KK Crvena Zvezda

To je fora kad dovedeš novog Amera. On odigra na svežinu prve dve-tri utakmice, a protivnici ga ne poznaju i onda on bude prevaga u timu. Nakon toga, ako nema timske igre, protivnici provale Amera i zakopaju ga.
To se desilo sa Milerom sinoć.

Neverovatno,nisam mogao večeras sebi da verujem da sam odgledao dva puta uzastopno dve identične utakmice (Igokea,Starzbur).
Radonjić nije debil,to je izmišljen lik,ovo je nestvarno,tako nešto ne postoji u košarkaškom svetu.

Institucija je institucija nema tu sta da se cudis.

Ne znam kome se ti čudiš kad mi nestade moj post?!

- - - - - - - - - -

E moj Radonja,s*ronjo.Da smo dobili Strazbur bolela bi nas kita a evo večeras Bajern dobio Himki u gostima i verovatno nas definitivno izbacio iz trke za TOP 16.
Ni rezultati nam do sada nisi išli na ruku ali ovo večeras nas dokosurilo!

Real ima duzu klupu ali Zvezda je zbog atmosfere dobila krila. Pitanje je dal ce izdrzati celu utakmicu u ovakvom tempu. Malo su potcenili Zvezdu na kladionici sa 1,20 za Real. Cudna grupa, svako svakoga moze da dobije.

Na starnu to sto Real ima duzu klupu, ali kako sudije odradjuju posao u trecoj cetvrtini...

I sve je isto kao i prosle godine, daj loptu crncu pa sta uradi. U ovom slucau Miler, prosle Vilijams

Poslednja izmena:
Гудурић у последњој четвртини:

j73cA0m.png

Цирбес `ладан као шприцер, а Милер коначно без срљања (макар у последњих 10 минута)!

ВЕЛИКА ПОБЕДА!

Још једном снага Пионира на виделу, наспрам Арене!

Svako je imao neki svoj dobar period. Cirbes u finisu pa Miler u dva navrata pa Guduric... Zvezda je imala puno raspolozenih igraca veceras i zato su i odigrali ovako kvalitetno. Sta je bilo sa Jovicem zasto je napustio teren u sred utakmice? Citao sam da je on povredjen i da nece igrati veceras.

Svako je imao neki svoj dobar period. Cirbes u finisu pa Miler u dva navrata pa Guduric... Zvezda je imala puno raspolozenih igraca veceras i zato su i odigrali ovako kvalitetno. Sta je bilo sa Jovicem zasto je napustio teren u sred utakmice? Citao sam da je on povredjen i da nece igrati veceras.

Добио техничку због приговора, и колико сам успео да схватим Радоњић попиздио и избацио га

Poslednja izmena:
LUDNICA,LUDILOOOOO :D
Klinci imali srce veliko i hladno kao Sibir.
I dalje stojim iza onog - Radonja s*ronjo,Strazbur nam se može se obiti o glavu !

- - - - - - - - - -

Oleg Peshkov je poginuo, nasi mediji su lose preneli vest ipak. I onda je usledio copy/paste po svim mogucim portalima. Tako da je krivica ponajmanje navijacka, ali ipak sramota svakako...

http://www.dailymail.co.uk/news/art...ay-reports-family-say-loved-died-country.html
E ako je ti dailymail objavio za ruse onda im treba verovati a ne samim rusima :roll:

Back