Hahahaahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupo je pozivati se na budžet. Ovo jeste bio najskuplji Zvezdin tim ikada, no razlika u budžetima između Zvezde i Partizana je na oko milion evra. Godinama unazad, Partizan ima veći budžet i taga ga niko od vas nije pominjao. Tada je raspodela novca bila ok, po vamamrzi me da čitam ove baljezgarije gore al kladim se da je težak kmeket u pitanju
inače onaj Bugarin Petrušev izjavio da če Efempe da pobedi Spartaka obe utakmice i da će ući u finale a Anđus da očekuje od Kaline da u finalu da 30 poena Partizanu..
jbg ne znam na čemu su zasnivali svoj optimizam.. stara i istrošena, mrtva ekipa u kojoj jbni Jago ima ulogu vođe tima..haha Jago jbni!! pa taj patuljak padavičar u Partizanu ne bi ni na treningu bio na terenu nego bi skupljao lopte...
Ovo je najskuplji a najgori tim Efempea u zadnjih 15 godina..lično ga je pravio Vučić koji pojma nema o košarci.. od sredine februara dve jbne pobede i 16 poraza!!! tim od 30 miliona četvrto mesto u KLS koju igra ukupno 6 ekipa a Partizan ga igra bez devet igrača pa će opet verovatno u finale
ovo je naravno težak idiotizam.. da je Partizan godinama unazad imao veći budžet od Zvezde..kada? koje tačno sezone? kada su nam igrali Zagorac, Vrabac i Đoko Šalić? glupost ko da si napisao brt da je danas nedelja 12. septembar 2035. godine.. nemoj to da radiš više.. nema potrebeGlupo je pozivati se na budžet. Ovo jeste bio najskuplji Zvezdin tim ikada, no razlika u budžetima između Zvezde i Partizana je na oko milion evra. Godinama unazad, Partizan ima veći budžet i taga ga niko od vas nije pominjao. Tada je raspodela novca bila ok, po vama
samo prošle sezone je Partizan imao skuplji tim za par miliona.. pretprošle tu smo negde ko i ove.. a lik kaže: godinama unazadJest', verovatno je da smo mi prosle sezone bili skuplji jer smo debelo placali Pantera i Ledeja, ali to je sve u proteklih 12 godina. Ja ne znam odakle njima te informacije, koliko samo lupetanja.
Složiću se da ovaj, najskuplji tim Zvezde ikada , nije opravdao ulaganja.No to više nema veze sa budžetom, nego činjenicom da je atmosfera među igračima (i to domaćima) posle kupa katastrofalna. Tenzije, pa čak i politička prepucavanja. Ja sam tada znao da je sa tom i takvom Zvezdom gotovo za ovu sezonuBukvalno sada vec 12 godina imate veci budzet za igrace i skuplje timove, nekoliko puta i visestruko, samo se Partizan od Zelimira priblizio i izjednacio. Ove sezone, kada vama na plate igraca ide 16mil, a Partizanu 15, to i nije nikakva razlika.
No, prica o tome nije poredjenje sa Partizanom, nego prosta cinjenica da vam najskuplji tim ikada nije uradio nista, cak i zabelezio neke najgore rezultate. Ispasti u plej-inu EL - nista lose, ispasti u polufinalu ABA - nista dramaticno lose, ali ispasti od Spartaka u 2 utakmice je blamcina koja se retko vidja.
Meni je bas simpatican podatak da ste najgori tim u EL u poslednjoj deceniji, a daleko ste od najsiromasnijih. Reklo bi se da je mozda Alba najlosija, ali ne.
Tako to ide kad vam Covic osvaja titule, isto kao i u fudbalu sto radite. Onda to dolazi na naplatu u Evropi.
Pa potvrđuješ brate ono što sam gore napisao. Ulaziti u priče oko budžeta u ovoj sezoni je smešno. Ovo beše najskuplji Zvezdin tim ikada i činilo se da će da opravda cenu u EL.Nije, ali se Zvezda nije ni obrukala. To šta se dešavalo i dešava u taboru posle kupa je posebna priča i nikakve pare to ne bi mogle rešiti.tek u poslednje tri sezone smo tu negde što se budžeta tiče.. milion gore dole.. npr ove sezone vi ste za igrače izdvajali milion više, mi smo prošle al recimo da smo izjednačeni.. i bitna razlika..
Bukvalno sada vec 12 godina imate veci budzet za igrace i skuplje timove, nekoliko puta i visestruko, samo se Partizan od Zelimira priblizio i izjednacio. Ove sezone, kada vama na plate igraca ide 16mil, a Partizanu 15, to i nije nikakva razlika.
No, prica o tome nije poredjenje sa partizanom, nego prosta cinjenica da vam najskuplji tim ikada nije uradio nista, cak i zabelezio neke najgore rezultate. Ispasti u plej-inu EL - nista lose, ispasti u polufinalu ABA - nista dramaticno lose, ali ispasti od Spartaka u 2 utakmice je blamcina koja se retko vidja.
Slepcu tema vam je otvorena 2007 i ima samo 550 stranica, naša je otvorena 2015 (jer smo predhodnu popunili) i ima 743 stranice.Пропагандни паралелни аутистични универзум лажљивих мишева провирио из црне рупе - теме кк мртвизан - на нашу шампионску КК Ц Звездину тему
Kad smo vec kod "crnih racuna", vec neko vreme se ostro spekulise o onome sto vasi igraci dobijaju "sa strane", narocito domaci. Ako je to istina, najjaci argument Micicu za povratak u FMP ili dolazak u Zvezdu bi bilo upravo zidanje zgrada po Beogradu, naravno - zajedno sa drugarima iz Ultra Kopa i Milenijum tima. Vidi se da si dobro informisan, sta mislis o tome?Кипер вођа кк форумске манипулаторске сендвичарије кк офи игокеа моцарт пројекта сваке лоповске власти лаже и обмањује јавност и своју сујету извртањем изван контекста времена ситуацију око буџета, која је до ове сезоне била у њихову дуплу корист. И небитно је колико иде за играче, а колико за клуб, а колико на црне рачуне које нису доступни медијима.
Ментолу деградираш расправу глупостима.Slepcu tema vam je otvorena 2007 i ima samo 550 stranica, naša je otvorena 2015 (jer smo predhodnu popunili) i ima 743 stranice.
Vi ste nula za nas.
Kad smo vec kod "crnih racuna", vec neko vreme se ostro spekulise o onome sto vasi igraci dobijaju "sa strane", narocito domaci. Ako je to istina, najjaci argument Micicu za povratak u FMP ili dolazak u Zvezdu bi bilo upravo zidanje zgrada po Beogradu, naravno - zajedno sa drugarima iz Ultra Kopa i Milenijum tima. Vidi se da si dobro informisan, sta mislis o tome?
Vrlo je zanimljivo citati ove uradke, mnogo su kreativni, ali mislim da si ovde malo preterao.Сећамо се сви како су ваше црне мисе око пентаграм грба у Арени против Реала утицале на масакр у Рибникару, Дубони тих дана .. како сте певали пуцај нападај па Кецман из јна стрељане и онај други вас послушали.