KK Crvena Zvezda

Mi prvi nismo nikad lako dobili u Kragujevcu, redovno gubili, sve do ove sezone. Radnički je jednostavno preslab, nema igrača, krpi se nekako, pa smo ih lako dobili. A vi ste ih recimo u Kupu 2013. nakantali 30 razlike, kada ste imali tim "samo" za klasu iznad njih, a sad imate tri.

Više ni ne brojim koji put je Muta prodao Zvezdi ove neizvesne završnice. :mrgreen:

Preterujes.
Niko ovde nije bilo sta prodao...
Jednostavno, mnogo mala rotacija, igraci preumorni u finisu i pad je neminovan.
Slicno je bilo i sa Himikom...

Nego ja ne mogu da se nacudim nekim odlukama ovogo Radonjica.
Covek je zaboravio Bobija na klupi. Jeste Nosonja odlicno odigrao u finisu, ali ipak, ni minut za Bobija u 4/4 nije bas najjasnije.

Isto ona fora sa Tejicim i Radenovicem, sa dve cetvorke, kada je Radnicki poceo da spusta loptu pod kos i pravi prednost u reketu.
Mislim, verovatno je hteo da dobije na brzini, ali opet, meni to nije logicno, pogotovo kada imas dve jake petice.

Kad sam ja bio pristalica tih teorija zavere? To je sprdnja, i aluzija još na vreme kada je Mutu "prodao" Sajmon u polufinalu KLS 2012, preko čuvenog poraza u Laktašima, i još nekoliko tesno izgubljenih utakmica. Naravno da ne mislim da je Muta makar jednu namerno izgubio.

Retko je na jednoj ozbiljnoj utakmici dva profesionalna tima videti na obe strane onako diletantsko vodjenje meca.....
Kao da su se takmicili ko ce da bude veci debil.
Izlgeda da je Mutu tu bas tesko nadmasiti,sto se tice vodjenja ekipe sa klupe..

Da li je moguce da je neko ovoliko ogranicen , bez imalo mozga, a kamoli talenta za vodjenje ekipe?

Kasnije je Radnički izveo nižu postavu, odmah mu je dosuđen i treći faul, a utakmica se jednostavno tako razvijala da sam smatrao da treba da igraju nešto pokretljiviji igrači.
Pa.....?
Onda izvede Bobija na parket, pa svaku loptu da njemu,na zakucavanje...........Ili Radonjic mozda mislis da ce oni sa nizom petorkom bolje sutirati spolja da zaobidju Bobija , nego Bobi sa metar od kosa?
Cuj, tim iz Male Mostanice izvede nisku petorku, i onda Bobi ne moze da igra jer mu trebaju pokretljiviji igraci?
Ako on ostane ove sezone velike su sanse da Zvezda opet procerda sezonu sto se tice trofeja.
A ima ekipu ove godine da ABA,srpsku ligu i Evrokup zavrsi sa najvise 2,3 poraza do samog kraja sezone.

Poslednja izmena:
Nisam video kako je Bobi zaradio prve dve lične greške, ali sam video treću - otišao je predaleko od koša da pokrije Lešićev šut sa distance, ovaj je to naravno lako prepoznao i lako ga zaobišao i otišao na prodor, Bobi to ne može nogama da prati, i usledio je faul. Tako će svako normalan napadati tako sporog igrača. On koliko donosi u napadu toliko će propustiti u odbranu ako se ne pokrije, a Radonjić očito još uvek nema ideju kako da pokrije šut spolja a Bobi ostane dole da zatvori reket i čuva se faulova. Trebao bi mu neko šapnuti da postoji zonska ili kombinovana odbrana. :mrgreen:

Osnovna Radonjićeva greška je što je utakmicu teško zakomplikovao jer nije uradio ono što je uradio protiv Bilbao-a - nametnuo stil igre koji njemu odgovara. U sredu mu je odgovaralo trčanje protiv matore ekipe, sad mu je trebao sporiji ritam da iskontroliše agresiju Radničkog i izbaci Marjanovića u prvi plan.

Radonja je košarkaško znanje očigledno pokupio gledajući Vupi Goldberg - Šilb dobija 'Stejsi Paton' tretman što naravno mora da uspe.
Preostaje mu samo još da Ivan tj Bobi nauči da igra difens i titula je obezbeđena :-D

Back