- Poruka
- 52.168
Radonja odlazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverovatno glup faul na 5 sekundi do kraja. Jovic ga ne bi ni napravio al Radonja se bas potrudio da ga dozove, usao je jedno 2m ako ne i vise u teren i razmahao se i rukama i nogama faul, faul, faul samo sto EUREKA nije uzviknuo koliko mu se svidela ta ideja da pravi faul bez ijednog preostalog tajmauta. Verovatno je posle teskog poraza od efesa resio da uvek pravi faul i sam odlucuje o svojoj sudbini ali nije ta racunica tako prosta, nisu stvari crno bele, kosarka nije matematika. Protiv efesa je jos i imalo logike da se pravi faul jer smo bili na +1 i imali bi dovoljno vremena za smislenu akciju ako oni pogode oba bacanja sto je izuzetno tesko pod takvim pritiskom. Nisam u fazonu "Radonja odlazi" ali zaista mi je zasmetao ovakav poraz.
Trece mesto nam ne gine, ili cetvrto potpuno je svejedno. Za evroligu cemo morati da pobedimo i Cedevitu i Buducnost na gostujucem terenu sto ce biti izuzetno tesko. Naravno ako uopste ABA dobije to jedno mesto u Evroligi.

Cela Zvezdina klupa je urlala "faul,faul..". Al kada ti je Jović prvi plej ništa i ne čudi.
Imamo tri pleja a zajedno ne mogu da skupe desetak poena. Nego, da se mi spremamo za cipiripi kup.
Ko iz Aba ide u EK?

Druga utakmica u nizu u kojoj vodimo i gubimo. Naravno Radonja ostaje iako je odavno zaslužio da ga najure.
Nije Jovic kriv, ne bi on ni pravio faul. Ispao je najgori moguci scenario, da je odmah napravio faul imali bi vremena za napad, da ga nije faulirao mozda bi se odbranili...a bas nas neki maler poterao ovaj da ne cuje na vreme, pa napravi kasno faul itd...bas glupo izgubljena utakmica al vratice se valjda u evroligi
Ne kontam sta pa tebi sad Jovic smeta, jesi gedao ti koju utakmicu ove sezone? Decko kida kako igra, ne zna se da li je bolji u napadu ili u odbrani. Tacno je da ne daje 20 poena al je zato zasluzan za jedno 40 po tekmi sto je vrlo lako primetiti. Evo juce cim je malo slabije odigrao odmah se to odrazilo na rezultat.
Druga utakmica u nizu u kojoj vodimo i gubimo. Naravno Radonja ostaje iako je odavno zaslužio da ga najure.
Olimpija +15
Igokea +18
Strazbur +20
Efes +15
Cedevita +12(na pocetku poslednje cetvrtine)...
Sve Radonjini porazi. Ako se kažnjavaju i otpuštaju igrači ne vidim zašto je trener toliko zaštićen.
Jeftin i cuti. To je dovoljno gazdi.

Evo Mondovog podsećanja o najboljim strancima naših klubova, ovo je sve uglavnom iz vremena kad je Zvezda bila politički i finansijski potlačena.
http://mondo.rs/a861715/Top-Liste/Sport/Najbolji-stranci-KK-Crvena-zvezda.html
Zvezda zaista ocajno igra, anarhicno, izmedju dve ekipe i nije toliko velika razlika sto se tice igraca koliko je razlika u trenerima, gde se vidi da Fener igra organizovano i u odbrani i napadu dok Zvezda igra individualno bez organizovanih akcija. Posebno je neverovatno da pojedini igraci koji imaju uloge bekapa uzimaju suteve i seku tim. Veseli je non stop sam u reketu, gde samo kupi lopte posle promasaja. Ubedjen sam da je na klupi ozbiljniji trener da bi Zvezda ovo dobila.
Niko ne gradi reket, nema hijerahije u ekipi gde se zna ko zavrsava akcija, potpuni haos.
Zvezda zaista ocajno igra, anarhicno, izmedju dve ekipe i nije toliko velika razlika sto se tice igraca koliko je razlika u trenerima, gde se vidi da Fener igra organizovano i u odbrani i napadu dok Zvezda igra individualno bez organizovanih akcija. Posebno je neverovatno da pojedini igraci koji imaju uloge bekapa uzimaju suteve i seku tim. Veseli je non stop sam u reketu, gde samo kupi lopte posle promasaja. Ubedjen sam da je na klupi ozbiljniji trener da bi Zvezda ovo dobila.
Niko ne gradi reket, nema hijerahije u ekipi gde se zna ko zavrsava akcija, potpuni haos.
Ma daj, nema šanse. Fener ima kvalitet koji Zvezd može samo da sanja. Pod košem ima 4 vrhunska, nekadašnja NBA igrača, Zvezda jedva 2 dobra. Spolja da ne pričamo.
Ma sve je to u redu ali posle onog majmuna iz partizana od trenera navise mrzim ovog majmuna Zeljka Obradovica
veceg govneta od coveka nema,dzaba mu rezultati ,nikada covek nece biti a to nam je i pre pokazao kao i sada...
Sve sam video ali da se Cirbes ovoliko zatvori na jednoj utakmici to je neverovatno. Ubili su ga u pojam.