KK Crvena Zvezda

kiper je zabadao taman koliko i cro duet jasko/pljeskavica, sezone 2018/19... vidi mu se...
The 50-Year-Old Virgin

I evo ga, stigli smo do kompleksa koje je utvrdio forumski seksualni terapeut. :mrgreen: Sve budalastine internet-foruma koje su prevazidjene krajem pretprosle decenije. Ali kao sto te je proslo da mislis da si mnogo kul ako stavis tacku posle svake druge reci otprilike, ili da mrmljas sebi u bradu, tako ce te proci i ovo. Kad nadjes konacno devojku. Ili decka. Sa severa.
Ili najpre iz Zeleznika.
Mrmljmljbrlj.

Ha,ha,ha... koji si ti moron. Da se naježiš.
Da li moguće da si toliko ograničen i da ama baš ništa ne znaš osim yebenog JSDP i još yebenije politike...Idiot.

Isto kao sto je moguce da ti donosis zakljucke o necijim znanjima i interesovanjima na osnovu toga sta on pise na jednom jedinom podforumu. Covece, bolje ti je da se samo na ovom polju blamiras, cuti. Mogu da zamislim sta jedna renesansna licnost poput tebe moze da isprdi na druge teme.

PS: I da, bolje biti Boris Davidovic, ili otprilike bilo sta iz romana Dostojevskog, nego ti, tj. jedna neduhovita i neharizmaticna naduvana kanta za sve ovdasnje otpatke. To je cela poenta.

PS: I da, bolje biti Boris Davidovic, ili otprilike bilo sta iz romana Dostojevskog, nego ti, tj. jedna neduhovita i neharizmaticna naduvana kanta za sve ovdasnje otpatke. To je cela poenta.

Dostojevskog kažeš!!?? :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: Slepče neobrazovani i tupavi. Kakve veze imaju taj B.Davidovič i Dostojevski? Nisi pročitao lektiru koju vam je prepisao Dulo. Lelelele... koji si ti Melamud.

Dostojevskog kažeš!!?? :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: Slepče neobrazovani i tupavi. Kakve veze imaju taj B.Davidovič i Dostojevski? Nisi pročitao lektiru koju vam je prepisao Dulo. Lelelele... koji si ti Melamud.

Tvoj renesansni kapacitet je da verovatno mislis da sam rekao da je Davidovic lik iz romana Dostojevskog samo zato sto sam nabrojao jedno posle drugog. Jos umres od smeha, koliko si brzoplet i zaludjen. Da sam nabrojao jos jednog pisca, mozak bi ti pregoreo kao sijalica. Naduvan, jer si toliko opterecen da drugima spocitavas neko obrazovanje, a da to nije nikakva tema. Zato se lozis i vrhunac ti je ova zanrovska "knjizevnost" sa tvog avatara od debelog zgubidana koji pise o "fantasticnom" svetu dosadnih dvorskih spletki koji je smuckao od svega sto vec postoji i zacino brutalnoscu i kilometarskim opisima sta se jede na gozbi, jer to nabrajanje i jeftine nadrazaje moze da proda milionima dosadnih mediokriteta poput tebe. I stavis tu nekog zmaja da bude ludilo... Pa bolje da si okacio jbnog Harija Potera kao neka tinejdzerka, jer je bar originalnije i mastovitije. A da zaista citas Kisa ili Dostojevskog, sa ovom tvojom sposobnoscu razumevanja napisanog, e ne mogu ni da zamislim koja je kasa u tvojoj glavi posle dvadeset stranica.

Znas, ako kazes Boris Davidovic, ili neko iz romana Dostojevskog, to ne znaci da je Boris Davidovic lik iz romana Dostojevskog. Kontas? Onda bi to znacilo da ako napises FMP, pa Zvezda, to je jedno te isto.

Ili ipak, cekaj... E, sad sam se i ja zbunio. :mrgreen:

Bla,bla,bla...Dobro je da nisi napisao Boris Davidovac od Tolstojevskog. Tako si i mislio da je Bren rimski imperator(jer nešto ispod piše na latinskom), da su Gali indijansko pleme čiji je poglavica Asteriks...I kakve veze ima šta ja čitam? Taj Davidovič je pomenut jedino jer ga je Dulo razvlačio sa debilom Milosavljevićem po konferencijama za štampu.
https://www.mozzartsport.com/kosark...jevic-ne-dajte-se-pasjim-sinovima-foto/108150

Poslednja izmena:
A najbolje da sam napisao Boris Davidovac iz romana Lolita od Tolstojevskog. I u to bi poverovao. Mozda si nekad cuo opstu frazu da je humor odraz intelekta, a ti ne umes da ga prepoznas (bilo da je moj humor dobar ili los), niti da razumes sta sagovornik hoce da kaze, sto znaci da si inteligentan otprilike kao jedna coviceva limenka. Doduse, ima raznih vrsta intelekta, pa ako ti je socijalna inteligencija pukla debelo ispod nule, nadam se da imas neku drugu vrstu sposobnosti, za tvoje dobro. I da, naravno da nisam mislio da je lik iz stripa poglavica bilo cemu u realnom svetu, kao sto nemam blage veze ko je Brenus (nego sam lupetao sprdajuci se sa tobom), niti me zanima iskreno. To sto nekog ne zanima ono sto tebe zanima, i obratno, to je sasvim ok. A to sto ti ne umes da skontas sta neko kaze ili kad se neko sprda, zaista nije moj problem.

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a134...ksandar-Vucic-Sasa-Obradovic-Kori-Volden.html

Čović: Trenera imamo za narednih osam godina, posle toga Vučić!

Nebojsa-Covic-Aleksandar-Vucic

:heart:

Prosli izbori, garantovana buducnost jos ihaj. Stize sala, stize posalica, ali ipak ne.

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a134...ksandar-Vucic-Sasa-Obradovic-Kori-Volden.html

Čović: Trenera imamo za narednih osam godina, posle toga Vučić!

Nebojsa-Covic-Aleksandar-Vucic

:heart:

Prosli izbori, garantovana buducnost jos ihaj. Stize sala, stize posalica, ali ipak ne.

E bre covece dok nam drzis ovde predavanja i dok lecis svoju mentalnu bolest pobeze vam Trinki. Ono Tradizione di pljeskavica. Mada procitao sam jednu neverovatnu laz, da je Trinki otisao zbog nekih 550.000 evra. Ovo je necuvena laz koju su preneli svi mediji, jer je poznato da ovaj hrvat koji zivi u italiji i kome je jos u maminom stomaku bila zelja da trenira evropske Seltikse, u KK Prostitucija dolazi kao i svi drugi, za kilo kikirikija i zagrljaj, uz bonus pljeskavicu sa kajmakom.

Otkud sada ove cifre od pola miliona evra, cemu ove brutalne lazi sa ciljem da se obori jedina prava kosarkaska institucija i najpismeniji kosarkaski navijaci na planeti nekada predvodjeni mozgom mase, pokojnim Misom Tumbasom.

A uz sve to mi kaparisali Aleka Vucica za trenera kada Obradovic zavrsi karijeru. Zaista nije lako ovih dana (meseci i godina), biti navijac KK Pastorcad, sporadicno igrati u Kupu Mitra Mirica i vecito narikati za sudbinom kletom. Sta ucini crni Smite Nolane, da si znao ne bi loptu ispucao.

Bla bla bla. Gde su ostali, jesu li culi radosnu vest pa konacno mogu i oni da se isprde ?

Cudi me samo kako novine ne slazu za vas, nikada. Izgleda da ne smeju od vaseg buduceg opoziciJonog trenera. Manguparijo, slihtarijo. :cool:

Joj, kako cete zapevati i protiv njega cim sluzba da zeleno svetlo...

Oho, jel to zvanicno stiglo i koje pojacanje iz EL? Red je da se ubedljivo najjeftiniji i najsiromasniji klub opskrbi iz bogatih evroligasa malo. :cool:

Stiglo, stiglo, Čovid 19 hteo i da uzme Trinkija za pomocnog trenera Obradovicu, ali odlucio da pristedi jer smo pikirali Lebrona za ovu sezonu. Jeb/iga, ima se moze se. Sa druge strane jel je jos neko kod vas odlucio da plati da vas napusti. Odradise po sezonu u evropskim Seltiksima za koje su hteli da igraju jos dok su se muckali u caletovim mosnicama, pa sada placaju da pobegnu od institucijie i najpismenijih kosarkaskih navijaca na planeti.

E kad smo vec kod Čovida 19, kako je debeli dukljanin koga ne interesuje Crvena zvezda odlucio po ko zna koji put da se oglasi, cuo sam sto bolju foru napravi tipa "Čovid 19" onda raste novi bubreg. Dakle vise humora i eto ga debeli dukljanin ziv i zdrav sa svim organima.

A vas ne interesuje debeli dukljanin. Kad ga vec pomenu, sta je jos bese rekao?

"Ma, pusti, bre tog Čovića, gde je on bio pre Vučića. Lako je sa njim. Video si kako sam ga rešavao."

:whistling:

Rekao debeli dukljanin svasta. Ali jednu stvar je bas pogodio "Svakom zlu dodje kraj". I dodje vam kraj. Sada uzivamo dok se valjate u gov/nima i proklinjete sudbinu, Covida, Vucicia, a ponekad i Smita Nolana.

Nego jel ste spremili bajalice, kletve i narikanje za Trinkija sto vas je otreso ko kucku i napustio na ovakav nacin. Ono do juce "Tradizione di moj kur.ac" danas vec "Bella Ciao"

Bla bla bla. Gde su ostali, jesu li culi radosnu vest pa konacno mogu i oni da se isprde ?

Cudi me samo kako novine ne slazu za vas, nikada. Izgleda da ne smeju od vaseg buduceg opoziciJonog trenera. Manguparijo, slihtarijo. :cool:

Joj, kako cete zapevati i protiv njega cim sluzba da zeleno svetlo...
Bući,bući,bući...dete nešto oće kaže ili je to samo stručna analiza doživotnog robijaša foruma Krstarica?

Rekao debeli dukljanin svasta. Ali jednu stvar je bas pogodio "Svakom zlu dodje kraj". I dodje vam kraj. Sada uzivamo dok se valjate u gov/nima i proklinjete sudbinu, Covida, Vucicia, a ponekad i Smita Nolana.

Nego jel ste spremili bajalice, kletve i narikanje za Trinkija sto vas je otreso ko kucku i napustio na ovakav nacin. Ono do juce "Tradizione di moj kur.ac" danas vec "Bella Ciao"
" Kunem ti se Bogom, neću više s tobom, Andrea. Loša su vremena, ljubavi tu nema, Andrea..."

Vecina navijaca ce znati ko je Trinkijeri, a ko je Limar i za koga radi. Minus neki botovi i novinarcici koji pisu narucene tekstove koje ti citas.

Za razliku od vas, koji ste navikli na podanistvo tzv. "sportskim radnicima". Znam da je to vama cudno, jer biste vi u ovoj situaciji drzali ledja coravom kao sumanuti, al' tako je.

I da, neki cemo se dobro setiti koga je zapravo Trinki otresao kao kucku i to na keca. ;)

Vecina navijaca ce znati ko je Trinkijeri, a ko je Limar i za koga radi. Minus neki botovi i novinarcici koji pisu narucene tekstove koje ti citas.

Za razliku od vas, koji ste navikli na podanistvo tzv. "sportskim radnicima". Znam da je to vama cudno, jer biste vi u ovoj situaciji drzali ledja coravom kao sumanuti, al' tako je.

I da, neki cemo se dobro setiti koga je zapravo Trinki otresao kao kucku i to na keca. ;)

Otreso vas Trinki ko slinu. A nije da niste bili zaljubljeni.

Oni emotivni momenti zbog kojih danas i izgledate po ko zna koji put kao ostavljene zenturace...
tdf.jpg

Otreso vas Trinki ko slinu.

Ne budi klinja sa ponavljanjem, kad dobro znas kako je coronja kmecao jer je Trinki otresao vas na keca. Bez fotkanja.

I naravno da smo "zaljubljeni" u dobrog kosarkaskog trenera koji zna kosarku i koji je napravio dobar tim za duplo manje para od vaseg, a krenuo je da vas trese kao slinu i na parketu.

Vi se zaljubljujete u krimi rukovodioce i DB saradnike. Jbg, to je vasa tradizione di famiglia.

Ne budi klinja sa ponavljanjem, kad dobro znas kako je coronja kmecao jer je Trinki otresao vas na keca. Bez fotkanja.

I naravno da smo "zaljubljeni" u dobrog kosarkaskog trenera koji zna kosarku i koji je napravio dobar tim za duplo manje para od vaseg, a krenuo je da vas trese kao slinu i na parketu.

Vi se zaljubljujete u krimi rukovodioce i DB saradnike. Jbg, to je vasa tradizione di famiglia.

Aha, znaci nas Trinki otkacio, odj.ebo a ne vas. Pa dobro svasta ce jos covek da cuje od Zeksovih svedoka, to je jedno ludilo koje samo raste i kojem se kraj ne nazire.

E interesuje me ovo "za duplo manje para od vaseg", jel to konacno iskocila neka cifra vezana za budzet KK Pastorcad. Jer poznato je pre ce naci lek za koronu i vakcinu za HIV nego sto ce se saznati budzeti Prostitucije u poslednjih 20ak godina. Ako nesto DB cuva kao tajnu onda su to visine stipendija crno/belih stipendista koji su ispunili svoje snove koje su imali jos dok su se muckali u tatinim mosnicama da zaigraju za vas.

E da, ima jos jedna stvar koja me onako, malo zbunjuje kod vas, ali to nije nista neobicno jer ionako poremecene lobanje retko ko razume, ali opet iznecu ti moju dilemu.

Trinki covek koji poznaje kosarku u prste (a sa kojim je i Radonja brisao parket u Evroligi), protiv nas ima ako se ne varam ukupno cetiri (CETIRI ako ne mozes da procitas ili 4 u broju) pobeda nad nama od, ako se ne varam 11 meceva. U prvoj sezoni njegove renesanse na klupi KK Pastorcad ubili smo vas oba puta u ABA ligi i onda u plej ofu sa 2-1, dakle tu imate jednu pobedu. Ako se ne varam druga pobeda (prva po redu) imali ste u finalu Kupa Srbije prosle godine. Onda u finalu plej ofa domaceg prvenstva izgubili ste finalnu seriju sa 3-1 i to vam je treca pobeda. Onda ste u ovoj godini u sezonskom delu ABA lige imali jednu pobedu (cetvrtu) i jedan poraz,

Izvinjavam se unapred ako nesto nisam lepo sabrao, mozda sam nesto i propustio, ali kako je to Trinki nas poceo da trese kao slinu. Stavise, izgubili ste drugi derbi ove godine u ABA ligi nakon pobede u prvom.

Ili da pojednostavim, da li si ti iole normalan, ili samo glumis budalu ili si zaista prso sa mozgom. I da napomenem, pitanje je retoricko, imajuci u vidu bolestine kakve pises, svi znamo koji je odgovor.

Naravno da si zaboravio bar jednu utakmicu (pusticu te da se sam setis ukoliko ti mozak ne zariba), i naravno da si dovoljno prs'o sa mozgom da racunas vama bili-beron-belosevic-obrknezevic pobede kao dokaz neke nadmoci. A onu plej-of majstoricu da ne pominjem, posto da je ovo normalna drzava, utvrdilo bi se sta se desavalo pred istu i ne bi dolazilo do satanaka Nedic-Limar (Nedic, to je onaj Vucicev covek za Partizan, onaj sto leti sa vasim fudbalerima na gostovanja). Vec tada je Trinki mogao da vas otrese i na parketu, al' jbg, DB ce sve da zakopa po obicaju.

I naravno, da umes da citas, do ove price ne bi ni doslo, jer bi uspeo da procitas da sam rekao kako je Trinki krenuo da vas trese. To je vrlo bitna stvar i menja ceo kontekst price. Ali posto si ti ovdasnji panterski kralj lupetanja i ponavljanja bez imalo mozga, mora malo i da se arci nesrecna tastatura.

I naravno, to sto je krenuo da vas trese ove godine ne znaci previse, jer mozda bi se Novak i Ostoja opet susreli pred neku odsudnu utakmicu i omogucili vam jos jednu nezaboravnu noc u Zelezniku. :heart:

Sto se budzeta tice, sta pantercici mali misle, koliko sa onim CV-em kosta Sasa Obradovic? Nije mu CV daleko od Trinkijevog. :per: A uskoro ce se budzeti i minusi moci videti u APR-ovim tabelama, a to ce vam Tegeltija sve objasniti, kao i ranije. Coronja ne gleda te tabele pa vam ne tumaci, jer mu ne odgovaraju i tamo se pominju neki FMP-ovi i vise Zvezda, i puno nekih milionskih minusa, pa mora Fegi da tumaci.

PS: A Rudonja sad moze da trese samo prasinu dok ceka da mu Milo i Zalizani nadju neku novu kombinaciju, dok Trinkijeri moze da ode u Bajern da vadi sta su ti debili zas.rali. Doduse, tu je najvise kriv Pesicev sin... bez te kombinacije, tesko da bi Rudonja dobio bilo kakav posao van Milovog i Vuckovog toplog i sigurnog okrilja.

Poslednja izmena:
Naravno da si zaboravio bar jednu utakmicu (pusticu te da se sam setis ukoliko ti mozak ne zariba), i naravno da si dovoljno prs'o sa mozgom da racunas vama bili-beron-belosevic-obrknezevic pobede kao dokaz neke nadmoci. A onu plej-of majstoricu da ne pominjem, posto da je ovo normalna drzava, utvrdilo bi se sta se desavalo pred istu i ne bi dolazilo do satanaka Nedic-Limar (Nedic, to je onaj Vucicev covek za Partizan, onaj sto leti sa vasim fudbalerima na gostovanja). Vec tada je Trinki mogao da vas otrese i na parketu, al' jbg, DB ce sve da zakopa po obicaju.

I naravno, da umes da citas, do ove price ne bi ni doslo, jer bi uspeo da procitas da sam rekao kako je Trinki krenuo da vas trese. To je vrlo bitna stvar i menja ceo kontekst price. Ali posto si ti ovdasnji panterski kralj lupetanja i ponavljanja bez imalo mozga, mora malo i da se arci nesrecna tastatura.

I naravno, to sto je krenuo da vas trese ove godine ne znaci previse, jer mozda bi se Novak i Ostoja opet susreli pred neku odsudnu utakmicu i omogucili vam jos jednu nezaboravnu noc u Zelezniku. :heart:

Sto se budzeta tice, sta pantercici mali misle, koliko sa onim CV-em kosta Sasa Obradovic? Nije mu CV daleko od Trinkijevog. :per: A uskoro ce se budzeti i minusi moci videti u APR-ovim tabelama, a to ce vam Tegeltija sve objasniti, kao i ranije. Coronja ne gleda te tabele pa vam ne tumaci, jer mu ne odgovaraju i tamo se pominju neki FMP-ovi i vise Zvezda, i puno nekih milionskih minusa, pa mora Fegi da tumaci.

PS: A Rudonja sad moze da trese samo prasinu dok ceka da mu Milo i Zalizani nadju neku novu kombinaciju, dok Trinkijeri moze da ode u Bajern da vadi sta su ti debili zas.rali. Doduse, tu je najvise kriv Pesicev sin... bez te kombinacije, tesko da bi Rudonja dobio bilo kakav posao van Milovog i Vuckovog toplog i sigurnog okrilja.

Makar me citiraj da znam da si mi odgovorio. Za jos neku utakmicu koju ste dobili ja svoj mozak necu opterecivatii. Samo cu reci, neka vam svaki bude kao Trinki i da sve ima isti epilog.

Onaj Beronov trokorak zbog kojeg vam i dalje ide pena na usta kao besnim psetima je karma za onu Drobnjakovu trojku iz auta. Znas sta je karma, to je ono kada se 13 godina trsis da si neko cudo/mudo, a onda nakon jedne primljene trojke gutas gov/na narednih godina dok gledas kako omrazeni klub urinira po tebi, a navijaci gube razum iz dana u dan. I jos nije gotovo, ima jos karma posla kod vas za sav haos koji ste pravili u vasim zlatnim godinama dominacije. Dakle opusti se, u ovom stanju kompletnog ludila provesces jos dosta vremena.

Budzeti i plate trenera, ja sam ranije jos napisao, nemoj da se ponavljam. Ja ne verujem da je Trinki trebalo da dobije 550.000 evra. Pa ono kada ga je Ostoja sa suzom u ocima pitao zasto bas KK Pastorcad a ovaj mu sa casom vina u rukama strasno odgovorio "Tradizione di Famiglia", jasno je da on tu trenira za kikiriki i pljeskavicu sa kajmakom. Mi naravno Obradovica placamo par milki, ali to smo mi, uspesnii drzavni projekat, nismo musava slinava pastorcad i agresivni prosjaci poput vas.

Rudonja je treso Trinkija sa nase klupe u Evroligi, to su nam bile onako, bas lepe pobede. Gde ce dalje da trenira me ne interesuje, jer me igraci i treneri intereuju dok igraju za nas ne i posle toga. Trinki mozda ide da popravlja situaciju u Bajernu, ali i on zna kao i mnogi drugi, nakon vas mu ni pakao nece tesko pasti. Samo mora da se suoci sa armijom dzihadista spremnih na zestoko onlajn i oflajn maltretiranje, bacanje kletvi i narikanja. Jer je.biga ludilo mozga je jedina prava "tradizione di famiglia".

Back