Vi nas uništavate? Ne laskajte sebi, lepo nam ide a naročito nam je lepo išlo bez obzira na vas. Vi ste sami sebe uništili.
Ma nađem ti ja sve dokaze, šta god da tražiš.

Skoknem u arhivu. I otkad je "dokazivanje na sudu" u korumpiranoj državi sa korumpiranim sudstvom gde učestvuju političari i mafijaši relevantno za bilo šta?
Svakome sa pet grama mozga je savršeno jasno da vaš klub, koji god da je, kao i vaš čović, nisu napravili niti dali 15 miliona za godinu dana. To što se ti ubeđuješ da je "sve dokazano" je druga priča. A sasvim treća je ono šta se zaista dešava sa ovim vašim klubom, o kom god klubu da se radi. Koliki su zaista ti dugovi, jesu li fiktivni ili pravi, da li je ovo što čović priča da je vraćeno zaista vraćeno ili šta, to sigurno ne zna pouzdano niko osim samog čovića i još ponekog. A da privredni sud odblokira račune, moglo je verovatno samo uz neki mig, da se napravi aranžman i vraćanje dugova ili tobože vraćanje dugova, burazersko ubeđivanje i sl. Verovatno nešto slično kao što ste upali direkt u Evrokup sa 10.mesta ABA lige i prosečno bednih rezultata cele sezone.

Posle smo mi državni projekat.
Al' dobro, ko vas ebe, radite šta znate. Te vaše finansijske mahinacije su još i najmanji problem na šta ste spremni, što smo videli nedavno.
Inače sutra čović gostuje kod Tegija, spektakl zagarantovan. Ja ne znam dal' ću imati stomak za ovo vaše krme mafijaško debelo, a ni za Tegija jer će da se raspomami opet ko mlad majmun.