KK Crvena Zvezda

Opet se ponovilo, samo sto se veceras videlo malo jasnije nego ranije.
Radonjic je trener koji "leci" posledice na terenu.
Kada imas skup i dobar tim, to ce da pije vodu u 3/4 slucajeva.

Medjutim kada treba da se osvoje trofeji, da se iz ekipe izvuce ekstra kvalitet, kada treba da se odigra nesto novo, Radonjica nigde nece biti.
On je trener bez vizije, bez imaginacije i sto ne reci i bez znanja.
Panionis igra sa centrom kojeg Katic odgura snagom, i Marjanovic mu ne da ni poena.
Setite se , za 40 minuta utakmice , koju je to izmenu izveo Radonjic, sa idejom da ON nesto promeni u igri, a ne samo da odgoovri na promenu kod Panionisa?
Protiv Panionisa to moze da sljaka, ali kada dodje prolece i bitka za trofeje, siguran sam da nece.

A to se najbolje videlo po završetku utakmice kada je duboko uzdahnuo (kao,laknulo mu je)...totalno se oslonio na individualnost !

Sasvim je realno da je Ćoki angažovao one "spontane" zviždače, a da je Vučićev brat uzvratio onim šalom i "spontanom" podrškom.
A realno je da će gazda Ćoki sve manje biti gazda, pošto su postavljena tri nova SNS člana u upravu.

Opet niste pustili Budućnost, nemojte opet ko bren da kukate posle :lol:

Nije bila razbijačina, al delovalo mi je ovako ovlaš gledajući kao solidna utakmica, dobre partije Radenovića i Nelsona.

Vase carstvo odlazi polako u istoriju....

Koga na ovoj temi briga za naše carstvo u kontekstu priče o vašem novom klubu i SNS?
Pređi na našu temu ako ti je stalo do tih priča.

Opet niste pustili Budućnost, nemojte opet ko bren da kukate posle :lol:

Nije bila razbijačina, al delovalo mi je ovako ovlaš gledajući kao solidna utakmica, dobre partije Radenovića i Nelsona.

Koga na ovoj temi briga za naše carstvo u kontekstu priče o vašem novom klubu i SNS?
Pređi na našu temu ako ti je stalo do tih priča.

Vama se nas klub prividja u svakoj kombinaciji i sa svim i svacim. A pogotovo kad vam kole krenu nizbrdo a vi nemocni da zakocite.

Nastavite sa pricom...

Back