KK Crvena Zvezda

Opasnije je prirode nažalost, teško da će igrati više ove sezone. Njemu je koleno iskočilo, možda puklo unutra, a pitanje je šta je sa meniskusom i ligamentima. Od toga će zavisiti koliko će dugo odsustvovati, ali teško da može manje od nekoliko meseci.

Što se utakmice tiče, nisam znao da Krki opet neće igrati tri glavna igrača, a i sa njima su preslabi i ne bi dobili protiv vaših koji su ovaj put odigrali kvalitetno.

Kako javlja b92, već je operisan, vraćena mu je čašica kolena, i sad mora da se sačeka da se vidi šta je unutra oštećeno. Bilo bi dobro da su ligamenti samo istegnuti, pa da ima relativno kratku pauzu od mesec, dva, tri, koliko već to ide. Nadam se da će imati sreće.

Prebacim danas na Zvezdinom kalendaru sa novembra na decembar i tamo su fotke Mitrovića i Cvetkovića...sinoć na putu ka Beogradu:

Cvele-i-luka-posle-povrede.jpg

Ja sam se jedva nakanio kasnije da nesto veceram posto sam gledao sta se desilo, potreslo me je kao svakog normalnog coveka i u tom tonu sam rekao na sta mi sve lici. A vi to iskoriscavate za ebene forumaske prozivke.

Decko je imao srecu u nesreci da nista nije pokidao a tu vrlo lako moze stradati sve, ligamenti kao Leu i Baracu, meniskus kao Rouzu. Cujem da su prve procene 2 meseca odsustva, od toga se nije moglo vise ocekivati.

Poslednja izmena od moderatora:

Back