KK Crvena Zvezda

Prosto čovek sinoć da ne bude pametan.Čekati pobedu ili poraz i konačno oterati dunstera Obradovića.
Čovek je najveći balvan koji se u zadnjih nekoliko godina pojavio na Zvezdinoj klupi.
*******, mora mu se dat sansa. ne mogu se mijenjat treneri svako malo. jos kad znas koja je presija radit u cz i preko puta...
kad se zavrsi angazman u bg blizancima moze se coek samo ribolovom bavit i pit cajeve. uz dosta bombona na tacnu.

Odjednom se pojavila korona u trenutku kad treba igrati derbi ABA-lige a vec u utorak u dalekom Sankt Petersburgu da se juri poslednji voz za nekakvu borbu za EL plasman.

Junacki, kao i ovdasnji navijaci. Zeleznicka coki-skola. :namcor:

Mozda. To bi neko strucniji od nas i upucen u situaciju mogao reci. Kako se ponasa, kako trenira, sta mu je trenutno problem, da li je pregoreo, da li se previse qrci a malo daje, itd.

Iz moje perspektive, zvuci mi suludo terati posle 3 meseca prvog trenera od Pesica koji je sam izgradio kakvu-takvu internacionalnu karijeru i trenirao malo ozbiljnije klubove (sto znaci da ima neki nivo), a prizivati Rudonju koji ne moze nigde van skuta politicke moci i ozbiljnih ulaganja, a cak mu i za to trebase godine da nesto postigne. A ovamo se tera Obradovic posle nekoliko meseci ?!?

Ponavljam, mozda zaista i treba, ali to moze znati samo neko strucniji i upuceniji.

A boljeg tesko mozete naci, jer domacih bas i nemate na raspolaganju, a strane treba prevariti, kao sto Trinkijerija recimo niste, a nesto vam nisu dolazili ni pred ovu sezonu. Jer ipak ti ljudi imaju menadzere, i verujem da se zna da se dolazi u klub ciji gazda sumnjive reputacije ima obicaj da forsira svoga sina i prakticno vodi stvari i za koje se ne pita.

Metla treba po celavici i ovako i onako

Momentalna metla. Čovek je slepac koliko i onaj drugi ćelavac. Za mene ogromno razočarenje. Imao je slobodu u izboru igrača, od prvog dana je sa timom...a mi ličimo na razbijenu bandu.Ni glave, ni repa, ni odbrane, ni P&R, ni izrađenih akcija u napadu ... NIŠTA. Teraj ovo i vraćaj Radonju. Taj je doktor za ovog slepca.

Back