Stvarno nejasan potez Cakarevica
Jos cudnije je da nije dobio barem nesportsku i da se niko nije oglasio tokom utakmice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji smrad!
Ma ajte ljudi šta vam je,otkud vam to "koja smradina"Smradina ona najgora.
Ja neću opravdati taj potez koji je nesportski, ali oću tog dečka, jer nije podlac.
I Čakarević ga nije napravio namerno i sa namerom da povredi, već u afektu
Inače ovaj sveznajući se druži sa Zvezdinim košarkašima pa sigurno zna da nisu "poprilično mirni i dobri ljudi" za razliku od Čakarevića & co. (stavio sam to " & co" jer predpostavljam da su svi u crno-belim dresovima takvi u ovakvim situacijama).No, utakmica je od samog početka bila jednosmerna ulica, moglo se i bez ovog poteza, koji je opasan jer se neko može povrediti tako. No, pošto je Marko poprilično miran i dobar dečko, teško da je to uradio namerno, uradio je u afektu, nekontrolisano, tako da ga ne treba osuđivati.
Dakle,nema tu elemenata da se to okarakteriše,kako obično zna gosn' Frustrirajući rečima tipa:To "napravio namerno" je višak i moja greška
Dakle,podbadači laktova su p*čketine a ovaj potez Čakarevića je nekontrolisan i u afektu...Pičketine su pre ovi tvoji koji na kvarno udaraju i podbadaju laktove da niko ne vidi.
Prvo, navedi neki sličan primer pa ćeš videti da ne igramo tako.Miševi tako ne igraju,ovo je bilo sasvim slučajno.
Evo ga...a ovamo meni kaže:Haha zar si me toliko zamrzeo jer sam te uhvatio u lažima da je Partizan državni klub a vi niste?Mislim, znam da umem biti neugodan, ali baš da izazovem ovakvo voajerisanje i stalkovanje...
Samo dve stvari:
Prvo, navedi neki sličan primer pa ćeš videti da ne igramo tako.
Drugo, većina vaših igrača su normalni košarkaši i normalni momci, koji možda naprave nešto u žaru borbe (što je ok), a imate i nekoliko pičketina koji podbadaju i tuku na kvarno. Mi imamo samo jednog, a on ne igra.
Ebiga, i meni je malo žao što je Milutinović popio ono što su zaslužili Popovići i Tomas, a večiti žal će mi ostati ako se neko ne zapuca u vašeg trenera i ne izuje ga iz cipela.![]()
Ma gde da sam te omrzeo...naprotiv,zanimljiv si sa tvojim biserimaKoga briga šta ti misliš.
Kamo lepe sreće da ne budu više ni "sledeća sezona". čović bi morao biti šutnut iz košarke na neko vreme, a možda i zauvek, posle svesnog organizovanja ovog linča u njegovoj garaži, i potpuno neregularnih uslova za igru gde su se igrači mogli ispovređivati. Sramota. Ako se pređe preko ovoga, ne znam šta da kažem... Na kraju se još i dobro završilo, ja sam se plašio mnogo goreg.
Saša Danilović jeste težak i za'eban čovek, ali poređenje između njega i Čovića (DB, obogatio se 90ih, Kosovo, atentan na Đinđića...) je krajnje neukusno, i priliči samo ciganima koji bi da prebace loptu u naše dvorište. Kol'ko znam, ti nisi cigan, tako da ne znam odakle ti to. Isto takvo je i poređenje između ličnog sukoba sa sudijom i dovođenja u opasnost zdravlja, bezbednosti, pa skoro čak i života košarkaša koje je Čović svesno doveo u atmosferu linča. Danilović je samo simbolično kažnjen za šamaranje Jurasa, a ovde se očito ni ne vidi nikakav problem.
Danilović je samo jedan težak lik koji ima kratak fitilj, i mislim da nikako ne stoji poređenje sa čovekom koji bukvalno spada u kategoriju državnog i organizovanog kriminala.
Kad je on još kršio zakon? Ja stvarno ne znam, ako se dobro sećam, osim što je šamarao Jurasa, učestvovao je i u tuči na terenu.
Na konferenciji za medije košarkaškog kluba Crvena zvezda potvrđeno je, nasuprot spekulacijama, da će Svetislav Pešić i naredne godine voditi crveno-bele.
![]()
Na konferenciji za medije prisutnima je govorio Nebojša Čović koji je osim o temama finansijske prirode, dao potvrdu da će popularni Kari i naredne godine biti na klupi Zvezde.
Reagujući na pisanja beogradskih medija koji tvrde da Crvena zvezda ima velikih finansijskih problema zbog kojih je trener Pešić zatražio da ode iz kluba, Čović je izneo činjenicu da je Zvezdin prvobitni dug od 15 miliona eura smanjen na svega 800.000 i da se očekuje da će i ta cifra biti isplaćena do kraja avgusta.
Bilo je priče i o eventualnoj tužbi od strane određenih igrača, najpre Štimca i Tejlora čiji je dug bio najkritičniji, ali je Čović izrazio uverenje da će dug prema svim bivšim igračima biti vrlo brzo regulisan.
Informacija koja je najviše zanimala javnost je ipak potvrda da trener Pešić ostaje.Naime, Čović je negirao tvrdnje da je Pešić zatražio raskid ugovora i otkrio da popularni Kari ostaje.
„Svetislav Pešić ostaje trener Crvene zvezde“
"Prema njemu postoje određena dugovanja koje će klub vrlo brzo izmiriti kako bi i definitivno bilo potvrđeno da ostaje i naredne godine na klupi.", rekao je Čović, ali potvrdio da će i Omar Tomas, košarkaš koji je postao ljubimac navijača, takođe najverovatnije ostati u klubu.
„U načelu je postignut dogovor i Tomas bi trebalo da i naredne godine ostane u klubu.“, rekao je Čović.
Predsednik kluba je saopštio takođe da će se u narednom periodu razgovarati sa Delijama oko njihovog povratka u ABA ligu.
.....3. jula 2012. godine Privredni sud u Beogradu dao je potvrdu o pravosnažnosti rešenja kojim se usvaja unapred pripremljeni plan reorganizacije KK Crvena zvezda. Na taj način i zvanično je obustavljen stečajni postupak nad KK Crvena zvezda. Time su takođe odblokirani svi računi KK Crvena zvezda koji su bili u neprekidnoj blokadi od maja 2004. godine.