crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ja da sam išao sa igračima u ovu rusku džamahiriju omjesto one budale crnogorsko grobarske izgubio bi' manje od 11...
Otkud sad da je grobar? Igrao je kod vas godinu dana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja da sam išao sa igračima u ovu rusku džamahiriju omjesto one budale crnogorsko grobarske izgubio bi' manje od 11...

I tu si mislim u pravu.
Da ne bi Dzenkinsa protiv Budiveljnika, kada je pocelo da ga se.re k`o grlicu, Zvezda bi ostala tamo gde je otprilike nivo Radonjica - medju 8 Evrokupa.
A ima ekipu sa potencijalom za TOP 8 Evrolige.
Ovo polufinale utešnog takmičenja je ipak veliki uspeh za Zvezdu. Ako sačuvate osnovu ekipe koja je ovim polufinalom sazrela (nisu to mladi igrači, ali nemaju ni mnogo iskustva igranja na najvišem nivou) i zamenite ono što vam ne valja, sledeće sezone možete da se borite u F16 za F8.
Mislim da preteruješ. Zvezda nema dužinu klupe za tako nešto i vrhunskog igrača-vođu za tako nešto.
Što se tiče samog Radonjića, on je nešto kao V. Jovanović, čovek bez B varijante i kad ga provale on ne može da nađe drugo rešenje.
Iskreno,jesmo prošli srećno u polufinale ali smo se zato zaglibili sa promašajima u revanšu da to nije normalno što nas je i koštalo poraza.sad kad se malo sumirao utisak, onako objektivno mogu da kazem da je i ovo dokle smo stigli uspeh...generalno Covic je preporodio klub doveo finansije u kakav takav red radi se u kontinuitetu vec dve sezone, treba jos ulaganja i duza klupa iskusnijih igraca, i rezultati ce doci...ne moze da se odmah osvoje medalje tu su i druge ekipe koje vec godinama mnogo ulazu ipak je to evropa...a sto se tice trenera...pa realnost je da mu je ovo itekakav uspeh u karijeri...nije stigao tu jer ne zna znanje...ali sa duzom klupom mozda je mogao i vise...videcemo hoce li uzeti titulu do kraja sezone nema jos mnogo...ako ne uzme, morace da pakuje kofere.

Рашко Катић: Не изгледа добро, не гине ми пауза
Lako se može desiti da igrate bez nosonje na F4, to je popriličan hendikep? Ponovili ste našu grešku, ništa nije doprineo u 2/2 a osakaćen je za mnogo duži period.

Njegovo preposteno bezgresno velicanstvo Nebojsa Covic - http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/458009/Covic-kupovao-zemlju-od-Nikolicevog-savetnika
"Na nasa pitanja (o dogadjajima iz 2003.) Covic nije hteo da odgovara jer nece da prica iz pamcenja i uputio nas da pitamo one koji su dosli posle njega jer je on bio u koordinacionom telu do 2004. godine", te onda nije mogao znati sta je KRAO 2003. sto je i logicno... wtf!?

A gledaj ko ga najviše čita i ko mu najviše veruje 

Dakle nemaš odgovor...nemoj onda više da se baviš dokazanim grobarskim novinama jer znaš da će uvek pisati protiv Zvezde (bilo da je u pitanju fudbal ili košarka) ili se ispovedi da si nas lagao i da se kaješ u vezi blica kako ih mrziš.Blic naravno JESTE zvezdina revija, samo ne kapiram na konto cega mislis da ovo znaci da lazu jer pisu o vlasniku FMP-a, mozda su jos uvek oni prave delije a nisu postali pantelije pa ih zabole za Covica!? Ili im je tako receno da izokola spopadnu ponekad Covica, mozda mu vas bog otac sprema nesto, i B92 je zvezdasko glasilo pa Olja par puta osinula Covica, sta je bre on bog neki pa da ne sme niko A da kaze o njemu (sem ovde, gde stvarno ne sme, Alfred opet dobi ban zbog reci pudl... dok vas 3 NISTE iako ste u prethodna 3 dana nazivali Duleta svinjosevicem)!?

Jedan odgovor, a koga onda zabole da cuje svaka 2 dana vesti o ZKK cz, kad se nije moglo cuti o ZKK Partizan koji HARA BEZ PORAZA, koga zabole sad za vas?
Ajde odbojka je popularniji sport, gde si sta i kad cuo o zenskoj odbojci a da nije vest o OK cz, jos od doba kad su Postar-ke dominirale pre 10-ak godina pa moglo nesto i da se vidi i cuje na RTS-u nije se nista sem o zvezdi culo!!
Ja do sada na blicu nisam nailazio na njih.Jedan odgovor, a koga onda zabole da cuje svaka 2 dana vesti o ZKK cz, kad se nije moglo cuti o ZKK Partizan koji HARA BEZ PORAZA, koga zabole sad za vas?
Ajde odbojka je popularniji sport, gde si sta i kad cuo o zenskoj odbojci a da nije vest o OK cz, jos od doba kad su Postar-ke dominirale pre 10-ak godina pa moglo nesto i da se vidi i cuje na RTS-u nije se nista sem o zvezdi culo!!
Po CEMU je Blic dokazano Grobarska novina, samo nas pljuju a retko sta lepo ces da procitas, lane Partizan hara u zenskoj kosarci u 3 lige BEZ PORAZA osvojio sve trofeje, i mogao si procitati samo po pasus nakon osvajanja, a o vama po 7 vesti dnevno, svaka vest ima 90% ganskih komentara, ja sam tamo i odustao da pisem jer bes ti takav sajt kad ako ne napises nesto sto nije hvalospev zvezde, cak naprotiv, mozes 5 dana da saljes nece objaviti, ne znam sta si ti pio, i na sta nemam odgovor, po obicaju lupetas!!