- Poruka
- 132.368
S' druge strane, U ABA ligi imas regularnu sezonu, i na kraju prva 4 idu na fajnal for. To jeste glupost, da cele sezone gradis prednost, i onda odigras jednu utakmicu slabo i izgubis sve. Ne govorim ovo zato sto je Zvezda ispala, vec zato sto stvarno mislim tako. Nijedan tim ne moze svaku utakmicu da odigra na vrhunskom nivou, uvek dodje jedna kad jednostavno nista ne polazi od ruke.
neko moje misljenje je da bi trebalo izbaciti finale domacih pvenstava i ubaciti play off na dva ili tri dobijena meca.. to je jedino realno i posteno.
final 4 nije korektna opcija ali je cinjenica da se od pocetku znalo da ce tako biti i forma je morala da se tempira.. ovde se ne radi o sistemu takmicenja..zvezda (kao i partizan) su imali sve.. prednost domaceg terena.. jace timove.. publiku.. ali nisu imali ono sta je najbitnije..cuku kad treba stisnuti da se stisne.... kao sto je zvezda ispala u evropi.. na isti nacin..ne umeju da igraju pod pritiskom..
a i postavka igre mi nije bila jasna..u zadnju cetvrtinu cibona ulazi sa 4 kljucna igraca sa 4 prekrsaja i ovi umesto da idu na prodore i navlace pete licne sutiraju trojke..trojkama se utakmica ne dobija..moze samo da se prelomi..najbolji dokaz za to je bas zvezdina utakmica protiv dinama sassaria..seca se neko? oni su nam ubacili cak 18 trojki pa smo ih pobedili...utakmica se dobija skokom, sigurnom odbranom i lakim poenima a ne forsranjem trojki...

Doduse, debili iz Partizana Gagic i Musli ni tu lekciju ne znaju; tako da, za ove nove talentovane srpske i grace, i to je uspeh