KK Crvena Zvezda

I tako su pali prvi znaci razumevanja i međusobnog uvažavanja novih i starih navijača Fuzije. :D

Nemam snage da te više citiram i odgovaram,najiskrenije.
Ne moraš me ništa citirati, aj samo mi objasni kako je to Partizan povlašćen u odnosu na vas, kako je Partizan državni a vi niste, itd... Pruži iste te dokaze koje tražiš od mene. Aj, molim te. ;)

Па шта да пишемо више о томе.
ЦЗВ не би ни постојала ових дана да није била државни пројекат.
Еј,бре молим те и грб сте продали,сад га добијате на поклон,еј бре милион евра поклон...?
Па толико има прљавих ствари,противзаконских,па и "против-логичних" да једноставно не би требали да поменете
нешто друго,осим хвала "држави" што постојите...
И да се разумемо,ја ЖЕЛИМ да постоји барем један јак конкурент Партизану,али не на "вештачки" начин да буде јак !
Пошто то никад,на дуже стазе,не може бити Раднички,или Хемофарм,или ФМП...нека буде ЦЗВ !
Али фер,коректно,са истим -сличним условима .

Keeper:"Ne moraš me ništa citirati, aj samo mi objasni kako je to Partizan povlašćen u odnosu na vas, kako je Partizan državni a vi niste, itd... Pruži iste te dokaze koje tražiš od mene. Aj, molim te."

A kakve on to dokaze moze da ti predoci a koji bi dokazali da je KK Partizan "drzavni projekat"? Kako moze da ti dokaze nesto sto je nedokazivo?

Slobodance:"Али фер,коректно,са истим -сличним условима . "

Ovo je sustina razlike izmedju partizanovaca i zvezdasa. Partizanovac razmislja kako bi idealno bilo da klubovi imaju isti tretman od drzave, a zvezdas samo razmislja kako da bude bolji od Partizana. Sta god treba samo da bude bolji od Partizana. I onda odu u dug, prodaju grb, pa im nestane klub. Bolna je to realnost. Stalno su im govorili kako je Zvezda najbolja, kako je Zvezda "stub srpstva etc.", a realnost je i u SFRJ bila totalno drugacija a kamoli danas. Pa oni bre danas navijaju za FMP, koji je samo promenio ime. Znaci nije im bitan njihov klub koji se ne takmici vise, nego je bitno biti bolji od Partizana, pa makar i sa nekim drugim klubom. Znas kad bi partizanovac navijao za neki drugi klub? NIKAD!

I jos nesto, nije ni malo lako biti u poziciji zvezdasa koji treba argumentima da se bori sa nekim partizanovcem. To je uvek neravnopravna borba, jer mi u svakoj prilici i na svaku temu imamo brdo argumenata. Zadnji put kad sam se raspravljao, na jednom drugom portalu, sa nekim zvezdasem oko toga koliko je koga Telekom sponzorisao, dobio sam odgovor da je, parafraziracu, "normalno da Telekom vise sponzorise Zvezdu jer je Zvezda vece ime, ima vise navijaca i dugogodisnje rezultate". I onda ga ja pitam jel i u kosarci Zvezda vece ime i jel ima dugogodisnje rezultate i naravno nisam dobio odgovor. Tako da je to jedna vrlo neravnopravna borba.

Poslednja izmena:
Jedino ta trojka je bila user, ovo ostalo, pogledaj bolje, svi igrači su bili sami na šutu, a dobri su šuteri. Ovi vaši su se pogubili ko guske u magli, nije prvi put, sećam se kad je Olimpija dala u Pioniru nešto tipa 15/25 trojki. :lol: Samo što je to tad bilo normalno da se desi, na početku sezone, a sad...

Juce su ih srale trojke nevidjeno....Kad se lomila utakmica onog Dzejmsa usere trojka od tablu..

Samo je jedan user bio a to je trojka Dzejmsa, koji je uzgred pre toga promasio bar 3 suta za trojku. Inace svi ostali sutevi su bile izgradjene pozicije.

Pre bi se moglo reci da je vas sralo, trojka mileta ilica, pa sutevi iz okreta bez koske bojana popovica i vise puta tomasa. Naravno to kao dobar fmp-ovac nisi video.

Poslednja izmena:
Samo je jedan user bio a to je trojka Dzejmsa, koji je uzgred pre toga promasio bar 3 suta za trojku. Inace svi ostali sutevi su bile izgradjene pozicije.

Pre bi se moglo reci da je vas sralo, trojka mileta ilica, pa sutevi iz okreta bez koske bojana popovica i vise puta tomasa. Naravno to kao dobar fmp-ovac nisi to video.
Tomas je poznat po sutevima preko ruke,redovno ih davao u toku sezone..

Back