasnje prostore.

Bukvalno je sve uruseno da biste vi pozirali i statirali u Evroligi.

Kiperu ono sto se juce odigrali sa Uniksom gde su se isr/ali po vama, bolje da ste se mrtvi pravili nego da ste izasli na teren. Mozda bi vas ovi onjusili i produzili dalje. Ili da ste prijavili koronu mozda biste imali sansu da izgubite 20:0 ko ljudi a ne da prezivljavate ono silovanje u drugorazrednom evropskom takmicenju.

Da li si siguran da je pametno da kao navijac KK FK Gromada dodjes ovde jer i sam znas da cete ti i tvoji drugari uskoro da ronite jos vece suze kada krenu da uriniraju po vama druge velike kosarkaske velesile projektovane za F4 Evrolige poput Borca iz Cacka. Zasto si toliki mazohista da se javljas na ovoj temi kada znas da ces biti urnisan.
Partuzan je ove godine osetnoslabiji nego prosle godine.
Pre svega ako gledamo cinjenicu da nemamo TRINKIJERIJA koji je moramo priynati veliki trener i znala, motivator, niti je to onaj prošlogodišnji partizan koji vas je opleo prosle godine i bio favorit uz virtus za osvajanje euro cupa u kojem ste se pretprosle godine kao toboz pretendenti za polufinale obrukali u pocetnoj grupi...
PROŠLE SEZONE STE BILI SLABIJI OD PARTIZANA , TO GOVORE REZULTATI NA TERENU, SLABIJE PLASIRANI I OD BUDUCNOSTI PA BI U PLEJ OFU ABA LIGE BILA SENZACIJA DA VI OSVOJITE , S OBZIROM NA CINJENICU DA BI PREDNOST DOMACEG TERENA PRVO IMALA BUDUCNOST PA EVENTUALNO PARTIZAN AKO PRODJETE MORAČU STO SUMNJAM...

PRVO JE ČOVIĆ PANIČARIO DA SE NE PREKIDA PRVENSTVO I DA JE TEREN JEDINO MERILO ŠAMPIONA, DAMORA DA SE ODIGRA DO KRAJA, JER VAM NIJE ODGOVARALO DA SE PRIZNA SAMPION PO PLASMANU PRED POSLEDNJE KOLO...
POTOM STE OBRNULI PRICU I REKLI DA SU PRAVILA DONESENA IZ EUROLIGE OKO ABA LIGE I DA SE VI PRILAGODJAVATE PRAVILIMA???

OBRNULI STE PRICU ...

TO SU ČINJENICE...

partizan bi uzeo prvenstvo najverovatnije u duelu sa buducnosti, ako biste vi ipak prosli buducnost onda bi sa nama doziveli poraz dodatno izmoreni u polufinalu, plus prednost navijaca na nasu stranu...

u euro cupu KAO NAJBOLJE PLASIRANI SA SKOROM PRED CETVRTFINALE PARTIZAN JE IMAO DO KRAJA PREDNOST DOMACEG TERENA...

to mnogo znaci...

izgubii smo tu sezonu koju smo odigrali vanserijski zbog takvih navedenih stvari...

ove godine nismo ni priblizni tome...a sto se truditi?

da budemo prvi u februaru i potom dodje do novog talasa korone, sve veceg broja zarazenih u klubovima, otkaza nekih klubova zbog zarazenih i onda vasa kuknjava kako treba prekidati prvenstvo?

jesmo slabiji, ali i vi ste...

srednjezalosni zalgiris vas je dobio u beogradu...

u toj igri se videlo kolko je to kilavo...

zavrsicu sa tim da smo slabiji puno nego prosle godine pogotovo zbog trenera, i da ocekivanja nemamo...

ono sto smo mi predstavljali u evro ligi ciji smo ucesnici bili decenijama, igrajuci i plej of te lige (sto jeza vas samo san) vi nikada necete ni priblizno...

Ne, oni bi bili zaista prvi favoriti da se prosla sezona zavrsila, iz jednog prostog razloga - godinama osvajaju titule na sudije, prekide, igre van terena, huliganske ispade organizovane od strane uprave, telefonske pozive koji idu preko vlasti na instalirane predstavnike vlasti kod protivnika, i sl.

Da je teren merilo, oni bi ostali tamo gde su i bili pre Vucica.

Partuzan je ove godine osetnoslabiji nego prosle godine.
Pre svega ako gledamo cinjenicu da nemamo TRINKIJERIJA koji je moramo priynati veliki trener i znala, motivator, niti je to onaj prošlogodišnji partizan koji vas je opleo prosle godine i bio favorit uz virtus za osvajanje euro cupa u kojem ste se pretprosle godine kao toboz pretendenti za polufinale obrukali u pocetnoj grupi...
PROŠLE SEZONE STE BILI SLABIJI OD PARTIZANA , TO GOVORE REZULTATI NA TERENU, SLABIJE PLASIRANI I OD BUDUCNOSTI PA BI U PLEJ OFU ABA LIGE BILA SENZACIJA DA VI OSVOJITE , S OBZIROM NA CINJENICU DA BI PREDNOST DOMACEG TERENA PRVO IMALA BUDUCNOST PA EVENTUALNO PARTIZAN AKO PRODJETE MORAČU STO SUMNJAM...

PRVO JE ČOVIĆ PANIČARIO DA SE NE PREKIDA PRVENSTVO I DA JE TEREN JEDINO MERILO ŠAMPIONA, DAMORA DA SE ODIGRA DO KRAJA, JER VAM NIJE ODGOVARALO DA SE PRIZNA SAMPION PO PLASMANU PRED POSLEDNJE KOLO...
POTOM STE OBRNULI PRICU I REKLI DA SU PRAVILA DONESENA IZ EUROLIGE OKO ABA LIGE I DA SE VI PRILAGODJAVATE PRAVILIMA???

OBRNULI STE PRICU ...

TO SU ČINJENICE...

partizan bi uzeo prvenstvo najverovatnije u duelu sa buducnosti, ako biste vi ipak prosli buducnost onda bi sa nama doziveli poraz dodatno izmoreni u polufinalu, plus prednost navijaca na nasu stranu...

u euro cupu KAO NAJBOLJE PLASIRANI SA SKOROM PRED CETVRTFINALE PARTIZAN JE IMAO DO KRAJA PREDNOST DOMACEG TERENA...

to mnogo znaci...

izgubii smo tu sezonu koju smo odigrali vanserijski zbog takvih navedenih stvari...

ove godine nismo ni priblizni tome...a sto se truditi?

da budemo prvi u februaru i potom dodje do novog talasa korone, sve veceg broja zarazenih u klubovima, otkaza nekih klubova zbog zarazenih i onda vasa kuknjava kako treba prekidati prvenstvo?

jesmo slabiji, ali i vi ste...

srednjezalosni zalgiris vas je dobio u beogradu...

u toj igri se videlo kolko je to kilavo...

zavrsicu sa tim da smo slabiji puno nego prosle godine pogotovo zbog trenera, i da ocekivanja nemamo...

ono sto smo mi predstavljali u evro ligi ciji smo ucesnici bili decenijama, igrajuci i plej of te lige (sto jeza vas samo san) vi nikada necete ni priblizno...

Izvinite osvajaci univerzuma nismo vas prepoznali. Partizan koji je prosle godine od nas izgubio u 18. kolu od Zvezvde je zaista bio favorit za osvajanje prvo ABA lige, pa Evrokupa, pa bi onda sigurno presao baru da ucestvuje u plej ofu NBA lige gde bi u finalu ispreskakao Lejkerse, dok bi na kraju Lebronu i ekipi podelili samare i terali ih da rade sklekove. Kakva surova nepravda prema KK gromadi, prema instituciji. Sta biste vi sve uradili da nije bilo prekida prvenstva. Savetujem vas da u vase vitrine stavite svaki pehar koji ste u vasim glavama osvojili i tako napunite riznicu Laze Lazarevica gde ionako veci broj vas zavrsi.

Tebe brine poraz Zvezde od Zalgirisa u Evroligi i tu si nasao da prosipas mudrost. Ne brine te Uniks, ajde on je projektovan da se bori za NBA prsten, ali te jos manje brine Borac Cacak koji je valjda projektovan za F4 Evrolige.

I pozdravite vaseg "tradicione di pljeskavica" Trinkijerija. Covek vas odj.ebo kao kuc.ke jer je valjda i on video o kakvoj se patologiji radi kada dodje u taj klub. Vidim da sada mnogi pene nad Zocom da dodje da spasava prostituciju od potopa. Jer Zelimir Obradovic je poznat da voli da trenira sirotinjske klubove u njeogovom CV/ju sve same socijalne ustanove. Ali kada ZOc ne dodje, to ce sigurno znaciti da je veliki zli AV licno zabranio takvom treneru da vas preuzme. Vec imate citavu knjigu kukumavki, kletvi i alibija ispisanu za ovu sezonu. Nama ostaje samo da uzivamo u vasoj patnji. Karma stvarno postoji i sada vas cereci bez milosti.

Toliko da vas zalgiris isamaro u bg...

Jedino u koronu da se uzdate pa ponistite aba ligu i ako su recimo spanci koji imase potop od korone odigrali do kraja...
E neka si nam rekao.Napokon neko stručan da definiše ovu zabludu među nama da nešto vredimo :okok:
Nema to nikakve veze što ovi iz Žalgirisa pletu sve u EL ili recimo što se tebi ovo sada javlja da kažeš (iako je moj komentar tu stajao danima).
Nema to nikakve veze što se trenutno tvoja Prostitucija za sve pare prostituiše ne birajući kojem će protivniku limarove jezerdžije vaginu da otvore.
Tebi svaka čast na ovom antologijskom komentaru i zaista kako sada trenutno sve ovo izgleda,samo da se uzdamo u poništavanje ABA lige.
U to ime,ide jedna za tebe i tvoje pajtašice razne triperašice a sve u skladu sa nazivom takmičenja i adekvatnim naslovom pesme ;)

Ma jok.
Eto i tebi je merak da sačekaš prvo šta mi uradismo protiv nekakvih lidera EL anonimusa pa da nam daš tvoj već dugo čekani komentar o timu zbog kojeg ti mokraća ima slobodan pad u već ukakane gaće.
Od sutra pratimo samo legendarne limarove prostituke jer na svakoj vašoj (u svakom smislu) stoji oznaka +18 (neko će reći zbog seksa a neko zbog koš-razlike).
Koliko samo sreće i radosti donosi car Šćepan Mali :kokice:

Izvinite osvajaci univerzuma nismo vas prepoznali. Partizan koji je prosle godine od nas izgubio u 18. kolu od Zvezvde je zaista bio favorit za osvajanje prvo ABA lige, pa Evrokupa, pa bi onda sigurno presao baru da ucestvuje u plej ofu NBA lige gde bi u finalu ispreskakao Lejkerse, dok bi na kraju Lebronu i ekipi podelili samare i terali ih da rade sklekove. Kakva surova nepravda prema KK gromadi, prema instituciji. Sta biste vi sve uradili da nije bilo prekida prvenstva. Savetujem vas da u vase vitrine stavite svaki pehar koji ste u vasim glavama osvojili i tako napunite riznicu Laze Lazarevica gde ionako veci broj vas zavrsi.

Tebe brine poraz Zvezde od Zalgirisa u Evroligi i tu si nasao da prosipas mudrost. Ne brine te Uniks, ajde on je projektovan da se bori za NBA prsten, ali te jos manje brine Borac Cacak koji je valjda projektovan za F4 Evrolige.

I pozdravite vaseg "tradicione di pljeskavica" Trinkijerija. Covek vas odj.ebo kao kuc.ke jer je valjda i on video o kakvoj se patologiji radi kada dodje u taj klub. Vidim da sada mnogi pene nad Zocom da dodje da spasava prostituciju od potopa. Jer Zelimir Obradovic je poznat da voli da trenira sirotinjske klubove u njeogovom CV/ju sve same socijalne ustanove. Ali kada ZOc ne dodje, to ce sigurno znaciti da je veliki zli AV licno zabranio takvom treneru da vas preuzme. Vec imate citavu knjigu kukumavki, kletvi i alibija ispisanu za ovu sezonu. Nama ostaje samo da uzivamo u vasoj patnji. Karma stvarno postoji i sada vas cereci bez milosti.
Dobili ste nas jednu prosle god? A mi vas nismo?
Mi nismo imali odlicnu sezonu i bili najbolji u eurocupu sa prednoscu domace terena do kraja?
I u aba ligi prvi s prednoscu terena...
Vi treci... Logicno je da smo imali prednost jer ste vi prvo morali u Podgoricu gde buducnost ima prednost terena...
Zato ste udarali u kmecanje...

Nista nisam rekao sto nije bilo a ti kao i obicno kakis na usta glupostima...

Dobili ste nas jednu prosle god? A mi vas nismo?
Mi nismo imali odlicnu sezonu i bili najbolji u eurocupu sa prednoscu domace terena do kraja?
I u aba ligi prvi s prednoscu terena...
Vi treci... Logicno je da smo imali prednost jer ste vi prvo morali u Podgoricu gde buducnost ima prednost terena...
Zato ste udarali u kmecanje...

Nista nisam rekao sto nije bilo a ti kao i obicno kakis na usta glupostima...

Kao sto rekoh uzmite taj pehar, odnosno pehare, koje ste u glavama osvojili i obogatite riznicu Laze Lazarevica. Neka stoji pored onog pehara koji dobijaju ekipe koje zamalo osvoje Kup sampiona u fudbalu i onog koji imate za pobedu od 0:0 protiv Reala kada je Sasa Ilic pogodio stativu.

EjB1yMbXsAoeH_U

El Presidente legendado de pantera. E, ovo treba prisvojiti, al' to mogu samo jedni.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    28 KB · Pregleda: 5
Kao sto rekoh uzmite taj pehar, odnosno pehare, koje ste u glavama osvojili i obogatite riznicu Laze Lazarevica. Neka stoji pored onog pehara koji dobijaju ekipe koje zamalo osvoje Kup sampiona u fudbalu i onog koji imate za pobedu od 0:0 protiv Reala kada je Sasa Ilic pogodio stativu.
To je sve sto umes...
Prosla sezona je tema...

Uglavnom si debil pa nista drugo nije ocekivano

I u toj situaciji vi ne mozete nista bitno da uradite, a dovodite iz sezone u sezonu najbolje i naskuplje igrace za ovdasnje prostore.
na tvom mestu bih dobro razmislio kad pljujem po kvalitetu evrolige i kako nista ne uradimo u njoj, jer ako je takva evroliga, kakav je onda tek evrokup u kome nesto ne briljirate

sto ga ne osvojite kad je takva laganica i erozija kvaliteta?

Ja mislim da, ako ja kazem da je tvoj stariji audi losiji od novih modela, ne znaci da sam automatski rekao da je moj stari punto bolji. ;) I ja bih na tvom mestu bolje razmislio.

I naravno da bismo ga osvojili prosle sezone, osim ukoliko se sami ne bi raspali. Al' to je potpuno irelevantno za bilo koju pricu ovde.

Jedan od mojih kolega na koledžu je bio Nikola Koprivica i on mi je pričao o Zvezdi i Partizanu. Rekao sam mu kada sam još imao 19 godina da hoću da dođem u Beograd da igram za Zvezdu.

http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/a356441-Rocesti-Kao-tinejdzer-sam-rekao-da-hocu-u-Zvezdu.html

Rocesti je jos sa 19 godina uvideo snagu i moc evropski i svetski nadaleko poznate Vesarine (DOS-ove) evropske Zvezde Zmaga Sagadina.

Ili je mozda mislio na FMP, koji je tada bio neki sampion krnje ABA-lige? :namcor:

Koliko je ovde sve fejk.

Laboral za bogate (CSKA) poklanja pobedu novom kontigentu Pantera, ja vise ne mogu da skontam koga su sve doveli, kad pocnu da ulaze nema im kraja. :hahaha: Steta, nadao sam se da ce ovaj Laboral da se prene posle poraza od Albe, a oni rasipaju po donjem domu. :(

Coravi se lozi ove godine da konacno nesto uradi u EL, bice interesantno koliko ce Vucic moci da finansijski izdrzi ove pokusaje da se Zvezda iz Zeleznika igra evropske velicine. :namcor:

Back