TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283

Za sta ima nade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi ugovori ce biti raskinuti, a nove ce potpisati Svi osim Kikanovica i Kešelja, jer za njih nema para....
Balaban iz partizana dosao u Zvezdu..
Звезди забрањени трансфери
ФИБА забранила Црвеној звезди трансфере играча. Како извештава Дневни аваз, београдском клубу је дат рок од седам дана да намири дуг од 200.000 евра тузланској Слободи за трансфере Милана Милошевића и Елмедина Кикановића. У случају да новац не буде исплаћен најављене нове санкције.
Таман када је ситуација почела да се смирује у Кошаркашком клубу Црвена звезда, уследио је нови земљотрес.
![]()
Како извештава Дневни аваз, Међународна кошаркашка федерација (ФИБА) је Звезди забранила реализовање међународних и домаћих трансфера.
Одлука је донешена због дуга од 200.000 евра колико београдски клуб дугује Слободи из Тузле за трансфере Милана Милошевића и Елмедина Кикановића. Према писању тог листа одлука је одмах ступила на снагу.
Ово је велики ударац за црвено-беле, који су у фази састављања тима, који би био конкурентан за наредну сезону.
Биће занимљиво да ли ће нова управа београдског клуба, поред дуга од око 12 милиона евра, успети да превазиђе и овај проблем.
Звезди је дато седам дана времена да уплати новац тузланској екипи, а у случају да се овај рок не испоштује следећи корак је новчана казна од 100.000 евра, и после тога забрана учешћа у такмичењима.
PTC
i sta je bilo, jesu li to uplatili ili su usledile sankcije=
Znam da sam i ovako nespreman sada bolji od 80 odsto igrača u Evropi!
skromnost mu je uvek bila jaca strana
![]()
Gurović opet na parketu, u Zvezdi?!
- Dosadno mi je. Ma, mnogo mi je dosadno. Odvezem dete u školu i ne znam šta ću sa sobom. Napravio sam veliku grešku što sam se povukao. Činjenica je da imam 35 godina, ali osećam da mogu bar još tri godine fizički da izdržim sve napore. Ja sam bi samo psihički umoran - priča Milan Gurović, u razgovoru za Sportski žurnal, jedan od junaka iz Indijanopolisa i ljubimac navijača Crvene zvezde.
- Posle godinu dana pauze, kada sve sagledam, javila mi se želja da ponovo zaigram. Svestan sam da to sada neće da bude na evroligaškom nivou, ali želim samo da igram. Sam treniram. Nisam samo spavao. Odlazio sam redovno u teretanu dok sam trčanjem održavao kondiciju. Bilo je i basketa sa Dejanom Milojevićem. Znam da sam i ovako nespreman sada bolji od 80 odsto igrača u Evropi!
Gurović priznaje da ponuda ima i da je najkonkretnija jedna sa Kipra, ali bi on želeo da ostane u Srbiji...
- Igrao bih samo u Zvezdi, nigde više!
I pored svega što se dešavalo ne odustajete od Zvezde?
- Na rukovodećim ljudima sa Malog Kalemegdana je do to prepoznaju. Nije da se nudim i ne želim da izgleda da Milan Gurović moljaka. Jednostavno, javila mi se velika želja. Znam da mogu, a i da bi i oni voleli da me uzmu. Čuo sam se sa tim menadžerom Nebojšom Ilićem. On će razgovarati sa trenerom Uvalinom. Na njemu je da odluči, a ja smatram da iskustvom mogu da pomognem ovim klincima.
Zvezda je u finansijskim problemima...
- Brzo bismo se dogovorili, ali ovoga puta ne bih igrao za džabe - ostao je nedorečen Gurović.
Jel zna neko sta je sa Katnicem, zato ne igra? U mladoj reprezentaciji je decko sasvim fino igrao. I sta je sa Stojacicem, jel on otisao?