KK Crvena Zvezda

S' druge strane, U ABA ligi imas regularnu sezonu, i na kraju prva 4 idu na fajnal for. To jeste glupost, da cele sezone gradis prednost, i onda odigras jednu utakmicu slabo i izgubis sve. Ne govorim ovo zato sto je Zvezda ispala, vec zato sto stvarno mislim tako. Nijedan tim ne moze svaku utakmicu da odigra na vrhunskom nivou, uvek dodje jedna kad jednostavno nista ne polazi od ruke.

neko moje misljenje je da bi trebalo izbaciti finale domacih pvenstava i ubaciti play off na dva ili tri dobijena meca.. to je jedino realno i posteno.

final 4 nije korektna opcija ali je cinjenica da se od pocetku znalo da ce tako biti i forma je morala da se tempira.. ovde se ne radi o sistemu takmicenja..zvezda (kao i partizan) su imali sve.. prednost domaceg terena.. jace timove.. publiku.. ali nisu imali ono sta je najbitnije..cuku kad treba stisnuti da se stisne.... kao sto je zvezda ispala u evropi.. na isti nacin..ne umeju da igraju pod pritiskom..

a i postavka igre mi nije bila jasna..u zadnju cetvrtinu cibona ulazi sa 4 kljucna igraca sa 4 prekrsaja i ovi umesto da idu na prodore i navlace pete licne sutiraju trojke..trojkama se utakmica ne dobija..moze samo da se prelomi..najbolji dokaz za to je bas zvezdina utakmica protiv dinama sassaria..seca se neko? oni su nam ubacili cak 18 trojki pa smo ih pobedili...utakmica se dobija skokom, sigurnom odbranom i lakim poenima a ne forsranjem trojki...

neko moje misljenje je da bi trebalo izbaciti finale domacih pvenstava i ubaciti play off na dva ili tri dobijena meca.. to je jedino realno i posteno.

final 4 nije korektna opcija ali je cinjenica da se od pocetku znalo da ce tako biti i forma je morala da se tempira.. ovde se ne radi o sistemu takmicenja..zvezda (kao i partizan) su imali sve.. prednost domaceg terena.. jace timove.. publiku.. ali nisu imali ono sta je najbitnije..cuku kad treba stisnuti da se stisne.... kao sto je zvezda ispala u evropi.. na isti nacin..ne umeju da igraju pod pritiskom..

a i postavka igre mi nije bila jasna..u zadnju cetvrtinu cibona ulazi sa 4 kljucna igraca sa 4 prekrsaja i ovi umesto da idu na prodore i navlace pete licne sutiraju trojke..trojkama se utakmica ne dobija..moze samo da se prelomi..najbolji dokaz za to je bas zvezdina utakmica protiv dinama sassaria..seca se neko? oni su nam ubacili cak 18 trojki pa smo ih pobedili...utakmica se dobija skokom, sigurnom odbranom i lakim poenima a ne forsranjem trojki...

:tick:

Samo za to je opravdanje gust raspored...

Za 2 dana,desio se sunovrat srpske košarke.
Cele godine su bili na mestu lidera i za 2 dana sve to pada u vodu,pre svega krivicom zvezdinih igrača i uprave pa tek onda sistemom takmičenja,koji je u najmanju ruku glup.
Zvezda da pokupi svoje omladince iz Mege,doda tu Dangubića i možda još nekog,strancima da odrešene ruke,pošto će sada gotovo sigurno tražiti da idu,osim ako im Čović ne da neke astronomske ugovore.što bi po meni bilo suludo.
Imaju i ove dokvalifikacije za Evro ligu,male su im šanse pored ruskih timova tamo ali nisu baš ni aucajderi.
Evro kup je najrealnije rešenje i to sa timom koga čine domaći igrači.
Ciboni i Cedeviti svaka čast,u najgorim okolnostima izvojevali su pobede,malo je tu radio i zakon verovatnoće.U poslednjih par godina,srpski klubovi su dominantni u ABA ligi,morala je kolotečina jedne godine da iskoči iz koloseka i to baš kada je CZ imala najbolji tim,bar po imenima.
Evo pogledajte fudbal.
Po imenima,Partizan nikada "jači",međutim,sve je izvesnije da će izgubiti titulu ove godine,posle 6 ili 7 uzastopnih,čini mi se?.
Kbg ga,takav je život,ne može ništa večno.
Sledeće godine CZ lepo da pokupi svoje omladince po Super ligi, da zadži samo one strance koji izraze želju da ostanu i da krene u Evro kupu od početka.
Možda ga i osvoji,pošto je ove godine bila jako blizu.
Mislim da i Radonjića treba smeniti i ako nije tako loš trener.
Čovek ne ume da igra do kraja, timovi mu padaju pri kraju kada se lomi utakmica ili takmičenje.
Tako je bilo u Budućnosti,tako je sada.
Mislimda bi Aco Petrović,Vukojičić ili Vučurović bili odlična rešenja za CZ.
Mislim da su svi u Litvaniji ili Ukrajini.
Vukoje je valjda u Skoplju?.

Kakvo crno opravdanje, dovesti umesto Šilba(uz sve njegove mane) nekakvog Lipovija i ostaviti glupog Simonovića. A Tadija tek .. lele majko.
Bobi, Đenka, Blažić , Luka, i ovi klinci. Ostalo razlaz. I to odmah.

Kakvo crno opravdanje, dovesti umesto Šilba(uz sve njegove mane) nekakvog Lipovija i ostaviti glupog Simonovića. A Tadija tek .. lele majko.
Bobi, Đenka, Blažić , Luka, i ovi klinci. Ostalo razlaz. I to odmah.

Samo Luka, Nelson,Blazic,Lazic,Radenovic...........Svi ostali voljno.......Dzenkins je priznali to ili ne samo jedan siledzija s loptom, Marjanovic ima tu manu da treneri ne mogu da trpe negove mane, zarad prednosti,Katic sem sto nema dovoljno visine za centra unosi i znacajnu nervozu u sopstvenu ekipu svojim ispadima na terenu........

A kakve tačno veze ima njihov sukob sa polufinalima ABA? Lupetate gluposti.

Naravno. Zvezda je pukla zato sto jednostavno nema trenera. Radonjic je jedan mali trener za neke male klubove covek koji ne zna da pripremi ekipu da igra pod pritiskom. U EL covek sem protiv Makabija u Izraelu gde su nas odvalili sve ostale utakmice je mogao da dobije ali ih je gubiu u zadnjih minut-dva ..kada krene pritisam na kraju i drz-ne daj covek ne zna sta da radi i samim tim i igraci zakazu posto imaju nesposobog trenera. Tako i u BA ligi...tokom sezone kad nije frka i ako puknes,nema nekih tenzija igra se opusteno i on pobedjuje ali kad doslo F4 i odlucujuci mec covek nije znao gde se nalazi i sta da radi a samim tim i igraci. Priprema mu je NULA.
Sto se Partizana tice tu me malo iznenadilo koliko god je onaj Vujosevic jedan smrad najobicniji mora mu se priznati da je uvek znao da pripremi svoje igrace za te odlucujuce trenutke.Ali izgleda je ovaj put omanuo mada mora se priznati da su mu centri blaga retardacija za razliku od cedevitinih koji su odlicni. Ima Partizan ok tim ali u istom i par teskih retarda koji su ga kostali finala.

Poslednja izmena:
Marjanovic je jad, a posebno je smesno to sto takav igrac nema sta da trazi u Radonicevoj viziji kosarke. To se tacno vidi da ga je neko nabio u tim na silu, a da se trener nista nije pitao. Cela Zvezdina sezona je presmesna, i krpljenje ogromne rupetine na visokim pozicijama. Oni celu odbranu kada je Marjanovic u igri koncentrisu na krpljenju njegovih rupa, trose se kao ludaci, zato ne mogu da ulaze u ritam u napadu, iako imaju barem 3 igraca koji su fenomenalni za pravljenje prednosti prodorom u reket. Najjaci su ovi sto pricaju da je Marjanovic napredovao, tako sto su neki ocigledno poceli da mu pricaju da ne spusta loptu ispod muda kada je primi za zicer, ili posle ofanzivnog skoka. To se uci na prvom treningu za pozicije ispod kosa, a njega to naucili u 25-oj godini, i on je kao napredovao. :lol: Doduse, debili iz Partizana Gagic i Musli ni tu lekciju ne znaju; tako da, za ove nove talentovane srpske i grace, i to je uspeh :hahaha:

Ako neki moron stvarno ostavi Marjanovica u timu i sledece godina, navijam da Zvezda svaku gubi sa po 25 razlike, jer to i zasluzuju. Jedno je kada imas presmesne pare, pa moras da trpis drveta Gagica i Muslija, ali sasvim je drugo kada ti muljator menadzer prodaje potpunu kosarkasku neznalicu za neke prosecno/solidne pare.

Ma nema od toga ništa, nisu maloumni da propuste šansu da igraju EL, pare će se već naći. Nego neka se gazda založi da organizujemo kvalfikacioni turnir, pa da imamo šanse da uletimo i mi.

Mozda i hoce, jer bi to bilo bacanje para, posto bi bili na gubitku cak i da igraju Evroligu. Sad samo da vidimo da li su hrvatski politicari toliki popullisti kao srpski, i da li ce da bacaju pare u bunar samo da bi imali Evroligasa. Verovatno jesu, tako da ce ludacki gubitas Cibona da ima evroligasku ekipu.

I ja mislim da se Radonjiću ozbiljno drma klupa, ali ne sada, već na kraju sezone ako neosvojimo titulu u domaćem prvenstvu. Džaba mu sve pobede, ako ispadne da smo u najvažnijim utakmicama u sezoni doživeli poraze

Može on da dobije i sve utakmice do kraja godine opet je sve upropastio porazom od Cibone.
Najvažnija utakmica sezone je prošla a ova srpska liga je sviranje qrcu. Nek idu sada tamo oni moroni od "delija" što bojkotuju ABA ligu, nek navijaju za luzere i debile od "igrača". Mene videti više neće...

Back