Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.207
Najjači mi Jakovljević. "Mi smo sada... ovaj, Crvena zvezda je"...to je rekao jedno 5x u onih 15min utakmice što sam gledao. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opet se ponovilo, samo sto se veceras videlo malo jasnije nego ranije.
Radonjic je trener koji "leci" posledice na terenu.
Kada imas skup i dobar tim, to ce da pije vodu u 3/4 slucajeva.
Medjutim kada treba da se osvoje trofeji, da se iz ekipe izvuce ekstra kvalitet, kada treba da se odigra nesto novo, Radonjica nigde nece biti.
On je trener bez vizije, bez imaginacije i sto ne reci i bez znanja.
Panionis igra sa centrom kojeg Katic odgura snagom, i Marjanovic mu ne da ni poena.
Setite se , za 40 minuta utakmice , koju je to izmenu izveo Radonjic, sa idejom da ON nesto promeni u igri, a ne samo da odgoovri na promenu kod Panionisa?
Protiv Panionisa to moze da sljaka, ali kada dodje prolece i bitka za trofeje, siguran sam da nece.
Jos jednom se videlo da nema Radonjic pojma..
Nisam za nagle promene..Ali nece ici ovako dobro kao danas u mecevima za trofeje.

Na osnovu toga što SNS kadrovi polako postaju većina u UO.
Čekajte nas tamo, doćićemo kad tad.Vase carstvo odlazi polako u istoriju....

Vase carstvo odlazi polako u istoriju....
E, onda u redu. Prešao sam na NBA pa malo skakao.Zapravo bila je razbijačina, razlika je bila +23, mogu da nam se zahvale što smo ih pustili da na kraju priđu na 10![]()
Opet niste pustili Budućnost, nemojte opet ko bren da kukate posle
Nije bila razbijačina, al delovalo mi je ovako ovlaš gledajući kao solidna utakmica, dobre partije Radenovića i Nelsona.
Koga na ovoj temi briga za naše carstvo u kontekstu priče o vašem novom klubu i SNS?
Pređi na našu temu ako ti je stalo do tih priča.
"Utakmica je bila teška, igrali smo protiv kvalitetnog protivnika. Super smo se spremili, kvalitetno odigrali prvo poluvreme i treću četvrtinu i posle toga malo trenirali, vežbali", rekao je Simonović.

Kakva bananica![]()
Najjači mi Jakovljević. "Mi smo sada... ovaj, Crvena zvezda je"...to je rekao jedno 5x u onih 15min utakmice što sam gledao.![]()

samo bahato! jer smo tako u mogućnosti!
![]()
Na osnovu toga što SNS kadrovi polako postaju većina u UO.
samo bahato! jer smo tako u mogućnosti!
![]()
Biti u UO i oduzeti vlasniku klub su ipak 3 razlicite stvari...![]()