Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.387
Sa budzetom kojim raspolazu vecinom kiksiraju od slabijih timova po tom pitanju Zalgiris, Baskonija, a dobijaju blize sebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna kakv je plan CZ sa Simanićem?Dali planiraju da ga koriste bar u super ligi Srbije ,kada počne.
Ja se nadam da ce u narednom periodu Guduric da se vrati u formu posto je duze vreme u nekom kontra ritmu. Ali kod njega verujem da je to samo malo losija forma. Sa druge strane Mitrovic verovatno ima poslednju sansu da pocne da lici na igraca. On je od pocetka sezone (onog promasenog zicera protiv Darusafake), hodajuca katastrofa na terenu. Od trenutka kada se pojavio, on je u silaznoj putanji, a svojom igrom je dosta obecavao.
Koliko god da ne volim BB-a, on nije prevara od igrača, imao je falinki po pitanju ljudskih kvaliteta ali i to polako ispravlja, jbg distanca od duhovnog oca mu je povelika.Tim u kome je grobarska prevara glavni igrac i nije neko dostignuce pobediti.
Zato ce mali da se iskali na Tofashu u turskoj ligi najebali su.
Jel čovek potpuno slep na jedno oko ili samo delimično? Pričaš o šutu za 3 poena. Ako mu protivnički igrač prekrije dlanom vidno polje tog jednog dobrog oka, on neće videti ni belog miša, a kamoli koš. Druga stvar je pregled igre. Ja sebi kada zatvorim oko skratim vidno polje sa 180 na 130 stepeni. Da ne pričam o balansu tela i koliko će lik da napreže to jedno dobro oko u brzini u kojoj se događaju stvari na utakmici. Zar ne postoji operacija koja ce mu vratiti vid makar na 30, 40 % normalne funkcije? Voleo bi da čovek zaigra, ali sam malo skeptičan da li će moći da igra na vrhunskom nivou...
edit. sad pogledah onaj klip sa utakmice. Čovek se odlično kreće. Očigledno da može da se igra košarka i sa jednim okom. Boksom ne bi mogao da se bavi, jer ne bi video udarce koji dolaze sa slepe strane...
Jel čovek potpuno slep na jedno oko ili samo delimično? Pričaš o šutu za 3 poena. Ako mu protivnički igrač prekrije dlanom vidno polje tog jednog dobrog oka, on neće videti ni belog miša, a kamoli koš. Druga stvar je pregled igre. Ja sebi kada zatvorim oko skratim vidno polje sa 180 na 130 stepeni. Da ne pričam o balansu tela i koliko će lik da napreže to jedno dobro oko u brzini u kojoj se događaju stvari na utakmici. Zar ne postoji operacija koja ce mu vratiti vid makar na 30, 40 % normalne funkcije? Voleo bi da čovek zaigra, ali sam malo skeptičan da li će moći da igra na vrhunskom nivou...
edit. sad pogledah onaj klip sa utakmice. Čovek se odlično kreće. Očigledno da može da se igra košarka i sa jednim okom. Boksom ne bi mogao da se bavi, jer ne bi video udarce koji dolaze sa slepe strane...
Ne vjerujem da će Kuzmić otići poslije samo jedne sezone. Veći je problem što ćemo vrlo teško zadržati Jovića. A bome i Simonovića.I slazem se da je ovo dovodjene Amera pokusaj da se nadje vec sada resenje za narednu sezonu. Jer realno, cim neki centar zablista, kao sto je zablistao Kuzmic a pre toga Cirbes i Bobi, onda postaju najtrazenija evropska roba.Dakle male su sanse da se zadrze. Dobro je ako odmah imamo coveka ko ce nadoknaditi eventualni odlazak.
Pogledaj video ako ranije nisi, možda će ti postati jasnije.
Do sada bi mu vratili vid da moze da se operise. Mislim da je on imao neku povredu oka ranije da nije od bolesti izgubio vid. Ja imam brata koji na jedno oko vidi normalno a na drugo ima vid samo 20-30%. Ne nosi naocare. Kad koristi oba oka on ne primecuje nikakvu razliku u vidu jer oko koje bolje vidi preuzima inicijativu nad slabijim. Kad prekrije oko kojim bolje vidi tad je prakticno poluslep. Slicno je i kod ljudi koji imaju vid samo na jedno oko. Mozak coveka tako radi da se prilagodjava svakoj situaciji tako da kod coveka sa jednim okom ono postaje kvalitetnije jer je mozak kocentrisan samo na njega. Prakticno je isto da stavis njemu ruku ispred oka i coveku koji vidi na oba. Jedino sto je vidokrug smanjen ali ne bitno.