Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.107
A inače nam treba jedan dobar peškiromahač i vodonosac.
To će da bude talentovani trojkaš Danguba, koliko ja vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A inače nam treba jedan dobar peškiromahač i vodonosac.
Nemoj to, to bi ih dotuklo
Inace evo za koliku lovu dolazi:
http://redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/8882-tarens-kinsi-za-30000-dolara-mesecno.html
Najjaci fazoni su da Zvezda nista ne gubi finansijski vec uvek dobija.Od koliko otkaza ove godine je samo zaradila pa to je sjajno.
Vucica da ti ne pominjem Koliko je zaradila od Evrolige do sada i ulaska u Top 16? Pa dodas jos 14 utakmica tamo...i mozda neku sluicajno i dobijemo.Vucica da ti ne pominjem
![]()

To će da bude talentovani trojkaš Danguba, koliko ja vidim.
E sad, druga je stvar sto su u Partizanu igraci igrali za semenke i kikiriki i povremeni zagrljaj Vujosevica, pa sada druga strana ne shvata kako funkcionisu finansije u jednom klubu.
jos jedna slika i prilika zasto se ova liga zove Turkish...
Ne nego slika i prilika zašto Radonja treba da leti. Ovo je njegov poraz.
Sve je to normalno, domaćini ispoštovani. Rezultat je svakako dobar uprkos porazu i otvara mogućnost da se u Beogradu izbori bolji međusobni skor. Efes je naravno, prenapumpana ekipa kao njih dosta, malo je tu pravog sadržaja. Mada bi mogli i ući u opasnu formu, svakako imaju dobrog i skupog materijala.A koga umesto Radonje?

Apsolutno je tačno da smo sami krivi za poraz. Utakmica je izgubljena davno pre poslednjeg napada. Isto je bilo i protiv Strazbura.
Jedino, što ja ne vidim ko bi bio idealan trener za Zvezdu. Vukoičić, Đurović, Trifunović sigurno ne, Maljkovića pregazilo vreme...Ne znam.
I kakve crne sudije. I mi smo prošle godine igrali takvu odbranu. I treba. Problem je što Radonjić ne ume da privede ozbiljnu utakmicu kraju.
Uzgred, Cedevita ih je dobila Turskoj. Precenjena ekipa.

Roey Gladstone @RoeyGladstone 1h1 hour ago
PG @GalMekel33 is officially claiming 3 salaries that he didn't get from @kkcrvenazvezda .The amout: 150 USD sources confirmed @sports5news