KK Crvena Zvezda

Guduric je po meni najperspektivniji, zna covek da izmisli poene i njegovi minuti ne smeju biti dovedeni u pitanje povratkom Dangube, Vilijamsa, Mitrovica... Rebic i Tejic su solidni ali ne vidim ih u buducnosti kao neku svetsku klasu. Svakako i oni zasluzuju minute pa nek me razuvere. Ali Gudura... :worth:

Reba beba i Gudura koliko god da su nas zakopali protiv Strazbura, sinoc su odigrali ko matori...
Kvinsi, covek bukvalno sam izmislja poene... Cirbes zver u reketu.

Ne znam sta ce biti, dolazi nam Himki... Rusi su to, hladni kao spricer... na njih nece uticati toliko atmosfera u Pioniru( secam se Pashutina, taj je izvodio slobodna bacanja preko qurca i svako ubode)... na Real jeste, ipak su oni kao mi juznjaci, zbog toga su promasili dosta otvorenih suteva za tri.

Ne znam, voleo bih da gresim i da ih dobijemo... a onda cu sto bi Sheki rekao pojesti sva govna koja sam izasrao...

12301610_833186773446427_791784842542316833_n.jpg

Ovaj iznudjeni stil igre tzv small ball odgovara Cirbesu jer Miler odlicno siri igru i ostaje prostora u reketu koji on koristi. Vilijams ce se brzo uklopiti, Guduric je glavni prospekt ovog tima i treba da bude starter. Nedostaje jedan spoljni igrac 2-3 koji nije neophodan ali bi dobro dosao u situaciji kada se ispostavilo da je Thompson promasaj i nikako ne moze ni solidniju rolu da odigra a projektovan je kao starter dok Miler sticajem okolnosti iskljucivo igra na poziciji 4.

Sramota sta je Radonjic uradio u drugom poluvremenu,na sedam razlike on uvodi drugu petorku i predaje providno utakmicu...
A onaj zeljko fenerov on je odavno bio i ostao djubre od coveka...
Ne libim se da ih osudim obojicu,ovo je sport a oni ...

Sramota sta je Radonjic uradio u drugom poluvremenu,na sedam razlike on uvodi drugu petorku i predaje providno utakmicu...
Genijalno, Radonja pustio Željka... :lol:

Pa da su pobedili, u zadnjem kolu bi smeli da izgube manje od 11 razlike ili koliko je bilo u Minhenu, što znači 99% prolaz dalje. Bajern jeste paprikaš od tima koji ni na papiru nije bolji od Zvezde, ali umeju da budu neugodni i da iznenade isto kao što umeju teško da profulaju. Ali niko osim Fenera u ovoj grupi u ovom momentu ne može da dobije u Beogradu nekom osetnijom razlikom, otud tih 99%. Ovako, na 1 poen, može da bude svašta, možda čak ne bude bitno ni ko je bolji tim, može i samo psiha da odluči.

Pa da su pobedili, u zadnjem kolu bi smeli da izgube manje od 11 razlike ili koliko je bilo u Minhenu,

Sto naravno NIJE ISTINA, jer postoji mogucnost da i sa minimalnim porazom ispadnu(da su pobedili Fener), jer moze da se stvori krug izmedju Zvezde, Hinmkija i Bajerna, gde je Zvezda najslabija.
Pobedom u Strazburu Himki se osigurao pa moze i da izgubi od Fenera, nije mu vazno.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa je zato Radonja rešio da pusti Željka i batali i tu mogućnost koja nije uopšte zanemarljiva, jer Feneru je nerealno bitno da dobije u predgrađu Moskve, pa je taj poraz Himkija unapred upisan...

Da li je nesto nekome bitno ili nije to nije vazno.
Ono sto JESTE vazno je da tvoja informacija NIJE TACNA, po ko zna koji put.

A tako si bio sretan da me demantujes, kad ono......Ko zna koji put.......

Nije ni ona tvoja bila tačna, po ko zna koji put. Tačnost informacija od obojice zavisi od ishoda utakmice Himki-Fener.

A samo bi neko sa izlivom radonjizma u mozak poverovao da je iko ikog puštao, naročtio Radonja Željka, i plus to bacao u vodu time veliku mogućnost koja bi se otvorila ako Himki dobije, dakle 50% šansi.

Ti naravno opet mastas i u sovjoj glavi pravis konstrukcije kojih nigde nema.
Ko je ovde rekao d aje Radonjic bilo koga pustio?
Ja sam jasno rekao da Zvezda pobedom protiv Fenerbahcea, posle poraza Bajerna od Reala ne dobija nista, vec da svejedno za siguran prolaz MORA da tuce Bajern u Beogradu.
I to je naranvo jedina sigurna varijanta, da se ne zavisi od meca Himki-Fener.
A ti si taj koji je brze bolje pozurio da se pohvali kako to nije istina.

Po ko zna koji put............
Ostalo su tvoji vlazni snovi o poznavnaju kosarke.

Oprosti, ali čovek je napisao da je Radonjić vidljivo predao, a ti se nadovezao "a što ne bi predao, kad mu ovo ne znači ništa".
Ja sam se obratio pre svega njemu, a ne prevashodno tebi jer je on izrekao ono o "puštanju", ti si na to pravilno pridodao mogućnost kruga tri ekipe, jer si morao da se kobeljaš pošto si i ti prvobitno lupio kako je pobeda u Beogradu neophodna svakako, i to je to.
Ništa spec, osim što tebe vazda nešto goni, valjda "duh-parazit".

Сутра сви да одете у цркву да љубите икону Светог Николе. Једино рационално објашњење да вас је он погурао до победе. 10 поена ни из чега....

Back