Hikman je tek izašao iz duge pauze i trebaće mu vremena, al imaće on ulogu, baš je sposoban igrač u oba pravca. Kalinić je, kao što rekoh, doveden da radi rudarski posao, to što su neki umislili da je on moćan košarkaš, ne znam, sve je rečeno još ranije... Antić je prespor i premator da bi imao veliku ulogu.
Što se prolaska grupe tiče, itekako je prolazna, ali ni neprijatelji poput mene ne bi bili toliko nerealni da im neobjektivno kažu da oni to moraju. Ipak, nisu oni još taj tim. Može da se desi, ali puno je tu krokodila u maloj bari, videćemo kako će to izgledati. Mislim da je karakteristika ove grupe da su mnogi u stanju da igraju atletski, odbranu, neke ekipe igraju svesno ružnu košarku... Unikaha je atletski i defanzivno sasvim dobra ekipa. PAO se još uvek švercuje na staru slavu, nekako guraju iako ne briljiraju - mogli bi pasti sledeće nedelje. Darušafaka nimalo ne impresionira, prošli su grupu samo zato što je Makabi teško u kanalu, ali protiv njih se igra teško, oni kvare igru. Lokomotiva je po meni posle Fenera najozbiljnija ekipa, i defanzivno i ofanzivno. Efes bi mogao da bude još ozbiljniji, ali oni su daleko od neke prave forme.
U svakom slučaju, Fener, Efes, LOKO smatram sigurnim. Ovde jedino Efes, koji kuburi sa formom, može da bude u problemima. Ostali će se boriti manje-više ravnopravno za 4. mesto ako ne bude iznenađenja. Što se Zvezde tiče, mogu da dobiju svaku ekipu u Pioniru i jedino bih im taj pritisak stavljao na leđa. Ne treba zaboraviti, pri razmatranju njihovih šansi, da oni još nisu ni Cedevitu pobedili... Moraju značajnije podići formu, prošlu grupu su prošli na adrenalin i o-ruk, i jer realno imaju jaču ekipu od Bajerna i Strazbura pa su i bili bolji od njih.