KK Crvena Zvezda

inace, novi plej - sad bezebancije, definitli prilicno premasuje nas skromni budzet - dragi kolega sa prekoputaske teme vec zna ko je u pitanju ;)
u planu i igracI na 4/5... takodje poznati instagram redakciji...
ljubim vas sunca moja mala, znam da citate. cmok.

7723ffd3d3881fdbb9a2b81ee1a555c3_w200.gif

kokain.

Uzas.... Jedan od milion primera. Sto kaze nas narod, ne daj boze nikome. Dokaz da je zdravlje na prvom mestu. Dzaba pare, dzaba uspeh. I niko nije postedjen. On je sigurno i imao puno vise pregleda od obicnog coveka, ali kad nece u zivotu, onda bas bude s*anje...

Tragedija, stvarno. Kad pomisliš, mlad momak, utreniran, jak kao bik i ovo mu se desi. Šta onda nama prdonjama od 80 kila kostiju, kože i sala može da se desi.
Prošle godine sam video njega i Fajea u Knez Mihajlovoj. Lepo letnje popodne, naroda koliko hoćeš i vidiš samo masa naroda i dvojica štrče kao dva spomenika. Prođem pored njih i gledam ih kao u nebesa. Nosili neka ekstra elegantna odela, pantalone, sakoi, kravate... Faje isto visok ali skladno građen a Odžo kao od brda odvaljen. Ogroman čovek. Baš mi ga žao.

Tragedija, stvarno. Kad pomisliš, mlad momak, utreniran, jak kao bik i ovo mu se desi. Šta onda nama prdonjama od 80 kila kostiju, kože i sala može da se desi.
Prošle godine sam video njega i Fajea u Knez Mihajlovoj. Lepo letnje popodne, naroda koliko hoćeš i vidiš samo masa naroda i dvojica štrče kao dva spomenika. Prođem pored njih i gledam ih kao u nebesa. Nosili neka ekstra elegantna odela, pantalone, sakoi, kravate... Faje isto visok ali skladno građen a Odžo kao od brda odvaljen. Ogroman čovek. Baš mi ga žao.
nema pravila.

Mnogo je zla uopšte u našem sportu i uvek se krivi ona druga strana ali ovo je peterano saopštenje partizana za čovića i netačno naravno vidi se tegeltijin rukopis u svemu ovome optužuje čovića da je prebijao demonstrante na protestima a on je podneo ostavku i napustio sps posle krađe izbora kad je to malo ko smeo da se zameri slobodanu miloševiću i kritikovao ga naziva čovića kriminalcem a njegov naprednjački gazda ostoja je veći kriminalac i koristi državne resurse za lično bogaćenje a uz to je i nepismen i neškolovan i promenio je i iskoristio svaku stranku i preletao izjedne u drugu...cela srbija zna da se bavio kriminalom i u italiji kad se navodno bavio biznisom...tako da tegi bi trebalo da spusti loptu pošto je i on dobio nove naprednjačke gazde za debelu apanažu...ja razumem frustracije i komplekse da partizan dugo vremena nije bio prvi ali po ovom saopštenju ispada da je čović kriv što je zemlja okrugla možda bi bolje bilo da je ravna ploča kao što misli nepismeni ostoja onda bi tada partizan bio prvak svemira...

Back