- Poruka
- 3.700
Побјеђујемо упркос Радоњићу. Браво момци!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je sto smo dobili Brose . Trebala nam je ta pobeda . Sad ako tucemo i Emporio Armani vracamo se u igru . To ce biti dosta vazna utakmica za nas jer bi nas pobeda lansirala u gornji deo tabele .
Ono ti reče Đenka loš![]()
Mozda je bolje imati i konjsku glavu nego nemati nista u njoj poput onih sto su mu skandirali.Nema smisla pogrdno skandirati Mačvanu. Nije on kriv što ima takvu glavu.
Inače nemamo pojma, preloše igramo.
Simonović baš baš loš, neće ga šut a u odbrani bušan, Mačvan ga pretrčava.
Bjelica ne znam zašto igra može da pusti Simanića ili Apića ništa lošiji ne bi bili. Bjelica ne ume da da koš. da proda fintu, da izvuče faul.
Rebić je bolji od Voltersa, ništa Volters nije doneo što već nismo imali u Rebiću, mislim da je Rebić čak i bolji.
Odbrana šuplja, Radonjić ne znam šta radi sa odbranom, primamo najviše poena u EL, evo Armani jeste najbolja ofanzivna postavka Evrolige ali da nam spakuju preko 100 poena pa to je sramota stvarno.
Sledećih 5 tekmi - Fenerbahče ,Makabi, Olimpijakos, Real Madrid, Cska.
Ovo je realno 5 poraza u nizu.
Jedna pobeda bi bila puna kapa.
Nek izmeša malo karte. Volters prvi plej, Jović je u kanalu. U skoku smo inferiorni, nek da malo šansu Šimaniću...
Mislim, nema šta da izgubi...