KK Crvena Zvezda

Moka rekao da ovo nije njegova zvezda nego Coviceva privatna, na to su ga vidim polovina delija pohvalile kao principijelnog, a druga polovina, tzv pantelija, ispljuvali najstrasnije, da ste samo videli te komentare uvreda, nazivanja ljudskom nulom, smradom koji je dokazao kakav je covek time sto je igrao za Partizan, nebitnim likom od kog su vece legende Covic i Nelson, itd...
Ja sam se kao Grobar zgrozio , mi NIKAD ne bi izvredjali onako neku nasu legendu (posebno da nam je jedina kao vama), eto i Divac je igrao za vas, trebala mu kinta a bio lokaut, ali ga opet niko od nas nije nikad pljuvao zato, Pesic je donekle druga prica ali 1 pesmica nije strasna, on je znao da pljuje po Partizanu od kog je hleb zaradjivao godinama i u kom proveo 5 godina od svojih 11 mislim igrackih, takoreci pola profi karijere...
Naravno da to nije ta Zvezda,jedino od te trojice najboljih igraca uz pomoc kojih je i Zvezda osvojila kup kupova je ovde Kapicic
najsmesnije od svega je sta ce ovaj celavi mirko pavlovic na ovoj slici
Covic je pokusao da Moku dovuce kao mecku bozanu za pokazivanje
Ducija pretpostavljam da nije ni pokusavao da pozove:lol:

Ziceraši. Ja sam mislio kad je bio onaj nalet i kad ste izjednačili razliku da ćete ih slomiti. Ali Katić se ispromašivao i isprodavao lopte pa je onda Jaka promašio polaganje a onda i Nelson. Tu je već bilo jasno da gubite. Nije mi jasna odbrana na Zizisu.

Kako ste se došlepali srećno do polufinala, još ste i opravdali kvalitet za igranje polufinala onom utakmicom u Areni i pobedom +11. Imate za čime da žalite, prevashodno zbog toga što ste dozvolili Uniksu da bez neke igre dođe do 10 poena prednosti, a onda je već počelo kolo da se raspada. Oni su celo poluvreme gradili +6, a onda očas posla nadogradili još 10 poena na to, za 2-3min. Prvo poluvreme nije bilo loše.

Meni nije jasno zbog čega je držao Katića celu treću četvrtinu, plus skoro pola četvrte, iako je bio očajan. U svakom napadu je lopta išla na njega, on promaši i sve tako. Previše konfuzije, previše.

Katic u trecoj cetvrtini upropascuje 3 napada Zvezde za redom i tek onda ga menja. Promasio je bar 2-3 zicera u toj cetvrtini. Ok povredjen je ali on to radi i kad je zdrav.

Katic u trecoj cetvrtini upropascuje 3 napada Zvezde za redom i tek onda ga menja. Promasio je bar 2-3 zicera u toj cetvrtini. Ok povredjen je ali on to radi i kad je zdrav.

Čini mi se da ga je izbacio tek na početku četvrte, a u trećoj je promašio 300 šuteva, bilo bi lepo da je samo 2-3.

- - - - - - - - - -

Ставили вас Руси на место.

Ma samo nek' si ti nama srećan.

Pa nema koga da ga zameni.
To se vidi danas, kada se igra na visokom nivou, a mozak Radonjica nije to mogao da predvidi na pocetku sezone.
Katic je po vokaciji jedini centar u Zvezdi, obzirom na to kako na kosarku gleda Radonjic, pa mu Marjanovic sluzi samo za plasenje protivnika, ili za pobede nad pionirima.
Kada imas tako dominantog centra kakav je Marjanovic, nije dovoljno samo da ga pustis na parket, nego treba da obezbedis njegovu dominaciju, pozicionim napadom, dobrim rasporedom, akcijama za njega.
To bi posebno donelo dobra Zvezdi obzirom da Marjanovic ima neuporedivo bolji povratni pas od Katica....

sad kad se malo sumirao utisak, onako objektivno mogu da kazem da je i ovo dokle smo stigli uspeh...generalno Covic je preporodio klub doveo finansije u kakav takav red radi se u kontinuitetu vec dve sezone, treba jos ulaganja i duza klupa iskusnijih igraca, i rezultati ce doci...ne moze da se odmah osvoje medalje tu su i druge ekipe koje vec godinama mnogo ulazu ipak je to evropa...a sto se tice trenera...pa realnost je da mu je ovo itekakav uspeh u karijeri...nije stigao tu jer ne zna znanje...ali sa duzom klupom mozda je mogao i vise...videcemo hoce li uzeti titulu do kraja sezone nema jos mnogo...ako ne uzme, morace da pakuje kofere.

Back