KK Crvena Zvezda

Ti ne bi skontao ni mnogo prostije stvari, tako da, tebi je oprosteno sto ne razumes, zajedno sa kolegama iz Laze ! :D

A ova analiza Davidovca i poredjenje sa Dangubicem je za nezaborav ! Skrivanje od lopte coveka koji vam je dao jednu od kljucnih trojki i uhvatio jedan od kljucnih skokova u napadu pa kos? Pa ako je Obradovic stvarno to izjavio, to je bilo samo bodrenje i nista vise, a ne da se pravi analiza kosarkaskog umeca na osnovu psiholoske izjave. Prosto nam fali vise ovakvih momenata na forumu, kada neko ko je poceo da prati kosarku prekjuce, krene da je analizira. Jos samo fali da se brenus ili onaj srkskjks rasprde i ludnica.

Нажалост то бодрење Обрадовића није имало никаквог ефекта.

Poceo sam da pratim kosarku kao klinac kada je on briljirao. Bio je protivnik, ali za svaki respekt. Na isti nacin sam respektovao i Topica (on bi mi bio cak i idol da nije igrao za Zvezdu), pa i Olivera Popovica, i Sasu Obradovica, na kraju i Zlatka Bolica. Neka druga i kosarkaski bolja vremena. A Lisica, koliko sam procitao, duze je bio bolestan... Jos daleko od bilo kakve starosti. Laka mu zemlja.

Poceo sam da pratim kosarku kao klinac kada je on briljirao. Bio je protivnik, ali za svaki respekt. Na isti nacin sam respektovao i Topica (on bi mi bio cak i idol da nije igrao za Zvezdu), pa i Olivera Popovica, i Sasu Obradovica, na kraju i Zlatka Bolica. Neka druga i kosarkaski bolja vremena. A Lisica, koliko sam procitao, duze je bio bolestan... Jos daleko od bilo kakve starosti. Laka mu zemlja.

Најежио сам се у тренутку.

Zvezda u naletu, hoće li pasti i Barsa?

1605802427647.png

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da njegova ekipa želi da iznenadi Barselonu u Evroligi.

tankovanje nocas.
ipak treba prebit jsd u ponedjeljak. nasa je jedina sansa sto ce oni bit premoreni, uzasan su raspored imali, dva meca u nedjelju dana, pogotovo sinoc protiv kompletnog huventuda.
nadam se pobjedi. jer iskreno ne znam kako bih podnio zajebanciju odje ako nas tresnu.

Back