No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.351
E moj Radonja,dobijenu si usr*o.Neverovatni i neshvatljivi potezi u drugom poluvremenu!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Institucija je institucija nema tu sta da se cudis.

Svako je imao neki svoj dobar period. Cirbes u finisu pa Miler u dva navrata pa Guduric... Zvezda je imala puno raspolozenih igraca veceras i zato su i odigrali ovako kvalitetno. Sta je bilo sa Jovicem zasto je napustio teren u sred utakmice? Citao sam da je on povredjen i da nece igrati veceras.

Izgleda da smo sahranili zivog coveka. Naime, odali smo postu pogresnom pilotu...onom prezivelom. Stvarno mi nije jasno kako takav kiks neki maloumnik da napravi.

Daj vamo tu krunu bre!!!
Ne pricaj? Sergej Rumjancev je poginuo, valjda je njegovo ime bilo na transparentu?

E ako je ti dailymail objavio za ruse onda im treba verovati a ne samim rusimaOleg Peshkov je poginuo, nasi mediji su lose preneli vest ipak. I onda je usledio copy/paste po svim mogucim portalima. Tako da je krivica ponajmanje navijacka, ali ipak sramota svakako...
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ay-reports-family-say-loved-died-country.html