KK Crvena Zvezda

Slaba Zvezda protiv Olimpije i pored vođstva. Vasa Micić očajno pojačanje. Nije mi jasno kako su ovi uspeli da pobede u Pioniru? Poluvreme.
Šut za tri nikad gori za Zvezdu 15%. :-) 2/13. Ali zato šut za dva 65% naspram Olimpijinih mizernih 38%.

U očajnom smo stanju. Kriminal... Shebana sezona zahvaljujući Radonji.
Simonović,Lazić,Micić,Tejić..raspad. Kakvi promašaji kod selekcije igrača ove godine. Za neverovati. Tzv. stručni štab nam je nula.
Radonjiću dosta je bilo.Odlazi.

Simonović,Lazić,Micić,Tejić..raspad. Kakvi promašaji kod selekcije igrača ove godine. Za neverovati. Tzv. stručni štab nam je nula.

А Радоњић се као нешто питао код довођења играча?

Друго је што не зна како да затвори утакмицу или не дај Боже постави акцију.

Izgleda da sam se zahebao bar što se Lazića tiče.
A Radonji svaka čast na ovoj pobedi. Mada i nije teško kada ti je protivnik Salo.

Ugazili smo ustaše :D
Napaljeni pecaroš - 0 poena :hahaha:

12410522_1275467522470799_5361289412994729176_n.jpg

Poslednja izmena:
Navijaci panatinaikosa su poluretardorani i to su dokazali vise puta. U ekipi gde im igra brdo Srba, zajedno sa trenerom mases hrvatskom zastavom. Ali to je vise problem za nase placenike sto igraju po takvim klubovima.

Za mene je pobeda nad panatom izgledala rutinski. Bas onako kako mi inace ne dobijamo meceve. Nije bilo prevelike drame, delom sto su oni imali katastrofalno sutersko vece, delom sto smo mi konacno mentalno uspeli da prelomljenu utakmicu na kraju rutinski da privedemo kraju.

Inace da se sada ne dizemo u nebesa nakon jedne pobede, kao sto nije trebalo da padamo u ocajanje za poraze. Kada je EL u pitanju, nama se otvaraju lepa vrata ka TOP 8 fazi. Imamo fin raspored, protivnike sa kojima mozes da se nadmeces. Ako bude pameti i zivaca, moze ovo dobro da izgleda. OPet, jako malo fali da kiksom ispadnemo iz kombinacija.

Mene ne brine toliko EL, koliko mi se ne svidjaju partije u ABA ligi. Vidi se da je ove sezone otaljavamo. Los pristup na pojedinim mecevima kostao nas je neplaniranih poraza. Neverovatno je koliko nemamo energije u tom takmicenju. I prosle godine smo igrali i EL i ABA, pa smo bili na visini zadatka, dakle ne moze da EL bude izgovor. Problem je u glavama i motivaciji. Ona dosta pada nakon pobeda u evropi. NIsmo tako dominantni kao prosle godine, ali opet verujem da imamo najkvalitetniji tim. Ako se forma stabilizuje do plej ofa, morali bi da odbranimo titulu.

Težak period je za nama i zabeležene su sve pobede.Takođe opet imamo ispred sebe ništa lakše utakmice.Mi bukvalno i nemamo vremena za treninge za razliku od ovih što igramo večeras koji imaju svo vreme ovoga sveta za razna uigravanja i silne dane za odmor.
Ne bi me čudilo da je ovaj derbi već rešen u korist večerašnjeg domaćina.

Ovaj sto pise ovde danas kukavica ko Radonjic. "Kako li je samo nama tesko, dajte jos pojacanja"

Znam da vas jos drzi strah od Partizana, ali sve osim vase pobede veceras je dosta veliko iznenadjenje.

Radonjić ostaje. Tu više nema dileme.
A kako ćemo mi dobiti i Cedevitu i Budućnost u gostima ja ne znam. Dzaba nam pobede u EL čak i F8 kada se dogodine vraćamo na cipiripi kup.
A ponašanje, pristup, zalaganje igrača i stručnog štaba večeras je bilo sramno...

Poslednja izmena:
Dzaba, mogu biti veliki favoriti, imati budezt od 6-7 miliona , ali navuceni kompleksi od strane KKP ostaju.

Sine,jesi li ti još uvek u jednogodišnjem snu?
Kompleks smo videli posle utakmice sa onim vašim počasnim pobedničkim krugom kao da ste šampioni.Avangarda :hahaha:
Daleko posle utakmice:
https://twitter.com/LjubomirovicRTS/status/691758292478095360

- - - - - - - - - -

Kada ti igra zavisi samo od jednog igraca i jedne akcije epilog je ovo veceras.

Očekivao sam još slabiji otpor naših.
Bog te mazo,pa tamo na njihovoj stranici onakvo pobedničko ludilo i opšta histerija još nije viđena na forumima.Šta sam to propustio :lol:

Poslednja izmena:

Back