KK Crvena Zvezda

Ja samo kazem da mi uopste nismo neki favoriti za osvajanje tog EC. Mozda jesmo medju boljim ekipama u tom takmicenju ali favoriti sigurno nismo.

I mislim da taj koji to prica,ili nema veze sa vezom ili ne misli dobro klubu.

Roster koji Zvezda ima je medju najboljima u Evrokupu, samo sto je problem sto je na celu te ekipe Radonjic, a ne neki trener.
Situacija oko Silba to najbolje potvrdjuje.

Evo statistike vaših igrača posle svih utakmica:

Ovi indeksni poeni nisu isti kao regularni indeksni poeni, da ne bude zabune.
Statistički najbolji igrači su Nelson i Marjanović, a najgori je naravno Branko Lazić. :mrgreen:
Neverovatno mi je da samo 4 igrača imaju pozitivnu +/- statistiku, što znači da samo sa njima možete da pravite prednost na parketu.

Poslednja izmena:
Da ne bude da pljujem Lazića, vidi se da je radio na sebi, mislim da je malo racionalniji, fokusiraniji nego pre i malo sigurniji sa šutem, ali on to sve pokvari svojom "odbranom" kojom pravi faulove brzinom svetlosti, i koja mu je, realno, prolazila najbolje samo u KLS ligi.

Pojavio se članak na francuskom, prevedoh ga google translate-om na engleski, i istina je da je Šilb rekao upravi da želi u onaj tim Pariz crtica kako već kod svog bivšeg trenera, a taj trener je rekao da nisu to očekivali i da će razmotriti situaciju, jer je novac u pitanju. Ili se cenjkaju, ili nemaju da plate.

PS: Evo i B92 je to objavio
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=16&nav_id=800877

Poslednja izmena:
Naravno. Ali Šilb je izgleda već otišao. Repriza iz predhodnih godina. A protiv Radonjića se trenutno vodi neviđena hajka i u štampi i po raznim forumima.
Tako da ne znam šta će biti.. Sve je moguće.

Naravno. Ali Šilb je izgleda već otišao. Repriza iz predhodnih godina. A protiv Radonjića se trenutno vodi neviđena hajka i u štampi i po raznim forumima.
Tako da ne znam šta će biti.. Sve je moguće.

Mislim da se tu neko petlja previse u nesto sto se bas ne razume.

Ok je,neka puste Silba.Ali neka mu nadju adekvatnu zamenu.

Silb je definitivno zavrsena prica. Ponadao sam se da ce sve ovo ipak biti neka vrsta sok terapije za njega,da se trgne malo iz letargije,ali je zavrsio pricu u Zvezdi.

Jeste igrao ocajno u zadnje vreme,ali ako ne dovedemo nekog pojacanje pribliznih kvaliteta kao sto je Silb,u debelom smo minusu.

Kad se Mitrovic povredio,ostali smo bukvalno sa jednim igracem na poziciji 4.Sad kad se Mitrovic vrati imacemo ih 4!? Radenovic,Mitrovic,Dragicevic i Tejic,a na poziciji 3 ostade samo Simonovic.

Mozda ce Radonjic da forsira Dragicevica na krilu,ali mislim da treba pojacanje na toj poziciji.

Back