KK Crvena Zvezda

Da li je ikada u karijeri on igrao trojku? Naravno da sve zavisi od trenerske filozofije i postavke, ali on je više 4/5 nego 4/3. Jednostavno je prespor za trojku.
Stvar je jasna, trojka je Simonović, a menjaće ga Blažič, koji je celu prošlu sezonu u Olimpiji proveo na trojci.
Juče je neko na drugom forumu rekao da mu drug radi na aerodromu i da je vadio kartu za Šilba i porodicu, ženu Čehinju i dvoje dece.

Tadija može da igra trojku. I to dobro,

Moze da odigra trenutno,ali ne moze da bude dugotrajno resenje.

Simonovic ostaje usamljen.A on ne ume da pogodi nijednu dvojku ako to nije ulaz ili zakucavanje.Njemu je lakse da pogodi sut za tri nego za dva.

Moje je misljnje da mora da se dovede adekvatna zamena.Silb je imao izuzetan osecaj za sut,meku ruku,ne pamtim da je u Zvezdi skoro igrao tako neki igrac sa takvom lakocom da pogodi iz svake pozicije...treba nekog sutera da dovedu.

U slucaju da ostanemo bez adekvatnog pojacanja posle odlaska Silba,Partizan je u prednosti.

Posledica hajke koja se vodi protiv trenera, a u sred sezone, od nazovi navijača koji ionako bojkotuju ABA ligu.
I mediji su dali debeo doprinos tome. Blic na prvom mestu. Proglasili onu mrcinu Šilba najboljim Zvezdinim igračem u zadnjih 100 godina.

Po priči onih koji su bili na utakmici, prozivke su stigle od tvrdog jezgra navijača, ali ne onih huligana, nego onih što godinama, ali godinama prate klub. Sede u parteru B, a nekoliko je poznato i na drugim forumima, idu po gostovanjima zajedno sa klubom, itd. Oni su prvi počeli da zvižde Šilbu.

Vaš je problem pa me nije mnogo briga, al' da je problem mog kluba, uopšte ne bih isključio mogućnost da je to naručeno navijanje od strane Spasioca Nebojše, da krivac za slučaj Šilb bude Radonjić (u očima navijača), a on veliki spasioc i zaštitnik kluba, kako sada nastupa. Iako je svima otprilike jasno da Radonjić nije sekao Šilba jer nije bilo igračkog razloga, nego razloga u evrima.

1525236_717867668231007_1234758909_n.jpg

Nacionalno blago i stub srpstva.

Realno Silb za novac koji je placen nije se otplatio ni 30%. Cist promasaj i bacen novac. I treba ga menjati. Ne znam da li se nije uklopio u tim ili ga boli ona stvar da igra kad vec ima debelu lovu ali svejedno covek nije pokazao apsolutno nista.

http://www.mozzartsport.com/vesti/spremne-zamene-za-silba-zvezda-hoce-da-vrati-omara-kuka-i-branka-cvetkovica/69124

Spremne zamene za Šilba: Zvezda hoće da vrati Omara Kuka i Branka Cvetkovića!

Mogućnost da dođe Kuk je odlična, dok za ovog Cvetkovića ne znam šta bih pametno rekao. Daje 11 poena po meču u KAZAHSTANU, zemlji košarke, i to je izgleda preporuka za Zvezdu.

Na prvi pogled izgleda malo cudno.Cvetkovic jeste klasicna 3,ali Kuk je klasican plej. Pitace se neko,nama treba igrac na poziciji 3.Jeste ali moje je misljenje da ce Radonjic da prebaci Dzenkinsa na 2,jer je jos jednom pokazao da je rasan strelac.Kuk bi bio odlicno pojacanje na pleju.Ima i kvalitet i iskustvo.Cvetkovic,ajde da kazemo da nije los...

Ima malo logike u vezi ovih imena,ali ja mislim da je ovo sve netacno i pisano bezveze. Dok ne bude nesto zvanicno,ja ne verujem u nista.

Realno Silb za novac koji je placen nije se otplatio ni 30%. Cist promasaj i bacen novac. I treba ga menjati. Ne znam da li se nije uklopio u tim ili ga boli ona stvar da igra kad vec ima debelu lovu ali svejedno covek nije pokazao apsolutno nista.

Cinjenica je da je igrao ocajno odbranu.Potpuno indolentno i nezainteresovano.U napadu ponekad i nije bio los,vidi se da ima meku ruku,zna da pogodi,da asistira,ima osecaj...ali iskreno,jako malo je pokazao.

Mislio sam da ce ovo da bude samo kao neka sok terapija da bi se malo trgao iz letargije.Ali izgleda da klub nece da ponavlja gresku kao sa Braunom.

Na prvi pogled izgleda malo cudno.Cvetkovic jeste klasicna 3,ali Kuk je klasican plej. Pitace se neko,nama treba igrac na poziciji 3.Jeste ali moje je misljenje da ce Radonjic da prebaci Dzenkinsa na 2,jer je jos jednom pokazao da je rasan strelac.Kuk bi bio odlicno pojacanje na pleju.Ima i kvalitet i iskustvo.Cvetkovic,ajde da kazemo da nije los...

Ima malo logike u vezi ovih imena,ali ja mislim da je ovo sve netacno i pisano bezveze. Dok ne bude nesto zvanicno,ja ne verujem u nista.

Mislim da je Đenkina prirodna pozicija ustvari dvojka, ali kod nas prinudno igra pleja. Nelson i Kuk bi bili odličan tandem.

Kuk dobro resenje?
Egocentricni manijak slabog pregleda igre i jos slabije tehnike(za mesto koje igra)
To je onaj "pametni" bek sto je sutnuo pet sekundi pre kraja meca Partizan - Unikaha flop sa pet metara koji je Vranjes skinuo kao da bere kruske, iako je imao bar tri slobodne opcije u napadu?
Smesan igrac , ali ce ne sumnjam doci u Zvezdu jer je to stara crnogorska veza, a Kuk stari crnogorac iz iz plemena Kukic..z:lol:z:lol:.........Da se uzme neka kinta od procenta sledeceg transfera...
Izgleda da su i jedan i drugi klub potpuno okupirali crnogorci, koje manje vise boli ****** za kosarku.....Kosarka moze, ali prvo svoj dzep.......
Radonjic, zna se cija je to skola............

Back