KK Crvena Zvezda

Ova utakmica me podseca na Budiveljnik kad niste mogli vola u dupe da ubodete a ni protivnik nije briljirao a onda je Dzenkins dobio dijareju i urnisao protivnika. Promenice se na poluvremena dosta toga u igri Zvezde. Mislim da je Bobi dobio previse minutaze.

Za 3 1/15.
Ajde da je Cibona igrala neku odbranu nego je vecina suteva bilo iz cistih pozicija...
Znao sam da ce se ovo dogoditi bas u prelomnim trenucima. Radonjic uopste nije spremio ekipu za ovaj mec vec je usao u njega kao da igramo Superligu.

Већ видим крај приче: Радоња раус, Чова пизди јер му пропада организација Ф4, тим иде у к**aц.
Дан мрмота ми живимо.

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da je Radonjić malo naivno shvatio ovu utakmicu. Zvezda realno ima jaču ekipu i dužu klupu ali to ne znači da je pobedila pre nego što je izašla na teren. Tu se vidi da nije trener za velika dela. Sutra će i Partizan imati ogromne probleme sa Cedevitom. Živi bili pa videli.

Mislim da je Radonjić malo naivno shvatio ovu utakmicu. Zvezda realno ima jaču ekipu i dužu klupu ali to ne znači da je pobedila pre nego što je izašla na teren. Tu se vidi da nije trener za velika dela. Sutra će i Partizan imati ogromne probleme sa Cedevitom. Živi bili pa videli.

Bit će problema za Partizan ali Partizan je puno bliže finalu, jaki su ,plus domaći teren i navijači koji stvaraju naj veću buku!

Naivno?
A sta je to Radonjic mogao da uradi?
Sta je on to pokazao kao trener?
Da mu ekipa sutne na utakmici 30 trojki, a u ekipi ima centra visokog 230?

Mali covek, malih mogucnosti.............I epilog se zna........

Ja ga ne volim(Zeljka Obradovica), smatram da je imao suvise srece a premalo znanja, ali....
Finale EP 1997.godine, finale sa Italijom, nasa ekipa rasturena povredama, umorom, Italijani sa Mejersom i Fuckom , mozda te sezone u najboljim formama u karijeri...
Osnovni plan A Obradovica, prvih 5 minuta potuci se, ne dozovliti Itlaijanima da pomisle da sutnu loptu na kos, a da ih neko ne udari po ruci......
Epilog: Kada su posle pet minuta poplavile ruke Fucki i Mejersu, lagano dobijena utakmica......

Svaka slicnost je namerna.........

Saric?
Bogami ce nam se naje.bati majke narednih godina..........Uostalom, ko ce koga ako ne svoj svoga......

Poslednja izmena:
Ovaj Šarić je čudo od igrača. Dominantan na svojoj poziciji a Radonjić legenda iako je to znao kao da nije ni postavio odbranu na njemu. Dečko je non-stop bio sam. Uopšte mi nije jasna ovakva postavka igre Zvezde. Skroz drugačije od predhodnih utakmica.

Back