No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.346
E moj Radonja,dobijenu si usr*o.Neverovatni i neshvatljivi potezi u drugom poluvremenu!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Institucija je institucija nema tu sta da se cudis.
Svako je imao neki svoj dobar period. Cirbes u finisu pa Miler u dva navrata pa Guduric... Zvezda je imala puno raspolozenih igraca veceras i zato su i odigrali ovako kvalitetno. Sta je bilo sa Jovicem zasto je napustio teren u sred utakmice? Citao sam da je on povredjen i da nece igrati veceras.

Izgleda da smo sahranili zivog coveka. Naime, odali smo postu pogresnom pilotu...onom prezivelom. Stvarno mi nije jasno kako takav kiks neki maloumnik da napravi.
![]()
Daj vamo tu krunu bre!!!
Ne pricaj? Sergej Rumjancev je poginuo, valjda je njegovo ime bilo na transparentu?
E ako je ti dailymail objavio za ruse onda im treba verovati a ne samim rusimaOleg Peshkov je poginuo, nasi mediji su lose preneli vest ipak. I onda je usledio copy/paste po svim mogucim portalima. Tako da je krivica ponajmanje navijacka, ali ipak sramota svakako...
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ay-reports-family-say-loved-died-country.html