KK Crvena Zvezda

He,he... koje rasulo od tima i igre. Al, bitno da je gazda zadovoljan i trenerom i timom.
Ovi kao da su juče skupljeni sa poljane ...a trener čobanin.
Hebem ti Nelsona...

Poslednja izmena:
He,he... koje rasulo od tima i igre. Al, bitno da je gazda zadovoljan i trenerom i timom.
Ovi kao da su juče skupljeni sa poljane ...a trener čobanin.
Hebem ti Nelsona...

I pored toga sto apsolutno stoji sve sto si rekao i sada posle meca, oni jos dobise utakmicu........
I to utakmicu resi Simonovic...........
Kakvi su ova dvojica raspad od trenera, to je za pricu........Nije ni cudo sto nam je kosarka u dubokom kanalu.

Možeš misliti kakav je tek Partizan kada gubi od ovako smešne Zvezde.
Pažljivo sam pratio i video sam samo jednu izgrađenu akciju Zvezde u napadu. Radenović je mozak i doktor u ovom timu.
Raško, Nelson, Tadija, Simonović... konstantno ni za goli ****. I Đenka se večeras uklopio u slepačko društvo.

Možeš misliti kakav je tek Partizan kada gubi od ovako smešne Zvezde.
Pažljivo sam pratio i video sam samo jednu izgrađenu akciju Zvezde u napadu. Radenović je mozak i doktor u ovom timu.
Raško, Nelson, Tadija, Simonović... konstantno ni za goli ****. I Đenka se večeras uklopio u slepačko društvo.

Pa Zvezda celu sezonu nema dve krstene akcije........sve se svodi na samoinicijativno igranje 1 na 1 ili 2 na dva na strani.....
U rosteru stoje Dragicevic i simonovic po coskovima i cekaju hoce li neko iskreirati nesto pa im dati loptu.......
Posebno je smesno kada Marjanovica opkole tri igraca, a pogledas ostale igrace i niko sam ......
Prosecan nastavnik fizickog vasitanja u osnovnoj skoli bi zasigurno mnogo bolje postavljao napade Zvezde........
Sto se Radenovica tice, to je zasigurno najkorisniji igrac ove sezone............Posle njega Blazic, koji bi bio duplo jaci da se za njega oslobadja strana ili radi izolacija.Ovako on sam mora da iskreira sve, a izolacije se rade za Dzenkinsa i Nelsona.
Posle njega u ovoj ekipi Lazic.........Odlican u odbrani, izuzetna kretnja i oslobadjanje strane i pralvjenje blokova u napadu.......Jeste limitiranog suta, ali kada je sam na sutu veoma rekto promasuje, jer kretnjom izgradi seb sut......
Nisma u ovome spominjao Marjanovica zato sto ga Radonjic koristi otprilike 25% onoga sto Bobi moze.

Realno gledano ovo je potpuno ista igra kao i protiv Cibone. Slabo, očajno, neorganizovano, bezidejno...Jedino smo imali sreće da Jaka i onaj drugi ubace dve trojke pri kraju. Šut za tri je opet kriminalan. Raspašće se igra u finalu kao i prošle godine. A što i ne bi bilo loše za nas. Sa Radonjićem u kvalifikacijama šanse su bukvalno NULA.

Realno, ako ove godine ne uzmemo titulu, necemo nikada. Kod njih protiv nase odbrane jedino se snalaze Pavlovic i Lovernj, i ajde donekle Milutinov.
Samo moramo da se sastavimo u napadu sto se tice trojki, ostalo cemo svejedno igrati bez bilo kakve koncepcije.

Кадети шампиони Србије

Кадети Црвене звезде Телеком освојили су титулу шампиона Србије. У финалу завршног турнира првенства Србије црвено-бели су савладали Партизан НИС резултатом 86:77 и тако освојили прво место, одбранивши титулу првака освојену прошле године.

Изабраници тренера Драгана Јаковљевића маестрално су одиграли у другој четвртини, па иако су у финишу прве деонице заостајали чак седам поена (20:27), успели су да направе преокрет и на велики одмор оду са седам поена вишка (50:43). Црвено-бели су предвођени маестралним Александром Аранитовићем, који је у овом мечу нанизао 27 поена, стекли 13 поена вишка (64:51), али Партизан се није предавао. Црно-бели су успели да смање заостатак, приђу на само три поена минуса (71:68), али је у одсудним тренуцима Бориша Симанић погодио две тројке и тако Звезди трасирао пут до тријумфа.

Треба истаћи да је Александар Аранитовић проглашен за најбољег стрелца, док је Бориша Симанић изабран за најкориснијег играча турнира.

Црвена звезда Телеком – Партизан НИС 86:77 (24:28, 26:15, 19:18, 17:16)

Црвена звезда Телеком: Кнежевић, Радовић 2, Ребић, Аранитовић 27, Поповић 10, Петровић 4, Симанић 14, Цветковић, Раданов 13, Кенић 9, Дрљача, Миладиновић 7.

Партизан НИС: Станишић, Дукић, Антић, Глишић 19, Капетановић 13, Маринковић 26, Танасковић 5, Гашић, Бојанић 6, Тадић, Хаџић, Аничић 8.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst prkopiran sa sajta RSB pa ne znam da li je ovo tačna informacija :lol:

Кадети шампиони Србије

Кадети Црвене звезде Телеком освојили су титулу шампиона Србије. У финалу завршног турнира првенства Србије црвено-бели су савладали Партизан НИС резултатом 86:77 и тако освојили прво место, одбранивши титулу првака освојену прошле године.

Изабраници тренера Драгана Јаковљевића маестрално су одиграли у другој четвртини, па иако су у финишу прве деонице заостајали чак седам поена (20:27), успели су да направе преокрет и на велики одмор оду са седам поена вишка (50:43). Црвено-бели су предвођени маестралним Александром Аранитовићем, који је у овом мечу нанизао 27 поена, стекли 13 поена вишка (64:51), али Партизан се није предавао. Црно-бели су успели да смање заостатак, приђу на само три поена минуса (71:68), али је у одсудним тренуцима Бориша Симанић погодио две тројке и тако Звезди трасирао пут до тријумфа.

Треба истаћи да је Александар Аранитовић проглашен за најбољег стрелца, док је Бориша Симанић изабран за најкориснијег играча турнира.

Црвена звезда Телеком – Партизан НИС 86:77 (24:28, 26:15, 19:18, 17:16)

Црвена звезда Телеком: Кнежевић, Радовић 2, Ребић, Аранитовић 27, Поповић 10, Петровић 4, Симанић 14, Цветковић, Раданов 13, Кенић 9, Дрљача, Миладиновић 7.

Партизан НИС: Станишић, Дукић, Антић, Глишић 19, Капетановић 13, Маринковић 26, Танасковић 5, Гашић, Бојанић 6, Тадић, Хаџић, Аничић 8.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst prkopiran sa sajta RSB pa ne znam da li je ovo tačna informacija :lol:
Najdraze mi od svega sto smo izabrali boljeg Aranitovica.

Back